12 Eylül 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Varan 1; Büyükler eline daha kumandayı almamış gibi
Varan 2; Arka sokaklar Karagül olmamasına rağmen çok da iyi başlayamamış ama kötü de sayılmaz.Benca karagül gelince düşer net.
Varan 3; Karagülün tekrarı gayet iyi gitmiş haftaya zirveyi çok rahat bi şekilde alacaktır. Ama tekrara özet koymak nedir ya bu fox tv beni öldürecek

Varan 4; Diğer Yarım dizisi güçlü rakipleri gelmesine rağmen yükseliş yakalamış.Bundaki ana sebep Orhan Kılıç'ın psikopat hale gelmesidir. Adamın bu hali Aşk Bir Hayal dizisini anımsattı bana
psikopatlığın çok yakıştığı bir isim eğer dizi komedi yönünden aksiyona birazcık da olsa kayarsa 5 bandına kadar yükselir ve devam eder.

Ve son olarak bir not; Kiraz Mevsimi olsa medceziri bence açık ara geçerdi

Medcezir yüksek başlamış.Ama bu senaryoyla böyle yüksek reytingler alması çok zor.Yakında düşüşe geçecektir.

Arka Sokaklar iyi başlamış.Bence Karagül başlatıktan sonra da böyle reytingler alabilir.

Karagül'ün tekrarı iyi gitmiş.Yeni bölümüyle 10+ reyting alır.

1E1K1Ç iyi gidiyor.Ama Beyaz ve 3 Adam başlayınca düşüşe geçer.

Karagül'üm tekrarlarıyla gayet iyi gitmiş. Haftaya sezonun ilk bölümüyle 11+ reyting ile başlayıp zamanla 15'e kadar çıkacaktır diye düşünüyorum.

Arka Sokaklar sezona iyi başlangıç yapmış ama Karagül gelince totalde düşüş yaşayacaktır ve tabi AB grubunda da.

Medcezir iyi gitmiş sezonu gayet iyi oranlarla açmış haftaya en güçlü rakibi gelince görmek istiyorum

Alın Yazım dizisi iyi bir yükseliş yaşamış bakalım devamı gelecek mi?

Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocuk ilk bölümkü oranlarını alamasa da hala başarılı sonuçlar almaya devam etmiş.

hee son olarak beyaz karanfil dizisi cuma olursa bu günün tüm dengeleri bozulur hesaplar yeniden yapılır

Medcezir'e bak sen. Dizi beklediğimin üstünde reytinglerle Zirvede. Totalde bu akdar beklemiyordum ben.

Karagül tekrarları ile iyi gitmiş. Haftaya şova hazır olun.

Arka Sokaklar idare eder gitmiş. Bir kaç patlama ile totalde baya yükselir.

Diğer Yarım çok iyi gitmiş. ben ilk 20 zor diyordum.

Medcezir yeni sezona gayet iyi başlamış ama Karagül gelince Totalde 3. Sıraya kadar düşecektir.
Arka Sokaklar başarısı gerçekten parmak ısırtıyor 8 yıllık bi dizi hala nasıl bu oranları alıyor. Haftaya Totalde Karagül'ün arkasında olur diye düşünüyorum.
1 Erkek 1 kadın 1 Çocuk yine gayet iyi gitmiş

Diğer Yarım da bu sezonun sonunu görecek gibi.

Medcezir çok iyi gitmiş eğer haftaya Karagül olmasa Total'de 8 bile bulurdu
Reytingler zaten harika da, asıl share'lere bakın
@Bully süper başladık, maşallah
Bu sene AB yine bizimdir

Arka Sokaklar beklediğim reytinglerle başlamış Totalde 2.'lik yarışına bile giremez bence 😛 Üstelik cumaya Beyaz Karanfil geliyor izleyici kitlesi aynı
birilerini vurup amliyata soksa da artık eski gücüne kavuşamaz taş çatlasa 6 alır

1E1K1Ç, Total'de çok iyi gitmemiş ama Ab'de maşallahı var. Fox için gayet yeterli oranlar alıyor 2 sezon devam edecektir bu oranlarla

Medcezir sezona bekledigimin ustunde basladi Total'de 6.7 AB'de 8.8 almis, tebrikler.
Arka Sokaklar sezona gayet iyi baslamis, onu da tebrik ederim.
Karagul'un tekrar bolumu 3.6 alarak iyi gitmis, haftaya yeni sezon basliyor cok guzel olacak. Bence 10 reyting ile baslar sonra yavas yavas 14 civarlarina yukselir.

Muge Anli 3 rating 19 share alarak cok iyi gitmis, tebrikler.

yalan dünya cumadan çekildiği için medcezirin AB si daha da güçlenir ve karagüle geçilmez artık.

GÜNÜN SEVİNDİRENİ: Medcezir (Star TV)
Medcezir, sezon boyunca alamadığı reytinglerle yeni sezona başladı. İlk bölümünün yayınlandığı gün birçok dizi vardı, bu yüzden reytingler bölünmüştü. Sonra da Karagül geldi tabii, öne çıkma fırsatı olmadı. Tabii gelecek hafta eski reytinglerine dönecektir...

