12 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

sende ne takıntılı çıktın be kardeşim atv nin neyi şişirme tüm dizileri olan reytingi alıyolar
Sisirme tabikide haberi niye bunca sene izlenmedide bu sene bu kadar cok izleniyor yada gecen seneler dizi tutturma konusunds basariz olan kanalin niye bu sene 2 gun tanitim yaptigi dizi bile 5 reytinge yakin bir baslangic yapiyor cunku tns denekleri degisti ve bu denekleri belirleyen tiak bu sene anar sirketi ile calisti bu sirket ise akpye yakinligiyla bilinen bir sirket bu yuzden atvnin ve trtnin reytingleri yukseliyor

aga kanal d nin reyting alamamasının en büyük sebebi kanalın vasat bi kanal olmasıdır. doğru düzgün dizisi yok strateji sıfır
atv de tutan dizilere bakıyoruz zaten biri vadinin ekmeğini en iyi yiyen dizi ben sevmesemde çoğu kişi izliyor bu reytingler çok normal
kırgın çiçeklerde dediğin gibi yazdan kalma bir dizi onun da tutması çok normal
başka da yüksek rtg alan bi iş yok kertenkele mesela 4 ten yukarı alamıyor
trt de en sağlam iş tartışmasız diriliş zaten dizinin reytingleri son derece normal
diğer dizileri vasat ve vasat reytingler alıyolar

dünkü bölüm 156 dk sürdü
my ilk bölüm 100 dk idi ve de halit ergenç ve nebahat çehre gibi iki isim vardı burada sadece hülya vardı birkaç haftaya reytingi oturur bakalım

+100000

Kaldı ki daha Beren gelmedi. Haftaya AB de 2 haberli rakamları kesinlikle göreceğimizi düşünüyorum. Beren gelince Totalde de göreceğiz

kardeş ak parti %50 oy alıyor bu milletin en çok izlediği kanal fox kanal d değil tabi ki atv olur ben mesela haber izleyeceksen direk atv haberi açarım bi tek perşembe kanal d yi açıyorum.
atv de 2 tane yüksek oranlı iş var eşkiyanın bu oranları alması zaten çok normal sen şuan eski vadiyi p1 de büyük kanallardan birinde tekrarını oynat 5 reytingi geçer ama bunu akıl eden yok henüz

trt de bi tek diriliş var o da çok izlenen bir dizi anormal olan nedir

Kanal d o kadar umutsuz vaka ki bu sezon bir dizi yeni yaptı. Show TV bile iki yeni dizi yaptı düşün kanal d nin vasatligini))

açık konuşmak gerekirse abc1 reytingini alarak vadiye zarar verelek 1.bölüme başladı bence kösem ayoll totel zaten hemen ilk bölüm 9-10 başlamak imkansız 5-6 reytinglerle açılış olur eşkiya kiralık aşk 5 reytinglerle başladılar şimdi aldıkları reytingler ortada kösem için bu normal bailangıç zamanla 7-8 reytinglere tırmanırlar abc1 reytingi vadiden almak toteli almaktan farkı yok hatta daha zarar verici kanal d 2 sezondur vadinin düşük reytinglerine abc1 reklam gelirlerinin masraflarını karşılamasından dolayı katlanıyor vadi çok masraflı bir iş ve doğru dürüst 2 sezondur reyting alamıyor ama abc1 reytingleriyle masrafını çıakrıyorabc1 reytinginin elimizden gitmesi bize büyük zarar verdi bence eşkiya kiralık aşk gibi bir başlangıc yapan kösem toteldede yüksek reytinglere tırmanır 1.bölümle abc1 gurubunda vadiye darbe vurmaları onalra yeticektir ab gurubunda zaten beklenen reytingi almışlar hatta az bile almışlar istedikleri gibi at koştururlar o grupta zaten 🙂
1.bölümüyle vadiye zarar verelek kösem başlangcını yapmış tehrike çanları çalıyor benden uyarması 🙂

Kanal d o kadar umutsuz vaka ki bu sezon bir dizi yeni yaptı. Show TV bile iki yeni dizi yaptı düşün kanal d nin vasatligini))
aga bizim bu kanalda ne işimiz var ya millet boykot ediyor netten izliyor reytingler yükselmiyor

hangi tehlike çanı ya rahat bi şekilde zirvedeyiz bizi böyle basit diziler asla etkileyemez tüm gruplarda geçen haftaya göre yükselmişiz üstelik bölüm 11 de bitti ve kısaydı
üstelik abc1 de de bizden bişey aldığı yok geçen haftaya göre artış var abc1 de de

vadi demir gibi sağlam kemik kitlesiyle hiçbir şeyden etkilenmez görüldüğü gibi analar ve anneler vasat oranlardan öteye gidemiyor bu dizide 5 reyting almış ve düşmeyeceğini kimse söyleyemez bence en yüksek reytingleri bunlar olacak

