12 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kanal D zirvede yer alarak başlamış

Neden Arka Sokaklar özetiyle bunu aldıysa demiyorsun o zaman? :D

arkanın özeti genelde bunu alıyo zaten ama karadayının özeti fazla izlenmiyo yeni bölüme dalıyo herkes bu hafta özet bile izlenmiş anlıklarda 10 u geçmesi kesin

20.47 karadayı başlar.. süppperr

oha karadayı reklamıyla 6 yı almış bile 10 göreceği banko uçacak bugün patlamayı yapıp zirveyi alacak arka nın gazı kesilmiş abartmaya gerek yok :D karadayıdan fark yicek

karadayı bir türlü beklenen patlamayı yapamıyor bu hafta da arka sokaklar geçebilir gidişata göre

düğümler hemen çözüldü ilk dakikalarda karadayıda heycan gitti şimdilik arka sokakalrda vasat bölüm var

atv reklam şova başladı bile 20.01 reklam yav bi dur dizi rayına otursun hemen reklamı bastı

star ne az tanıtım veriyor bir saate bir tanıtım verdi. korkudan star ne yapacağını şaşırmış atv 4 tane tanıtım vermese rahat etmiyor

öfff 8,4 helal olsun karadayı :))

reklam girmese 10 u rahat bulurdu ..

- - - Ekleme - - -

öfff 8,4 helal olsun karadayı :))

reklam girmese 10 u rahat bulurdu ..

oha şimdiden 8 olmuş 3 dk sı da reklamdı karadayının atv reklam manyağı ya bu kadar reklam veren kanal görmedim

atv eğer böyle devam ederse tüm dizileri internetten izlicem vakit bulamıyom onda da reklam izleyemem vadi hariç tabi

- - - Ekleme - - -

atv eğer böyle devam ederse tüm dizileri internetten izlicem vakit bulamıyom onda da reklam izleyemem vadi hariç tabi

- - - Ekleme - - -

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21