12 Kasım 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

analar anneler nasıl işişrilsin aynı gün baş hüloğcu vadi var bitmiş halini şişirmek varken bir de onu mu şişirecekler
) kimsenin takmadığı atv haber coşuyor neredeyse portakal kadar izleniyor daha ne şike kanıtı arıcam

bu dizinin my gibi olmayacağını ben de hep söyledim bir kere başrol ve senaristten kaybediyordu
) neyse zaten kalitede herkesi solladık attık şikeli reytingler başkasının olsun zaten dünya kaliteden anlamıyor trt nin sattığı hiçbir iş izlenmiyor atv hala sıla dizisini satıyor
diğer kanallarda yüksek reytingli ne olsa karşılğını buluyor dünyada karagül-paramparça vb. size mutluluklar
reytingi takmıyoz zaten yarın bir gün paralelli terelelli sistemi yine ele geçirir reytingler değişir

tamam şampiyon

Kösem o kadar reklama rağmen pek patlama yapamamış doğruya doğru.

Amma irelideki haftalarda nasıl gider diye tahmin yürütmek çok zor. Baya düşüş de yaşayabilir ve ya aksine ciddi yükseledebilir. Bakalim nasıl olacak.

Asla Vazgeçmem totalde gayet iyi. Tebrikler.

Efsanenim yadigari super baslamis
MY icin de sürekli dusecek dendi ama düşmedi bosuna beklemeyin Kosem de dusmeyecek

Yahu niye bu kadar sitem dolusunuz bu diziye onu anlamadım
AB grubunda 9 Reyting almış dizi ilk bölümüyle ilk bölümde karakter tanıtımları vardı ne bekliyorsunuz ki yani. Diziyi izlemeyen biri olarak yorum yapıyorum bakın dikkate alın. Eğer haftaya yükseltmezse oranlarını işte o Zaman beklentinin altında kaldı diyebilirsiniz bir bekleyin bakalım. Bu ne şiddet bu celal

4 yıl my den çok çektiler elemleri kederleri dağ oldu dağ normaldir
sen de bilirsin sevdaluk u unuttun mu

4 yıl my den çok çektiler elemleri kederleri dağ oldu dağ normaldir
sen de bilirsin sevdaluk u unuttun mu
Sevdalukta o kadar reklam yapıldı 6,5 reytingle başladı sonrası hep yükseldi
ama ebediyete

@xemrexxx az evvel netten 1 saatlik kısmı izledim dizinin Ekin olmamış o role bence ilk bölüm ısınamadım
Aslıhan Gürbüz bayağı entrika dolu bir tip olmuş yakışmış.

ay sen ne anlarsın
neyse anastasianın 10.bölümde diziden ayrılacağını öğrenen fanfinikon ögütü çalışmalara başlamış çağatay ulusoyla partner olmasını istiyorlarmış
@Çiğdem- @destere @sürgünüm @mrt-06 @Almila

dünkü bölüm 156 dk sürdü
my ilk bölüm 100 dk idi ve de halit ergenç ve nebahat çehre gibi iki isim vardı burada sadece hülya vardı birkaç haftaya reytingi oturur bakalım
Ha ha reytinglere gelmeden önce çoşanzade şimdi bizim eleştirdigimiz noktalara sarılmış.

Korkunun ecele faydası yok)))

Birileri dört gözle bereni bekliyor. Kurtarır bizi diye ))) Eyvallah biraz merak celb edebilir ama o kadar. Hiç bir zaman meryemin yerini tutamaz.ikisinin oyunculuk gücü arasında dağlar kadar fark var

Muhtesemdeki yüksek kare as (Halit Meryem Nebahat ve pargalı hatta mahidevran) bu dizide yok sadece Aslıhan gürbüz biraz oyunculuk gösteriyor o kadar. Diğerleri muhrsemin artıkları gibi duruyor))))

