Artik sevişin de kurtulun yetti ve bu konuyu görmek .ss @Çiğdem-
Bir malı 2 kere kullanmıyorum
@eskici Döndü hala utanmadan cilveleşmeye devam ediyorlar @Forumdash @serhattAllah yazdıysa bozsunTövbe de
Artik sevişin de kurtulun yetti ve bu konuyu görmek .ss @Çiğdem-
Bir malı 2 kere kullanmıyorum
@eskici Döndü hala utanmadan cilveleşmeye devam ediyorlar @Forumdash @serhattAllah yazdıysa bozsunTövbe de
Aaa findirgeyen yok,görmüyormusun kanlı bıçaklı olduk iyice@eskici Döndü hala utanmadan cilveleşmeye devam ediyorlar @Forumdash @serhattBir de boşadım seni diyordu FORUMDASH eskiciye ama eskici bunlara gösterecek ayoll
Aman ısınmandan iyidirBi kat daha soğudumDevam et
eskici doğrar inş siziAaa findirgeyen yok,görmüyormusun kanlı bıçaklı olduk iyice
O kaknemle evlenirse hayatının hatasını yapmış olur
Ben ikisinizi de tarihe gömmeye hazırımO kaknemle evlenirse hayatının hatasını yapmış olur
Tatil aşkı da seni bekliyordu,avucunu yalarsın
Tatil aşkı da seni bekliyordu,avucunu yalarsın
Aaa bunu kısırlaştırıcam başka çare kalmadı yoksa evimize laf gelecek
bi de benim namusuma dil uzatırsın,oh iyi oldu sana
Hhaha asıl çıbanın başı yanı başımdaymış haberim yokmuş ayoll durduramıyoruz adamıbi de benim namusuma dil uzatırsın,oh iyi oldu sana
Düz duvara tırmanıyor azgın morukHhaha asıl çıbanın başı yanı başımdaymış haberim yokmuş ayoll durduramıyoruz adamı
Hhhahaah Aaa doğru dedin adam 70 den sonra azıttıDüz duvara tırmanıyor azgın moruk
ee ne demişler 70inden sonra azanı teneşir paklarmış,yok mu burda teneşir a dostlarHhhahaah Aaa doğru dedin adam 70 den sonra azıttı
Hahah Aaa bir şey yapacaz artık ayoll böyle olmazee ne demişler 70inden sonra azanı teneşir paklarmış,yok mu burda teneşir a dostlar
Senin nazarın deydiHahah Aaa bir şey yapacaz artık ayoll böyle olmaz
Bu arada Eşkiya zirveyi nasıl alamadı
SAK acunu batırmış çarşamba reytinglerine bak acun ne hallerdeRakip diziler Acuna kaymış
Bu yaştan sonra cocugum olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?