AB'de ilk kez Total'den düşük reyting almış vaktine saygısı olan kitle yavaştan kopmaya başlıyor.Böylesine önemli ve kritik bir maçın karşısında Kızılcık Şerbeti ne alabilecekse onu almış, tebrikler 🧿🧿👏🏻👏🏻👏🏻
4-5 haftaya taşlar yerine oturacaktır,
1 ay sonra yorum yapabiliriz, bakalım yeni cuma dizileri neler yapabilecek...
12 dev adam, 24 yıl sonra finale yükseldi olsun o kadar.Basketbol ilgi çekmeye başlasa da futbol kadar revaçta değil ya da voleybol gibi son birkaç yıldır yükseliş trendinde değil yeni yeni filizleniyor o yüzden bir tarafım çok az da olsa şüphe içinde.
Kadir'im Çağla'm nasıl gitti?Zuhal Topal AB’de 2.01 reyting 15+ share ile 7. olarak az daha Masterchef’i geçiyormuş.
Senin gibi yıllardır bu işlerle ilgilenen birinin daha ilk haftadan böyle yorum yapmasının tek nedeni hasetlik artık başka bir şey değilAB'de ilk kez Total'den düşük reyting almış vaktine saygısı olan kitle yavaştan kopmaya başlıyor.
Dizin totoş olmuş eee tabi ışıldı nilaydi fatikti apoydu derken iyi sabretti ab grubu ; sonunda kapının önüne koymuşSenin gibi yıllardır bu işlerle ilgilenen birinin daha ilk haftadan böyle yorum yapmasının tek nedeni hasetlik artık başka bir şey değil
Kıskançlığınızdan ilk haftadan oturmamış düzende yorum yapıyorsunuz size sadece gülüyorumDizin totoş olmuş eee tabi ışıldı nilaydi fatikti apoydu derken iyi sabretti ab grubu ; sonunda kapının önüne koymuş
Fatih ağır ab benim gibi hoştttt.Dizin totoş olmuş eee tabi ışıldı nilaydi fatikti apoydu derken iyi sabretti ab grubu ; sonunda kapının önüne koymuş
Doğru söze ne denir ki 👏AB'de ilk kez Total'den düşük reyting almış vaktine saygısı olan kitle yavaştan kopmaya başlıyor.
Kıskançlığınızdan ilk haftadan oturmamış düzende yorum yapıyorsunuz size sadece gülüyorum
izleyicileri diziyi rtük e şikayet ediyor ne kıskançlığıFatih ağır ab benim gibi hoştttt.
Haklılar.izleyicileri diziyi rtük e şikayet ediyor ne kıskançlığı
Orası öyle. Ben yorumlardan yola çıkarak yazmadım o şekilde. Dediğim gibi önümüzdeki haftalarda asıl reytingi belli olur. Basket maçı vardı, bundan dolayı daha ilk bölümden kıyaslama yapılmamalı. Haftayada yeni dizi başlıyor galiba. O dizininde bir kaç bölüme reytingi netleşir. Kızılcık Şerbetinin asıl oranları 2–3 haftaya belli olur.sosyal medyadaki yorumlara pek bakma- tv izleyicisi gayet memnundur. aldatmayı çok severler.
sen de acı kaybına üzülüyormuşsun dünden beriHaklılar.
Sana bile bundan çok üzülüyorum o derece umurumda değil yani.
Kıskançlığınızdan ilk haftadan oturmamış düzende yorum yapıyorsunuz size sadece gülüyorum
Orası öyle. Ben yorumlardan yola çıkarak yazmadım o şekilde. Dediğim gibi önümüzdeki haftalarda asıl reytingi belli olur. Basket maçı vardı, bundan dolayı daha ilk bölümden kıyaslama yapılmamalı. Haftayada yeni dizi başlıyor galiba. O dizininde bir kaç bölüme reytingi netleşir. Kızılcık Şerbetinin asıl oranları 2–3 haftaya belli olur.
mantıklı bir öneriSana bile bundan çok üzülüyorum o derece umurumda değil yani.
Aaaa ilk kez haklı. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?