Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Zümrüdüanka bayağı düşük açmış sezonu. Seyirci yeni hikayeyi de sevememişti. Ömrü çok uzun olmayacak gibi.

Çatı Katı Aşk oran olarak kötü ama neredeyse kemik kitlesini korumuş iki rakibi gelmesine rağmen. Az hasarla atlatmış ama ekran ömrü çok sürmeyeceği belli.

İyi Günde Kötü Günde beklentimin altında başlamış. Ben AB kitlesini alır, en az 4 gelir diyordum. Ama tekrarları fena gitmemiş yükseliş yaşayacaktır.

Kuzey Yıldızı oranlarını yükseltmiş gibi ama orada da seyirci hikayeden memnun değil. Dün Twitter’da öyle gördüm.

Masterchef yine iyi gitmiş, tebrik ederim. Acun bence bu sene O Ses’i girmese keşke. Masterchef gayet de iyi idare eder sezonu.

Reactions: Gerekli24
FOX dizileri niye düşüşte? 7-8 reytinglik 'Baraj' 2-3 reytinge düştü, geçen sezon cumartesi çok iyi iş yapan 'Zümrüdüanka' 2-3 oranlara düşmüş. 'Bay Yanlış' düşüşe geçti, haftaya durumu ne olacak merak konusu. Şu an kanalın elindeki en iyi iş 'Sen Çal Kapımı'. Sezon boyu iş görür o dizi her türlü. Ek olarak 'Mucize Doktor' ne yapacak bakalım onu merak ediyorum asıl. 'Öğretmen' dizisinden de fazla umudum yok çünkü.

'İyi Günde Kötü Günde' az buçuk tahminimde başlamış, 3.10-3.20 civarı tahmin yapıyordum. Cumartesi günü için değerlendirirsek kötü başlamamış, bol tekrarla izleyicinin ilgisini çekebilirse 4-5 oranıyla kanalı çok rahat sırtlar.

Övdüğünü biliyorum, geçen hafta yorumun yerinde ve doğruydu, bırak şurada bizbizeyiz, abartayım azıcık, nasılsa gene herkes istediğini izlemeye devam edecek
İyi Pazarlar Özgürcüm.

Reactions: Özgür
zürmrüduanka reklamda gördüğümde kadının biri ölmüştü ama..başrol oyuncusumu ayrıldı

mucize doktor her zamankı ne yaptıysa onu yapacak

FOX’a özel bir şey değil canım sezondan dönen tüm işler düştü görmüyor musun AB’si 8 olan Hekimoğlu bile 4’e düştü.
Zümrüdüanka ve Baraj da tüm diziler gibi nasibini almış. Bizim izleyicimiz belli ki 6 aylık araya alışkın değil.

Bay Yanlış da klasik işte sezonda rakipleri gelince düşüş yaşayan yaz dizisi.

Reactions: Yiğitt
Sanmıyorum, geçen sezon oranları gibi gelmeyecek bence. 11-12 reyting civarı alabilir, tabi bu oran da çok iyi ama geçen sezonun arkasında kalmış olur. Tabi tahminim sadece, bekleyip göreceğiz.
mucize doktor haftanın değil ayın en çok izlenen dizis olur.bekleyıp görcez bakalım aynen

Babil'in karşısında iki dizi vardı, Zümrüdüanka'ın karşısında 4 dizi, 1 yarışma ve Süper Lig Maçı vardı. Yani bu karşılaştırma gereksiz ve boş.
İkisi de gidecektir yakında
Zümrüdüanka farklı bir işti bugünde ona rağmen düşük gelmiş.

Günde çok fazla benzer iş olunca bu oranlar normal. Kuzey Yıldızı buna rağmen diğerlerine göre artmış izleyici de o kadar beğenmemisine rağmen. İyi Günde Kötü Günde tekrarları ümit verdi ama dizinin hikayesi göz önüne alındığında sezon sonunu görse yeter bence. Çatı Katı Aşk dün 12'yi geçe açtığımda reklam girmeden devam ediyordu.

FOX başarılıydı ya o nedenle onu özele alarak söyledim aslında. Geçen sezon işleri hep yüksekti. Acaba Fatih Portakal etkisi de var mı diye düşünmek de şart.

Çukur, Sefirin Kızı, Yasak Elma dizileri iyi açtı sezonu. Demek ki iyi açılış yapan da yapıyormuş yani.

Bence biraz da kitle meselesi belli bir kitle kuran çok zarar almıyor bu da biraz bölüm sayısı ile orantılı Çukur ve Yasak Elma'nın belli bir kitlesi var. Sefirin Kızı'nın da çok iyi açtığını düşünmüyorum. Arka Sokaklar ve Edho da fazla yara almayacak dizilerden.

Aşk olsun neden benim Programıma değinmedin

Reactions: Gerekli24
Açıkçası en çok Perşembe Gününü Merak Ediyorum;

Eğer Perşembe Günü BZÇ ve MD gene eskisi gibi +10 ile başlarlarsa sezona..

O zaman işte Dizi var Dizi var derim.

Birkaç haftaya tüm diziler gelince değerlendirme yapmak doğru olacak gibi, dediğin gibi kitlesi oturmuş işler daha avantajlı olabilir. İki bölümlük 'Baraj' dizisini izleyicinin unutma ihtimali çok yüksekti zaten. Perşembe oranlarını merakla beklemedeyim.

Aşko onlar da eski oranlarıyla açılış yapmadı onlarda da düşüş var.
Çukur AB’de 4 aldı sezon açılışında. En son 6.89 almıştı AB’de.

Aşko onlar da eski oranlarıyla açılış yapmadı onlarda da düşüş var.
Çukur AB’de 4 aldı sezon açılışında. En son 6.89 almıştı AB’de.
Ay tamam da çok düşük değil ki bu. Son bölümünde 7-8 reytingden 2'ye düşmemiş en azından. Yine gayet iyi oranlarda açmışlar.
Çukur yükselir zaten birkaç haftaya, no problem...