12 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

yav he he en sık reklam alan diziymiş sen atv izlemiyon galiba :d objektiflik o endgame kanal d fanı adam :D

Yazıklar olsun, saplantılı düşüncelerinle seni baş başa bırakıyorum, seninle artık bir hukukumuz kalmadı...

Revan gerekli mesajı vermiş sanırım, bir kanal 12 dakikadan fazla asla reklam alamaz. Reklam fazlalığı deyimi ne sıklıkla reklama girdiğinle ilgilidir, Arka Sokaklar da ister inan,ister inanma en sık reklama giren dizidir şu an pazartesi gününde...

Karadayı pes etmiyor.Yeniden zirveye yükseldi. Şu an Totalde 12.90, AB'de 13.13 ratingle izleniyor. O Ses AB'de 12.09, totalde 9 ratingle 2.

Bugünün galibi karadayı olacak inanılmaz bi yükseliş yaptı arka sokakların geçen hafta yaptığı gibi

zaten hukukumuz yok senle ne hukukum olabilir senin yüzünden banlandım geçen defa unutmadım onu objektiflik ayağına yatmış kanal d yi savunuyosun de ben kanal d fanıyım tamam eyvallah ama değilim diyip öyle yaparsan eyvallah yok endgame...

- - - Ekleme - - -

oha karadayı coşmuş öyleyse

Yok böyle bir yarış. total grubunda O ses ve Karadayı ikiz kardeş gibi oldu. 11 rating ve üzerindeler. birincilik sürekli el değiştiriyor
Rating Kurdu

yürü be kim tutar kenan ı :D

- - - Ekleme - - -

yürü be kim tutar kenan ı :D

Evvet, konunun başında Karadayı total'de, O Ses a/b'de zirvede yer alacak yazmıştım. Büyük ihtimal öyle olacak Tns'de. Çünkü O Ses'in totali Tns'de düşük oluyor...

22:15 - 22:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.39 , 2) STAR: 9.82 , 3)
KANALD: 7.94 , 4) FOX:
3.43 , 5) SHOW: 2.43

o ses totaldede zırveyı alabılır benden solemesı .

- - - Ekleme - - -

o ses reklam 15 dakka reklam vercek

totalde ya o ses ya karadayı zirvede olur bence karadayı

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs