12 Eylül 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül tekrarı 2.82 yerlerde
Medcezir iyi gitmiş ama Total çok kötü
Arka Sokaklar Beyaz Karanfil geldiğinde çok düşeceği şimdiden belli

Beyaz Karanfil Cumayı süpürür bence

Eylül Ortalaması – Tüm Kanallar

Bu listeye baktığım zaman 1.lik belli değil derim.

Kanal D dizilerini hep başlattı eylülde 1 haftada 2 kez güllerin savaşını yayınladı benim adım gültepe 2 bölüm oldu.Ulan İstanbul,Küçük Ağa ve Arka Sokaklar yani kanal çoğu dizisini yayınladı.
Foxta aynı şekilde
Ama star 11 eylüle kadar 2 dizi ile devam etti.Yani ben bu tabloda starı 1. görüyorum.

@mrt-06 Arka sokaklar konuyu değiştirdi konu bonzai ve bonzainin başında olan polisin kardesi ama kardeşini bilmiyor çünkü çocuk esirgeme kurumundan kaçmış polisin kardeşi polis çocukten orda Yakalandı bonzai satıcısı büyütmüş polisin kardeşini yani kadri @ABAY_06 @Çiğdem-

Müge Boz fena gitmemiş Arka Sokaklara halkın dizisi helal olsun. :F

Medcezir iyi başlamış daha izlemedim bölümü ama fragmana bakarsak baya saçmalık vardı hayırlısı. :D

Karagül haftaya zirveyi alır totalde ama Ab belli olmaz. :D

@mrt-06 Arka sokaklar konuyu değiştirdi konu bonzai ve bonzainin başında olan polisin kardesi ama kardeşini bilmiyor çünkü çocuk esirgeme kurumundan kaçmış polisin kardeşi polis çocukten orda Yakalandı bonzai satıcısı büyütmüş polisin kardeşini yani kadri @ABAY_06 @Çiğdem-
:FPompy senin arka sokakların medcezirimin gerisinde kalmış:D
Haftaya totalik karagül gelsin de o zaman curcuna başlasın:A

o hükümetin işi bonzaiyi destekliyor hükümet hiç bir polisin bonzaiye bulaştığı var mı gerçekte denekleri hükümet kontrol ediyor şimdi recep tayyip erdoğan Tns de istediği gibi at koşturur beyaz karanfilide cumaya almaları onun belirtisi AKP kabusunu vuracaklar yeni cevher var diyorum Arka sokaklarda remzi ve oğlu baran
Dediğini anlamadım ama herhalde arka sokaklarda yeni sezonda geçen bir bölüm:d

yok, önümüzdeki haftadan sonra düşüşe geçeceği için son kez söyliyim dedim. :A
Medcezir günün tek ab dizisi nanik sana. :A

Karagül, Arka Sokaklar, Beyaz Karanfil ve Diğer Yarım gibi totallere karşı ab' yi alır artık. :kiki:

Dediğini anlamadım ama herhalde arka sokaklarda yeni sezonda geçen bir bölüm:D
Baran polisin kardeşi ve baran zehir satıyor ama polis kardeşinden haberi yok çünkü çocuk esirgeme kurumundan kaçtığından beri görüşmüyorlar onur yakalanmış baran kaçmış ve onu zehir satıcısı büyütmüş konu bu @Bully zaten Arka sokakların tekrarıda yok

Baran polisin kardeşi ve baran zehir satıyor ama polis kardeşinden haberi yok çünkü çocuk esirgeme kurumundan kaçtığından beri görüşmüyorlar onur yakalanmış baran kaçmış ve onu zehir satıcısı büyütmüş konu bu @Bully zaten Arka sokakların tekrarıda yok
arka sokakların haftaya ruhuna fatiha:D