GÜNÜN ÜZENİ: Yedi Güzel Adam (TRT 1)
TRT 1'in büyük iddialarla yayına soktuğu YGA, ilk sezonunda kanalı için iyi reytingler alsa da bu gün değişikliği çok da iyi olmadı. Total'de 87. olan bir dizi mi olur? Geçen sene en azından 30. veya 40. oluyordu. Her ne kadar iyi bir dizi olsa da, kanalın birkaç hafta daha tolerans göstereceğini ve sonuçlar düzelmezse final kararı alınacağını düşünüyorum. Üzgünüm, ama reytingler buna işaret ediyor.

GÜNÜN SÜRPRİZİ: 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk (FOX)
Severek izlememe rağmen Perşembe günü meraktan izlendiğini düşünmüş ve sonraki gün düşeceğini sanmıştım. Total'de biraz düşse de, AB ve ABC1'de harika gitmiş. Bunda muhteşem çiftimizin evlenmelerinin de büyük payı var. Sonuçta 8 yıldır beklenen bir düğün bu. Dikkat çekmemesi imkansızdı yani...

GÜNÜN ŞAŞIRTANI: Karagül'ün tekrarı (FOX)
Karagül'ün tekrarı şaşırtarak (en azından beni) iyi sonuçlar almayı başardı. Yeni bölüm olunca daha da artacaktır tabii, ama bu haliyle de gayet tatmin edici. FOX için bir altın madeni sonuçta. Dizi bitince ne yapacağını merak ediyorum. Tabii daha 3. sezon bile başlamamışken, final meselesinden bahsetmek yersiz. Neyse. Diziye yeni sezonda başarılar...

KISA KISA...

- Arka Sokaklar (Kanal D), kabul etsek de etmesek de ne yazık ki 9. sezonunda ve izleyici hala bir şekilde izliyor. Dizinin miadı çoktan doldu, ama izleniyor işte. Yeni sezona da oldukça iyi başlamış. En azından geçen sezon Cuma günleri Yalan Dünya ile Total'de hayal kırıklığı yaşayan Kanal D'ye iyi gelmiş olmalı...

- Diğer Yarım (ATV), üç grupta da beşinciliğe gerilemiş. Alınan sonuçlar iki güçlü rakiple yarıştığını göz önüne alırsak gayet iyi. Gelecek hafta Beyaz Karafil'in başlaması planlansa da, gelecek bölüm de 20.00'de yayınlanacak. Beyaz Karanfil, Eylül'ün sonunda başlar herhalde...

- Müge Anlı da harika sonuçlar almaya devam ediyor. Alın Yazım da yükselmeye devam ediyor...

- Onun haricinde diyecek çok şey yok. Zaten dün izleyecek bir şey de yoktu...

Son düzenleme:
Dün akşam izlediğim 2 dizi de muthiş gitmiş
[HASHTAG]#medcezir[/HASHTAG] benim için sönuk bi bölümdü ama [HASHTAG]#1e1k[/HASHTAG] yine harikaydı

by tapatalk

Medcezir'im beklediğim gibi yeni sezona bomba gibi girmiş maşallah.
Ab reytingimiz süper özellikle ilk bölüm için haftaya Karagül gelecek evet ama zirveyi bırakmayız bence ab'de.

Arka Sokaklar yeni sezona iyi girmiş. Totalde 6 reyting güzel bence. Bakalım ilerleyen bölümlerde nasıl olacak reytingleri

Diğer Yarım yeni rakiplere rağmen oranlarını korumuş. Dizinin az da olsa sadık bir izleyici kitlesi var gibi.

Gültepe'nin tekrarı iyi gitmiş bence.

Günlük Diziler Çöküşlerde
Medcezir iyi başlamış
1E1K1Ç çok iyi gitmiş saatine göre

Medcezir beklediğim gibi güzel başlamış.

Gecenin yıldızı 1 Erkek 1 Kadına tebrikler.

Bu arada FOX bu sene zirve için yarışacak gibi. Hatta ala da bilir.

'FOX' Eylül ayında da inşallah en çok izlenen kanal olacak.

Medcezir A/B'de çok iyi başlamış. Eğer Karagül istenen başlangıcı yapmazsa A/B'de 8-9 bandında gidecektir.

Arka Sokaklar sezon açılışına göre düşük başlamış, eğer gelecek hafta yükselmezse eski gününe dönebilir.

Karagül'ün tekrarı vasat gitmiş. Sezon açılışında sendeler ama birkaç hafta içinde Total'de 9-10'ları görür sonra hikaye bittiği için tekrar düşüşe geçer.

1E1K gayet iyi gidiyor, FOX diziyi geriye döndürerek çok iyi bir hamle yaptı.

Diğer Yarım arada pilava dönse de kanalını tatmin edecek sonuçlar alıyor.

Dipnot; En iyi sonuçlarda Kanaltürk Maymunlar Cehennemi ile 22., Show TV ise yine bir filmle 20. olmuş. Bu sezon 6. - 7. yarışı yapacak Show TV'nin bu halini görmek çok üzücü bir durum