Bence odada kimse yoktu.mahir'in suratinda bi şaşkınlık korkma filan mimiği göremedim.kadını gördü ) son sahnde kapıyı açmaz diyordum açtı sanırım ))
Bence odada kimse yoktu.mahir'in suratinda bi şaşkınlık korkma filan mimiği göremedim.kadını gördü ) son sahnde kapıyı açmaz diyordum açtı sanırım ))
Ya ben baktım Fox'un yarışma listesine ama 1.Haluk değil bir başkası... Bence bizi kandırdı. En iyi seyirci ödülü bir başkasının.onunla kimse yuarışamaz adam fox un 1 numaralı izleyicisi sen starın kaç numarasısın ::
ben olsam 0.olurum 1. bile önünde
Ya ben baktım Fox'un yarışma listesine ama 1.Haluk değil bir başkası... Bence bizi kandırdı. En iyi seyirci ödülü bir başkasının.
hürrem on numara face sayfası bıle yaptım 2000 astı
karadayı şovunu yaptı kenan imirzalıoğlu büyüklüğünü tekrar tekrar kanıtladı reytingi garanti oyuncu adam karizma be
tns de nolacak bakalım sbt için ona buna göre ayarlıyor diyordun :
Liste niye değişsin zaten 1 kere yapıldı o yarışma. Ciddi diyorum bak o 3 te bile yoktu.o galiba sürekli değişen bir liste
- - - Ekleme - - -
link at da bakayım bir
bi ara birinciyudi o zamn yarışma devam ederkeni güncel tabloydu
Liste niye değişsin zaten 1 kere yapıldı o yarışma. Ciddi diyorum bak o 3 te bile yoktu.
önmli olan canlı yayına geçmeden geçebilmeko ses totalde tns de düşük çıkıyo karadayı geçer karadayı büyük ihtimal 1.olur zaten o ses canlı yayına geçince karadayıdan fark yicek bu iyi günleri
karadayı şovunu yaptı kenan imirzalıoğlu büyüklüğünü tekrar tekrar kanıtladı reytingi garanti oyuncu adam karizma be
Bence odada kimse yoktu.mahir'in suratinda bi şaşkınlık korkma filan mimiği göremedim.
kenan iyi oyuncuyduda 6 haftadır nirdeydi ))) geçen hafta yazdım çok iyi bir yerde bitirdiler dizide senaryo olarak heycanlı bir yerde bitirince dizinin reytingi artık. olay senaristlerle alakalı abartmayalım ))