Son düzenleme:
Anneler ve analar şikeli sistemde bu kadar izleniyorsa gercek reytingi 1 reyting felandir yoksa atvde her dizi minumum 4 reyting aliyor
Analar 3 reyting aldı minimum 4 reytingten arta kalanlar nerede ne yani analar ve danalar eksi izlenme mi var yani))))

Efsanenim yadigari super baslamis
MY icin de sürekli dusecek dendi ama düşmedi bosuna beklemeyin Kosem de dusmeyecek
Osmanlı tarihinin en güçlü en önemli adamları o devirdeydi izlenecek çok şey vardı burda öylemi birinci Ahmedi kim merak ediyor Osmanlı bu dönemde ne basari kazanmis. My de bin kez zehirlenen padişahı mi izlesin yani )))

Kösem beklenen reytingi alamamış bunun sebebide 3 saat dizi yaparsan olacağı o
kim 3 saat boyunca takip eder ekranda diziyi
.İzlemediğim için bilemicem gelecek hafta yükselir mi diye.Senaryo varsa yükselir şu an en çok izlenen dizilerin totalide 5 reytingle başladı .Kurtlar Vadisi tarihinin en kötü döneminde bile zirveyi bırakmıyor

ben de süreyi dedim @HarzeM tam tersini düşünüyor
paramparça ile karadayı bölüm sürelerini uzattıkça düşmüştü kösem 100 dk ye gelse iyi olur

ben de süreyi dedim @HarzeM tam tersini düşünüyor
paramparça ile karadayı bölüm sürelerini uzattıkça düşmüştü kösem 100 dk ye gelse iyi olur
Süre çok önemli ne kadar öz hikayeyi kısa sürede anlatırsan reytinglerin yükselir.Hiç kimse 3 saat boyunca akıcı bir şekilde senaryo yazamaz o yüzden sıkılanlar bırakır diziyi sarmazsa

Analar 3 reyting aldı minimum 4 reytingten arta kalanlar nerede ne yani analar ve danalar eksi izlenme mi var yani))))
Total dusukse bile abc1 4 reyting aynisi trt dizilerindede var total dusukse bile ab ve abc1 iyi atvnin tum dizilerinin abc1 grubu iyi haberide abc1de ilk sirada muge ve esra abc1 de kanatlanmis sabah haberide bu yil costu iki tane iyi dizi yapti ya ne koysa izlenmesi normal

sende ne takıntılı çıktın be kardeşim atv nin neyi şişirme tüm dizileri olan reytingi alıyolar

Müge Esra eskiden daha iyi reyting alırdı. Atv haber en fazla 1 reyting arttı onunda her haber bülteninde var bu artış . Turincgiller gün birincisi oluyor.

Analar zaten kötü dizi değilki oynayan oyunculara baksan reytingi 4 reyting eder.

Sabah haberlerine yeni transfer var o kişi seçim (Melih altiok) öncesi showda yapıyordu sabah haberlerini daha fazla reyting aliyordu ve gazeteci olarak İsmail'e bin basar

Bir ara atv her dizisi tutuyor diye geyik vardı tutan iki dizisi var biri yazdan kalma diğeri de çakır zaten cakirin reyting alacağı belliydi.

TRT zaten kirsalda yaygın olarak izlenen kanal bu reyting sistemin kırsalin ağırlığı Nişantaşı kadar eskiden Nişantaşı ağırlıkliydi onada aşkı memnunlar çosardi.ve dizilerine çok para akitiliyor

TRT maden şike yapıyor son çıkış diye dizi yaptı bu sene tutmadı. Bu sene yaptığı hiç bir dizi 4 reytingi göremedi bu nasıl şike ya))))

Şimdi baktım TRT nin eski dizileri de 4 reyting görmüyor ağırlığı 2 reyting tek TRT tutan işi ertuğrul . Bir ara kanal d her gün birinci olurdu))) o zaman şike yok diyenler buna şike diyorlar ya)))

Son düzenleme: