Varan 1; Büyükler eline daha kumandayı almamış gibi
Varan 2; Arka sokaklar Karagül olmamasına rağmen çok da iyi başlayamamış ama kötü de sayılmaz.Benca karagül gelince düşer net.
Varan 3; Karagülün tekrarı gayet iyi gitmiş haftaya zirveyi çok rahat bi şekilde alacaktır. Ama tekrara özet koymak nedir ya bu fox tv beni öldürecek
Varan 4; Diğer Yarım dizisi güçlü rakipleri gelmesine rağmen yükseliş yakalamış.Bundaki ana sebep Orhan Kılıç'ın psikopat hale gelmesidir. Adamın bu hali Aşk Bir Hayal dizisini anımsattı bana psikopatlığın çok yakıştığı bir isim eğer dizi komedi yönünden aksiyona birazcık da olsa kayarsa 5 bandına kadar yükselir ve devam eder.
Ve son olarak bir not; Kiraz Mevsimi olsa medceziri bence açık ara geçerdi
Varan 2; Arka sokaklar Karagül olmamasına rağmen çok da iyi başlayamamış ama kötü de sayılmaz.Benca karagül gelince düşer net.
Varan 3; Karagülün tekrarı gayet iyi gitmiş haftaya zirveyi çok rahat bi şekilde alacaktır. Ama tekrara özet koymak nedir ya bu fox tv beni öldürecek
Varan 4; Diğer Yarım dizisi güçlü rakipleri gelmesine rağmen yükseliş yakalamış.Bundaki ana sebep Orhan Kılıç'ın psikopat hale gelmesidir. Adamın bu hali Aşk Bir Hayal dizisini anımsattı bana
Ve son olarak bir not; Kiraz Mevsimi olsa medceziri bence açık ara geçerdi