ben izlersem tabi ab olacak +2 ab puanım var bugüne bugün@xemrexxx seninki ağır ab olmus
@denizz19 seninkide beklendigi gibi total
O hayat benim yine super@destere izlediklerinden tek tutani 😉
Kalp hırsızı berbat @Harunnn60 olmadi bu dizi
bana artik hicran de @Harunnn60 in dedigi gibi bana artik reyting de olmus @yakup09 geçmiş olsun
Urfa'yı izliyince tutacağını anladım akşam izledinmi ?forumda hemen hemen herkes urfalıyım ezelden kötü başlayıp gönül işinin tutucağını öngörüyordu ama sonuclardan gördüğüm kadarıyla
urfalıyım ezelden ilk hafta daha ön pilanda başlamıs 3 reytinge düşmesze tutabilir
ama gönül işi tutucağını sanmıyorum haftadan itibaren 2 reytinge düşer ve oralarda kalır🙂
Reklama bakmaz o işler güzelse izlenirYaa Usfalıyım Ezelden ilk dakika reklamına rağmen çok izlendi şaka gibi.
2 diziyede baktım braz ama ben ikisinide takip etmem 🙂🙂Urfa'yı izliyince tutacağını anladım akşam izledinmi ?
G.i total'de iş yapmaz ama ab'de bişey yapabilir bende fazla bakmadım göz gezdirdim az birşey2 diziyede baktım braz ama ben ikisinide takip etmem 🙂🙂
urfalıyım ezelden 3 reytinge düşmezse tutabilir ama gönül işleri çok boşş bir dizi olmuş 2.bölümden itibaren 2 reytingte kalıcaktır eminim yanı 🙂🙂
@sokak sanati üzülerek söylüyorum ki Hicranın bitmesi doğru karar
Reklama bakmaz o işler güzelse izlenir
Yani kanal d de bitmesi iyi oldu diğer kanallarlara transfer olabilirNiye öyle dedin.
Hayır en azından bu kadar olmaz o reklama rağmen beğenilmiş demekki.
Hay sen reklam'a taktın çok etkisi yoktur reklam'ın önce yada sonra verilmesi beğeniliyosa izlenir muazzam bir etki yapmamıştır reklam olmasıNiye öyle dedin.
Hayır en azından bu kadar olmaz o reklama rağmen beğenilmiş demekki.
Hay sen reklam'a taktın çok etkisi yoktur reklam'ın önce yada sonra verilmesi beğeniliyosa izlenir muazzam bir etki yapmamıştır reklam olması
Yani kanal d de bitmesi iyi oldu diğer kanallarlara transfer olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?