analar anneler nasıl işişrilsin aynı gün baş hüloğcu vadi var bitmiş halini şişirmek varken bir de onu mu şişireceklerşike falan kendini kandırma .ortada sikelik bir durum yok.dizi haberlerde,gazetelerde,dizi formlarında vs çok popülerdi ama halkta karşılığı yoktu. Fragmanlarınin izlenimi,beğenisi az eleştirisi coktu. My gibi olmayacağı belliydi. O kadar şike dediniz yok akpci kanal atvnin reytingleri sisrme dediniz gorduk, analar ve anneler tutmadı gidici,kara ekmegin durumuda aynı,evli öfkeli ilk başta biraz parladı onun oranlarında dustu,kç de durumu kötü olmasada reytingleri dustu,şuan atvnin bir tek edhosu sağlam durumda o da bu hafta maç falan olmamasına rağmen totalde ve ab'de dusus yaşadı abcsi ile şuan zirvede. Sikeli sistemde hala portakal en çok izlenen haber.kiralık aşk reytingleriyle cosuyir. Dirilişin reytinglerine hiç laf etme onca emeğe saygısızlık etme. Sonuna kadar hakediyorlar o reytingleri. Sosyal medyada facebook hesabı haftada ortalama 30bin yeni üye çekiyor. YouTube da bölümlerin izlenme miktarı bu sene daha iyi. Oranlarının yükseldiğini gosteren pek çok işaret var. Zaten senaryo ve konuda bu sezon daha güzel. Artması normal.dirilişi. reytingleri artınca ilk başta bunu moğollara bağladı şimdide şikeye bagliyon. Teyyip amcam sistemi ele geçirdi deyince "okur mu öyle olsa atvden önce TrTnin diziler yükselir ama filinta hala çok kötü dedim" 'ama TRT devlet kanalı,zaten halkın vergilerini kullanıyor paraya ihtiyacı yok o yüzden onun reytingleriyle ilgilenmiyorlar'dedin şimdide şike diyon.sürekli kendinle celisiyorsun.my'nin reytingleri bizim içimize oturmuş mu bilmem ama dirilişin kiler senin içine oturmuş.kösemin az reytingli acı sosuda cabasi
bu dizinin my gibi olmayacağını ben de hep söyledim bir kere başrol ve senaristten kaybediyordu