12 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

12 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Dedemin Dolabı - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
günün açık ara lideri muhteşem olmuş muhteşemi izledim her zamanki gibi süperdi...aldığı oranlarda muhteşemdi tns gelince 20 reytingi bulacaktır bu dizi...

kuzey güneyin tekrarını izleyeceğim... aldığı oranların önemi yok çünkü sbt ye güvenim yok .. pis yedili gibi çöp bir dizinin kuzey güneyi geçmesi anca sbt de olabilecek bir saçmalık o açıdan çarşambanın iki kaliteli dizisi MY ve KG başarıyla giriş yapmışlar sezona her iki dizide emeği geçenleri kutluyorum ..

Helal destere çok doğru dedin muhteşemede saygım var kuzeyi geçemez pis onlu sbt saçmaladı iyice

muhtesem yüzyıl en çok izlenilen baslangıcı yapti mütishdi hatice muhtesemyuzyıl Muhtesem Yüzyıl Hürrem Hatice Sultan Tagları Trend Topic Oldu ab siz düsünün totalde 13.4 gördü star bol reklam yayınladi ama genel olarak ort 10.95 11 ab daha yüksek çıkacaktir

pis yedili ikinci

kuzey 3.cü

Ab de geçer kuzey ama gerçek reytingleri değil zaten

sbt den önce de arka sokaklar lider oluyordu hala lider bu işin kalite ile alakası yok halk istedğini izliyor:D

nesi normal eşekle atın yarışında eşeğin birinci gelmesi gibi bir sonuç çıkmış ortaya..:) sbt katkısı diyelim buna:))

bence fazla küçümsüyorunuz pis 7liyi. kuzey güney 2. sezon fazla şişirildi ve patladı :)
Not:ben pis 7linin kuzey güneyden kalitedir demiyorum ama kalitesiz diziler bazen kaliteli dizileri geçebiliyor :)