12 Ekim 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bence ATV'nin yükselişi şaşırtıcı değil. Kırgın Çiçekler de, EDHO da, Evli ve Öfkeli de Türk halkının zevklerine yakın diziler ve tutma ihtimalleri yüksekti. Her kanalın öne çıktığı bir yıl olur. Mesela geçen sezonun kazananı FOX, ondan önce de Star'dı. Şimdi de piyango ATV'ye vurdu işte. Bu yüzden bunda garip olan bir şey yok. :)

Paramparça da gayet iyi gidiyor. Günün kaybedeni ise Güneşin Kızları olmuş. O da birkaç aya, hak ettiği yere, yani dizi mezarlığının derinliklerine gidecektir sanırım. :A

Zeytinyağlı Yiyemem Aman iyi gitmiş, tebrikler. :A

18 ZEYTINYAGLI YIYEMEM AMAN (TV FILMI) KANAL 7 19:36:05 21:17:27 1.94 5.2

tam senlik totaldir :F biricik elifçiğimden sonra:A
Bir defasında bu TV Filmini izlemiştim ama ben Kanal 7'deki "Ceviz Oynamaya mı Geldik" ve "Sapık Terzi" tv filmlerini daha çok seviyorum. :A Yıllar önce izlemiştim bu dediğim iki tv filmini hala aklımdalar. :F

ayollll herkes izlemediği rakip gördüğü dizi reyting alınca hemen denek ama kendi dizileri yüksek alırsa hak edilmiş olur kırgın çiçekler ve eşiya dizilerinin reytinglerini görünce ortaya atılıyor şuan en yüksek reyting alan 2 dizisi bu 2 diziye görede denek falan komik oluyor kırgın çiçekler zaten kış dizisi @denizz19 ile sohbet ederken bir çok defa kırgın çiçekler asıl ekim ayından sonra alıcak reytingleri 9 reyting olur totelde dedim işte olmuş bu zaten bizim beklediğimiz birşeydi yaz ayında geçti bu konuşmamız kış sezonu kırgın çiçekler 9 görür çünkü yaz dizisi değil dedim diziyi izlemeyenler boş boş konuşup verilen emeğe haksızlık etmesin diğer yüksek alan dizi
eşkiya ve eşkiyada 9 küsür reytingleri kesinlikle hak edip altına düşmemeli zaten
kırgın çiçekler ve eşkiya denek yüzünden yüksek almıyor hala bence az reyting alıyorlar 2 dizide fazlasını hak ediyor 10 reyting barajını hak diyorlar :Z:Z:Z
Ben kırgin cicekleride edho yuda izliyorum ama bana atvnin tum programlarinin yukselmesi garip geliyor gun icindeki programlar ana haber,diziler bu hafta kara ekmeginde,kertenkeleninde abc1 grubunda yukselecegini dusunuyorum dizileri izliyorum diye reyting sistemindeki tuhafliklari görmezden gelemem

Bir defasında bu TV Filmini izlemiştim ama ben Kanal 7'deki "Ceviz Oynamaya mı Geldik" ve "Sapık Terzi" tv filmlerini daha çok seviyorum. :A Yıllar önce izlemiştim bu dediğim iki tv filmini hala aklımdalar. :F
hey yarabbim guldurdun ya:F hele sapik terziye çok guldum:F"iki yürek bir sevda, somuncubaba,beyaz giyme toz olur,telli turna vs bunlar da tam senlik:F

hey yarabbim guldurdun ya:F hele sapik terziye çok guldum:F"iki yürek bir sevda, somuncubaba,beyaz giyme toz olur,telli turna vs bunlar da tam senlik:F
Hepsi de tanıdık geliyor. :F Eskiden severdim böyle filmleri STV'dekiler daha iyiydi tabii. Zaten eskiden bu sırlı diziler modaydı herkes izlerdi sadece ben değil. :A

Hepsi de tanıdık geliyor. :F Eskiden severdim böyle filmleri STV'dekiler daha iyiydi tabii. Zaten eskiden bu sırlı diziler modaydı herkes izlerdi sadece ben değil. :A
bakma öyle güldüğüme bizde izliyorduk hatta hala aradaa kanal7deki o türkülerden üretilmiş filmlere denk gelirsem bakıyorum annemse elif hayrani:F:bhr:

Evet denekler değişti bunu fark ediyorum, Atv baya uçuyor.

Ama Kırgın Çiçekler'in bu oranları alması çok doğal. Çünkü dizi özetten sonra saat 11'e kadar falan hiç reklam vermedi ve reklamsız 2-3 saat sürdü resmen özetle birlikte. O nedenle dizinin yüksek gitmesi çok normal, Atv iyi taktik denedi. Bölümde çok iyiydi zaten, kaçınılmaz yükseliş olmuş. :)

Güneşin Kızları bu hafta OST olmamasına rağmen düşük gitmiş, bare dizi sezon boyunca devam etsin pazartesileri. :)

Kirgin cicekleri izlemiyorum ama basarisindan dolayi kutluyorum.NTC medya dizileri kaliteli oluyor .