vadi en kötü bölümlerle bile bu oranları zaten korur değişmez ama abc1 reyting nekadar önemsemesemde çok önemli bir grupmuş gelir masraf grubu kösemin bunu alması 1.bölümden onlar adına iyi birşey totelden daha önemli abc1 grubu 1.bölümden veriyoruz
totelde ya analar anneler gibi 5 i geçemicekler yada eşkiya ve kiralık aşk gibi 7-8 reytinglere tırmanıcaklar onuda 2-3 haftaya görürüz ama vadinin abc1 grubunu bukadar erken bırakmaması lazım haftaya en azından almalıyız biz önemsemesek bile kanallar için çok önemi bir grup 🙂🙂🙂

abc1 grubu reklam açısından önemli tabi ama ben reklamcı değilim ve beni ilgilendiren şey en çok izlenen yapımlar hangileri totale bakıyorum vadi rahat bi şekilde geçmiş bu bize yeter
hee bu oranlar zaten vadi için rezalet ama kanal d de olduğumuz müddetçe ötesi yok

Kösem iyi bir dizi olsa yapımcıları korkmaz çarşambaya koyardilar(iki benzer diziden hangisi iyiyse o ayakta kalırdı) demek ki korktular ki perşembeye aldılar))

Amma tantana yapmışınız ya )))))) neyse yorumlarıma gelim uzatmadan))

Kösem fena başlamamış bana göre total'i hemen Vadi'den alması beklenemez zaten almasıda zor gibi görünüyor Vadi böyle kötü bölümlerle gitmeye devam ederse bir ihtimal diyorum ab'de beklentilerin aşşağısında kalsada ginede iyi yaklaşık olarak 9 almış abc1'i Vadi'den almış bu durum kötü olmuş. Yani gel gelelim sonuca haftaya net şekilde belli olur şimdi ilk bölümden net karar vermek zor.

Vadi'ye gelicek olursak ne uzuyo ne kısalıyor total'de oran belli 6-7 arasına sıkışmış ab'si ise vahim bu senede böyle gider pek farklı bişey beklemiyorum açıksası.

Kösem iyi bir dizi olsa yapımcıları korkmaz çarşambaya koyardilar(iki benzer diziden hangisi iyiyse o ayakta kalırdı) demek ki korktular ki perşembeye aldılar))

Beren Saat olmasa zaten günü Çarşamba olacaktı. Beren Saat'in farkı oluyor buda.
))

sen neden 13 yıldır düşmüş olmasına rağmen devam eden kurtlar vadisi varken
neden hala boş gün diyosun yorumlar yapılmıştı sadece abc grubunda kösem
almış total ve ab de vadi almış hala boş gün diyosunuz ya

Sabah reytinglere baktığımda aslında şaşırdım. Total'de de 1. olur sanıyordum. Ama yine de aldığı oranlar iyi.
Şimdi bundan 5 sene önce Muhteşem Yüzyıl total grubunda 10 ab grubunda 14 reyting ile başladı ama o zaman ki reyting sistemi çok farklı. Ve karşısında sadece Çocuklar Duymasın dizisi vardı. Ama bu gün karşısında 4 dizi vardı ve TV8'de Recep İvedik 4 vardı Kösem'in.
Şunu da söyleyeyim ilk bölümün durgunluğu 152 dakika olmasıydı. Haftaya maksimum 110 dakika olur ve ilk bölümde yunanistan sahnelerinde izleyici sıkılmış olabilir.Ama 2. bölümde Mahpeyker sarayda olay çıkartırsa ki hiç şaşırmam o zaman artış yaşar.

Ben haftaya ab ve abc1 gruplarında 10 reyting barajını aşacağını ve total grubunda da Vadiyi geçeceğini düşünüyorum.

Not: Vadiciler yorumuma alıntı yapmasın uğraşamam onlarla.

sende ne takıntılı çıktın be kardeşim atv nin neyi şişirme tüm dizileri olan reytingi alıyolar

takas atv de şişirme var kanalın sahibi sayın cumhurbaşkanımızın damadı var
şişirilmesi normal

vadiyi geçecek olsa bu bölüm geçerdi bu böyle devam eder
görecez hepimiz

sana katılıyorum aynen bu yüzden atv nin ratingleri yükseliyor

İlk bölümde acaba hangi dizi bu sezon bu oranları aldı.

bir çok dizi bu oranı aldı sonra düşüş yaşadı gördük bunuda kösem için
sürekli vadiyi geçer dendi gelecek haftada bu oranları alır yine vadiyi geçemez
Tarih oku bence biraz. Kösem Sultan'ın hayatında o kadar olay olmuş o kadar insan ölmüş ki okusan anlarsın ama neyse.

ayolyine doldurmuşsun .ss pis .ss neyse beren gelince ksöemin reytingi oturur bence zaten beren gelene kadar kösem ön plana çıkmaz izleyici çok alışmasın diye tülin özen-hülya avşar-aslıhan gürbüz ekseninde devam eder
bu ab reytingini beren gelene ka korursa +2 gelir ab ve abc1 ine