12 Haziran 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

benim çoğu izleyen akrabam,arkadaşım vs. internetten izliyorlar ya kanal değiştirmemiz çok iyi gelecek,eski reytinglerimize bir an önce dönmemiz lazım
aynen öyle millet reklam izlemek istemiyor
yav bikaç ay öncesine kadar 14-15 alan bizdik çok değil ya bikaç ay öncesi

Dün hem kandilin olması hemde sezon finalinin normal bir bölüm gibi olması reytinglerimizi epey düşürdü.İnşallah yeni sezonda önemserler senaryoyu ama hiç umudum yok

Kurtlar vadisi abc1 birinciliğini de kaybetmiş. Senaryo açısından zorlu bir süreç atlattı bu kadar düşüş normal. Eğer senarist eksiğini kapatırsa seneye zirveye oynar ama şuan ki kadroya ciddi takviye lazim

Ben hiç üzülmedim. Dün hem kandildi hemde maç vardı haliyle hak ettik bu oranları ama en büyük hata Vadi ve Atv de. Biz öyle bir bölüm bekledik ki son zamanların en dehşet sezon finallerinden olacak dedik 2003 yılından bu zamana kadar olan zaman içinde en kötü sezon finalini izledik.

Bu fiyasko bölüme çok normal reytingler geçen sezon olsa maç falan dinlemezdik totalde ama bir yandan da iyi oldu akıllarını başlarına toplasınlar artık seyircinin sabrı taştı..

Deniz Yıldızı, Unutma Beni, UEK gayet iyiler. :)

Dün gece ayrıca internetten Çarkıfelek'i izledim, hiç güzel olmamış açık ve net..

Vadi cidden düşük gitmiş.Totalde eskiden 10'a yaklaşırdı şimdi oda yok.:)
Çarkıfelek beklediğimden kötüğ özellikle Ab'de amaçok yanlış zamanda Gala yaptı.:F
Aramaızda Kalsın düşmüş Arkadaşım Hoşgeldin'de...

Trt muhteşem günlerine başladı...

Vadi totalde baya düşmüş. Bekliyoruz artık diğer sezonu. :A

Maç şov yapmış TRT yaşadı :D

Arkadaşım Hoşgeldin maça rağmen iyi gitmiş. :)

Aramızda Kalsın idare etmiş sezon finaliyle.

Çarkıfelek iyi başlangıç yapmış bence. :)

Güldür Güldür Show düşse de iyi durumda..

Kardeş Payı kötü gitmiş. :):)

:D kvp sezon finaliyle 8e düşmüş ab 6 zor almış abc1de 8 almış yazık valla ama rakip dizilerle dalga geçecem derken kendi dizileri daha kötü durumda hiç olmasa bizim dizimiz sezon finali olsun final olsun yükseliyo oh olsun ama çok iyi oldu :Z (bana göre bu reytingler çok fazla kötü değil ama biraz bende can sıkıyım)
dünya kupası çok iyi reytinglerle başlamış
ak düşmüş sezon finalinde ama çok güzeldi :)
çarkıfelek kötü başlamış

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali ile istenilen reytingin altında almış.Bu iyiye işaret değil ama Atv haftaya tekrarını yayınlayarak izleyici eksikliğini giderecektir
Arkadaş Hoşgeldin fena çakılmış. Kandil gününde komedi programlarının yayınlanması reytinglerde görüldüğü gibi pek gitmiyor:(
Çarkıfelek ise beklebilen reytingi Kandil nedeni ile alamamış
Aramızda Kalsın da baya düşmüş
Maç ise beklenmedik yüksek reytingleri kapmış🙂

vışşhhh maç 4 gruptan 3ünde vadiyi geçmiş Allah büyük 1 gün önce elemli kederli emsaj yazanlar daha da elemlendi bu sonuçla:A

maç süper başlamış trt coşacsak bu ay
aramızda kalsın sezon final iyapmadıysa haftaya yükselir
ah sezon finaliyle düşmüş kraliçem de gelmişti ah maç .ss

Dün arkadaslara bölüm güzel degil dedigimde daha erken dendi ama genel olarak tüm bölüm vasati asamadi vadi bu bölüme bu oran cok bile