legolas9900
Favori Üye
sende iyi hayal kuruyosun güzel kardeşim vadi 3 e katlamış hala zirve diyon Allah ım yaYarın İntikam AB grubunda zirvede yer alabilir, SBT reytinglerini pek kaale almamak lazım KVP de başarılı bir şekilde total grubunda zirvenin sahibi olur
kardo bu kvpye niye hic unlu oyuncu katilmiyosende iyi hayal kuruyosun güzel kardeşim vadi 3 e katlamış hala zirve diyon Allah ım ya
intikam bizim rakibimiz değil ben zaten 5 üstü reytingine kesinlkle inanmıyorum bu diziyi kimse izlemiyo izleyenlerde bepenmiyo nasıl 5 i geçebiliyo aklım almıyo aslolan budur
vadi ise beklentilerin çok altında reyting olarak 11 falan bizi kesmez
bölüm olarak ise süper ama poalt dönsün bir an önce gerçekten onu gözler arıyo o çok farklı vadi=polat alemdar
aşırı derece de yeni karakter girmiş yükleme fazla oldu bunları tanımakta mesele
zengin kız fakir oğlan oha yeni baş belası beyler küçümsemeyin geçen hafta iki gruptada zirvedeydi zkfo tns de de iyi alır ama vadinin gelişiyle yavaş yavaş düşer
niye bizim başımıza düşüyor ki kanal d nin düşsün hata yaptı kanal dizi çırpındıkça batıyor.tanıtımını doğru yapsaydı rüzgar yerine başka bir oyuncu bulsaydı bu oranları almazdıYigit Özşener süper oyuncudur beğenmeyenin başına taş düşsün.
dikkat ettiysen figüran olarak girenler bile ünlü sayılır abdülheyin yanına gelen adam var ya birçok dizide deli rolü oynamıştırkardo bu kvpye niye hic unlu oyuncu katilmiyo
niye bizim başımıza düşüyor ki kanal d nin düşsün hata yaptı kanal dizi çırpındıkça batıyor.tanıtımını doğru yapsaydı rüzgar yerine başka bir oyuncu bulsaydı bu oranları almazdı
aga bizene intikamın oyuncusundan ya baksana bi bizim forumda bikaç kişi izliyo onlar bile twitterda bu dizinin halini gösterir açık ve netBen diziyi takip etmiyorum oyunculuğunun çok iyi olduğunu vurguladım sadece..
De get ya onlar mi unludikkat ettiysen figüran olarak girenler bile ünlü sayılır abdülheyin yanına gelen adam var ya birçok dizide deli rolü oynamıştır
igor rolündeki adam zaten çok ünlü herkes tipine vakıf
gaye gürsel yeterince ünlü sanırım
alper kut
falan filan vadinin çok çok ünlü oyuncuya ihtiyacı yok diğer diziler gibi onların vadiye ihtiyacı olur anca
Yok hayır bu anlıklardan sonraYarın İntikam AB grubunda zirvede yer alabilir, SBT reytinglerini pek kaale almamak lazım KVP de başarılı bir şekilde total grubunda zirvenin sahibi olur
Hayır daha yeni çıktı reklamdan.Umutsuz Ev Kadınları yeni bölüm başlıyor! @EveN İntikam reklama girdi mi?
nejat işlerden daha iyi olamaz behzat ç dede iyiydi bundadaBen diziyi takip etmiyorum oyunculuğunun çok iyi olduğunu vurguladım sadece..