Hööhh sende vur dedik öldürdün. biz yokken 7 alan dizi biz gelince 9 mu alcak.bizim totelde öyle yüksek değil bizi totelde geçerse ben @EFE UYSAL İLE SANA SORARIM OZAMAN OKLAVA
Hööhh sende vur dedik öldürdün. biz yokken 7 alan dizi biz gelince 9 mu alcak.bizim totelde öyle yüksek değil bizi totelde geçerse ben @EFE UYSAL İLE SANA SORARIM OZAMAN OKLAVA
Bu sezon final sezonu 10da sabit kalicaz benceHööhh sende vur dedik öldürdün. biz yokken 7 alan dizi biz gelince 9 mu alcak.
aa bilemem biz 8 e düşeriz şu diziyi izlemeyin bence ertuğrula ihanet etmeyin derim ben @EFE UYSALHööhh sende vur dedik öldürdün. biz yokken 7 alan dizi biz gelince 9 mu alcak.
Yok netten izlicem merak etme Dirilis baskaaa bilemem biz 8 e düşeriz şu diziyi izlemeyin bence ertuğrula ihanet etmeyin derim ben @EFE UYSAL
Bencede reytingleri yükseltmeye devam ederiz çok net.Bu sezon final sezonu 10da sabit kalicaz bence
Yorumunu görmedim sayıyorum Diriliş varken No:309 u tercih edebileceğimizi nasıl düşünürsün yazıklar olsun.aa bilemem biz 8 e düşeriz şu diziyi izlemeyin bence ertuğrula ihanet etmeyin derim ben @EFE UYSAL
Bencede reytingleri yükseltmeye devam ederiz çok net.
Yorumunu görmedim sayıyorum Diriliş varken No:309 u tercih edebileceğimizi nasıl düşünürsün yazıklar olsun.
aa hayırr tekrarınıda izlemek yok o bizim düşmanımız artık zaten ocağa biterYok netten izlicem merak etme Dirilis baska
Cok kredisi var sezon sonunu gorecektiraa hayırr tekrarınıda izlemek yok o bizim düşmanımız artık zaten ocağa biter
Bence kardeşimiz olsun sonuçta geçen sezonki düşmanlarımızı bu sezon 1 tık geriye iticek listede.aa hayırr tekrarınıda izlemek yok o bizim düşmanımız artık zaten ocağa biter