12 Kasım 2014 Çarşamba ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'da Çarşamba'nın reytingleri belli oldu.

thumbnail_1400956774.jpg

Bu hafta Çarşamba günü de yayınlanan The Voice burada umduğunu pek bulamadı.

ABC komedilerinde genel olarak düşüş görülse de durumları oldukça iyi. Modern Family içlerinde en sert düşüş yaşayan olmasına rağmen hala açık ara en çok izlenen.

Fox'un bu sezonki yenilerinden Red Band Society ne düşüyor, ne yükseliyor...

CBS dizilerinden Stalker'da işler yolunda gitmemeye başladı. Dizideki düşüş endişe verici.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00NBCThe Voice2.5/810.61
CBSSurvivor2.3/79.38
ABCThe Middle1.9/68.12
FOXHell's Kitchen1.5/53.71
CWArrow0.9/32.57
08:30ABCThe Goldbergs2.1/67.54
09:00ABCModern Family3.1/99.77
NBCLaw & Order: SVU2.4/710.01
CBSCriminal Minds2.3/710.1
FOXRed Band Society0.9/32.84
CWThe 1000.6/21.79
09:30ABCblack-ish2.5/77.87
10:00NBCChicago P.D.2.2/79.47
CBSStalker1.4/46.98
ABCNashville1.4/55.63

Red Band Society'in bu haftaki bölümü çok güzeldi, niye yükselmiyor acaba? Çok ergenik bir dizi olduğundan herhalde. :)

Red Band Society'in bu haftaki bölümü çok güzeldi, niye yükselmiyor acaba? Çok ergenik bir dizi olduğundan herhalde. :)
dizide oynayan ergenler olmasına rağmen dizi sosyal mesaj veren bir dizi, vampirli ergenik dizilerden değil :) @Çiğdem- le @xemrexxx nin kulağını çınlatalım :) sizin the 100 tekliyor :)
black ish 2. sezon onayını aldıda ondada pek bir değişim yok öyle yüksek bir rakamı tutturamamış

yalnız ilk başlarken beklediğimi bulamadım diziden?

stalker ı bir ara izleyeceğim :) kimbilir hangi ara?

dizide oynayan ergenler olmasına rağmen dizi sosyal mesaj veren bir dizi, vampirli ergenik dizilerden değil :) @Çiğdem- le @xemrexxx nin kulağını çınlatalım :) sizin the 100 tekliyor :)stalker ı bir ara izleyeceğim :)
black ish 2 sezon onayını aldıda ondada pek bir değişim yok öyle yüksek bir rakamı tutturamamış

0.6 cw için yeterli totoş :X
ayrıca sosyal mesajın kralını senin glu glu veriyi :X

dizide oynayan ergenler olmasına rağmen dizi sosyal mesaj veren bir dizi, vampirli ergenik dizilerden değil :) @Çiğdem- le @xemrexxx nin kulağını çınlatalım :) sizin the 100 tekliyor :)
black ish 2. sezon onayını aldıda ondada pek bir değişim yok öyle yüksek bir rakamı tutturamamış

aaaa arrow da 1 altına düşmüş :T cw kanalından 1 reyting lan tek dizi the flash şuan 🙂

mesajı aldım seve seve :))

bizim forever yükselmişmidir? ikimiz izlemeden 1 reytingdeydi ikimizde izledik acaba reytingi kaç arttı? :)
son güncellemeyi @OzaN yayınladımı ?
hahah olurmu öyle şeyy cnm bizim izlememizle dizi reytingi artsaydı tam aksine bence reytingleri düşmüştür forever 1 altına düşmüştür biz izleyince haha :F:F:F

mesajı aldım seve seve :))

bizim forever yükselmişmidir? ikimiz izlemeden 1 reytingdeydi ikimizde izledik acaba reytingi kaç arttı? :)
son güncellemeyi @OzaN yayınladımı ?
Yükselmedi, aynı kaldı. :)

Black-ish 2. sezonu almadı tam sezon aldı yani 22 bölüme uzadı. Ama dizinin reytingleri çok iyi daha ne kadar yüksek olsun. :):)

hahah olurmu öyle şeyy cnm bizim izlememizle dizi reytingi artsaydı tam aksine bence reytingleri düşmüştür forever 1 altına düşmüştür biz izleyince haha :F:F:F
o gün hesap yaptık biz izleyince reyting üçe çıkıyordu ? unuttunmu ? :)

Yükselmedi, aynı kaldı. :)

Black-ish 2. sezonu almadı tam sezon aldı yani 22 bölüme uzadı. Ama dizinin reytingleri çok iyi daha ne kadar yüksek olsun. :):)
ilk başlarken tam sezon onayı alıp başlamıyorlarmıydı ?
reytingi 2.5 .. çok sert düşüş yaşamış dediğin modern family den çok daha kötü durumda ?:)

o gün hesap yaptık biz izleyince reyting üçe çıkıyordu ? unuttunmu ? :)

ilk başlarken tam sezon onayı alıp başlamıyorlarmıydı ?
reytingi 2.5 .. çok sert düşüş yaşamış dediğin modern family den çok daha kötü durumda ?:)
Yok ilk başta 13 bölümle başlıyorlar reytingler iyi gelirse 22'ye uzatılıyorlar. :)

Modern Family düşüş yaşamış ama zaten Modern Family, The Big Bang Theory'den sonra en çok reyting alan ikinci dizi. Yani düşüş yaşamış hali bile normal dizilere göre süper. :):)

Criminal Minds ABD'ye göre iyi mi gidiyor kötü mü? Arkadaslar arasinda arada bir konusuluyor o bakimdan sordum. :)