Kanal D ne yapacağını şaşırdı iyice maalesef.44 saniye sürmüş. Fragmandan başka bir şey değil.
Kanal D ne yapacağını şaşırdı iyice maalesef.44 saniye sürmüş. Fragmandan başka bir şey değil.
Ne çektin be Kanal D?@Bully posta kanal d ye resmen vurdu posta geziye destek verdi diye düşürüyorlar kanal d yi
vışhhhh62 INTIKAM KANAL D 12.11.2013 13:50:5813:51:42 0,84 7,43 11,35
Bu ne?Fragman demeyin çok gülerim.@xemrexxx
TNS'den de şüpheleniyorum artık...TOTAL 5.99 - AB 3.62
heyacanlı bölüm olduğu içindir benceTNS'den de şüpheleniyorum artık...
Artık böyle yorumlar klişe olmayaa başladı bence.TNS'den de şüpheleniyorum artık...
+1Artık böyle yorumlar klişe olmayaa başladı benc,e.Benim anlamadığım AS , GB yükselince süper kendi kitlesi 7 Reyting olan Doksanlar , Benim İçin Üzülme yükselince şike.
heyacanlı bölüm olduğu içindir bence
Heyecanlıysa bölüm eğer yine normal karşılarım ben ama sanmıyorum...Artık böyle yorumlar klişe olmayaa başladı bence.Benim anlamadığım AS , GB yükselince süper kendi kitlesi 7 Reyting olan Doksanlar , Benim İçin Üzülme yükselince şike.
Forumca çokca yapılan yalnış diziyi izlemeden yargılamak....Heyecanlıysa bölüm eğer yine normal karşılarım ben ama sanmıyorum...
izlemiyorum ama öyleymişHeyecanlıysa bölüm eğer yine normal karşılarım ben ama sanmıyorum...
Durumu parlak, FOX'u sırtlıyor bu reytingler.
Bugunun Saraylısı 3.tekrara göre iyi gitmişcmts en az 5 reyting bekliyorumMüge Anlı sıralama olarak niye bu kadar düştü? Beni Affet ile yer değiştirmiş resmen😕 Beni Affet'in AB'de ilk 5'te olması "kroyum ama para bende" diyesim geldi
Bence Star'ın profili böyleab grubu deneklerin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor
Bence Star'ın profili böyleNe kadar totallik iş var hep AB'si yuksek
İşte o soruda takılı kalıyorumo zaman AB grubu denekler sözkonusu star olunca içeriğe bakmıyor! ne çıkarsa onu izliyor mu dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?