Ikisinin hiçbir farkı yok, MF uyarlamaları üstleniyor sadece.MF olmasın o? ?
Ikisinin hiçbir farkı yok, MF uyarlamaları üstleniyor sadece.MF olmasın o? ?
Medyapım da uyarlama yapıyor Kardeş şirketler ya dediğin gibi fark yok aslındaIkisinin hiçbir farkı yok, MF uyarlamaları üstleniyor sadece.
Demek ki benim sevmem veya anti olmam fark etmiyormuş.Bu daha başlangıç.
İnş. Kurşun da böyle kendini izleten bir iş olur seyirci açık farklı işlere önemli olan işleyiş.
Demek ki benim sevmem veya anti olmam fark etmiyormuş.
Tek fark MF'nin dizileri erken saçmalıyor. Kalp Atışı, Seviyor Sevmiyor ve Bir Aşk Hikayesi izlediğime bin pişman ettirmişti.Medyapım da uyarlama yapıyor Kardeş şirketler ya dediğin gibi fark yok aslında
Kalp Atışı cidden saçmalamıştı SS’yi tam izlemedim o yüzden bilmiyorum pek BAH da sonlara doğru iyice sallama bir senaryo olmuştu doğruTek fark MF'nin dizileri erken saçmalıyor. Kalp Atışı, Seviyor Sevmiyor ve Bir Aşk Hikayesi izlediğime bin pişman ettirmişti.
O yüzden bu diziyi izleyesim de yok. Yine erken saçmalayacak gibi duruyor.Kalp Atışı cidden saçmalamıştı SS’yi tam izlemedim o yüzden bilmiyorum pek BAH da sonlara doğru iyice sallama bir senaryo olmuştu doğru
Bunun orijinali Amerika'ya da uyarlanmıştı Kore'ninkinin senaryosu bittiğinde ondan devam ederler yani izleyebilirsin.O yüzden bu diziyi izleyesim de yok. Yine erken saçmalayacak gibi duruyor.
Bir zamanlar yerden yere vurduğun Medyapım'ın fanı oldun, hayırdır.Bunun orijinali Amerika'ya da uyarlanmıştı Kore'ninkinin senaryosu bittiğinde ondan devam ederler yani izleyebilirsin.
Medyapım değil MF. Her ne kadar kardeş olsalar da farklı şirketler. Ayrıca iki tane dizi izlemekle fan olunmaz.Bir zamanlar yerden yere vurduğun Medyapım'ın fanı oldun, hayırdır.
Med ile MF arasında fark yok. Olsa iki yapımın da dizi oyuncuları aynı olmazdı.Medyapım değil MF. Her ne kadar kardeş olsalar da farklı şirketler. Ayrıca iki tane dizi izlemekle fan olunmaz.
Gayet de fark var kardeş olsalar bile neticede farklı oluşumlar. Aynı olsaydı zaten MF diye ayrı şirket açılmazdı.Med ile MF arasında fark yok. Olsa iki yapımın da dizi oyuncuları aynı olmazdı.
Çoktan olmuşsun bile, neyse normal karşılıyorum. Kadın, BAH şimdi de Mucize Doktor. Onun dışında mübarek hergün bir dizisi var canım Medyapım'ın.
Bir yere kadar bayağı iyi gidecek ama sonununda dediğin gibi olacak bence. Sen Anlat Karadeniz gibi yaniİyi başlayıp düşecek diyorum sözümün arkasındayım.