12 Eylül 2019 Perşembe Reyting Sonuçları

Mucize Doktor büyük tebrikler. :D

Çukurova'ya gıcığım var zaten, tek başına at koşturamasın. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Tek fark MF'nin dizileri erken saçmalıyor. :A Kalp Atışı, Seviyor Sevmiyor ve Bir Aşk Hikayesi izlediğime bin pişman ettirmişti. :A
Kalp Atışı cidden saçmalamıştı :F SS’yi tam izlemedim o yüzden bilmiyorum pek :A BAH da sonlara doğru iyice sallama bir senaryo olmuştu doğru :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Medyapım değil MF. Her ne kadar kardeş olsalar da farklı şirketler. Ayrıca iki tane dizi izlemekle fan olunmaz. :A
Med ile MF arasında fark yok. Olsa iki yapımın da dizi oyuncuları aynı olmazdı. :A

Çoktan olmuşsun bile, neyse normal karşılıyorum. Kadın, BAH şimdi de Mucize Doktor. Onun dışında mübarek hergün bir dizisi var canım Medyapım'ın. :Z

Mucize Doktor çok iyi başlamış. Bir Zamanlar Çukurova'ya yakın oranlar alacaktır. :)

Şampiyon tekrarlarıyla aldığı reytinglerle ilerisi için umut vaadediyor bence. İlerleyen bölümlerde ilk 5'te yer alacaktır.

Med ile MF arasında fark yok. Olsa iki yapımın da dizi oyuncuları aynı olmazdı. :A

Çoktan olmuşsun bile, neyse normal karşılıyorum. Kadın, BAH şimdi de Mucize Doktor. Onun dışında mübarek hergün bir dizisi var canım Medyapım'ın. :Z
Gayet de fark var kardeş olsalar bile neticede farklı oluşumlar. Aynı olsaydı zaten MF diye ayrı şirket açılmazdı. :A

Neyse sen öyle sanmaya devam et o zaman. :A