Hööhh sende vur dedik öldürdün.bizim totelde öyle yüksek değil bizi totelde geçerse ben @EFE UYSAL İLE SANA SORARIM OZAMAN OKLAVA
Hööhh sende vur dedik öldürdün.bizim totelde öyle yüksek değil bizi totelde geçerse ben @EFE UYSAL İLE SANA SORARIM OZAMAN OKLAVA
Bu sezon final sezonu 10da sabit kalicaz benceHööhh sende vur dedik öldürdün.biz yokken 7 alan dizi biz gelince 9 mu alcak.
aa bilemem biz 8 e düşeriz şu diziyi izlemeyin bence ertuğrula ihanet etmeyin derim ben @EFE UYSALHööhh sende vur dedik öldürdün.biz yokken 7 alan dizi biz gelince 9 mu alcak.
Yok netten izlicem merak etme Dirilis baska
Bencede reytingleri yükseltmeye devam ederiz çok net.Bu sezon final sezonu 10da sabit kalicaz bence
Yorumunu görmedim sayıyorum
Bencede reytingleri yükseltmeye devam ederiz çok net.
Yorumunu görmedim sayıyorumDiriliş varken No:309 u tercih edebileceğimizi nasıl düşünürsün yazıklar olsun.
aa hayırr tekrarınıda izlemek yok o bizim düşmanımız artık zaten ocağa biterYok netten izlicem merak etme Dirilis baska
Cok kredisi var sezon sonunu gorecektiraa hayırr tekrarınıda izlemek yok o bizim düşmanımız artık zaten ocağa biter
Bence kardeşimiz olsun sonuçta geçen sezonki düşmanlarımızı bu sezon 1 tık geriye iticek listede.aa hayırr tekrarınıda izlemek yok o bizim düşmanımız artık zaten ocağa biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?