12 Ekim 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Urfalıyam ezelden çok iyi başlamış

O hayat benim total de halen lider. Ama reytingi o kadar iyi değil.

Küçük gelin halen iyi sonuçlar alıyor. Ancak liderliği unuttu gibi bir şey.

Urfalıyam ezelden iyi başlamış haftaya daha da artacaktır düz izleyecektim tatar ramazandaki oyuncuların hatrına fragmanı da beğenmiştim ama yetenek sizsinize takıldım sonra da beyaz futbol izleyemedim yani

gönül işleri vasat starın çoğu dizisi gibi

yetenek sizsiniz iyi gitmiş yarışmacılar hep aynı ama jüri değişikliği çok iyi olmuş özellikle Özgü Namal çok büyük renk katıyor yarışmaya
Eser de on numara çok komikti dün yarışmayı sürükleyen isim bence
murat boz olmasa da olurmuş pek bişey yaptığı yok

Sonuçlara bak ey Allah'ım ne yorum yapıyım işte.

@yaku09 urfalılar hicrandan daha iyi sonuç almış demek ki kanal d doğrusunu yapış

gönül işleri beklediğim gibi ab olmuş öyle az fark da yok reytingine göre @mrt-06
acuminati özgü sayesindeab oliyi.ss
ohb çok iyi giyor

ben izlersem tabi ab olacak +2 ab puanım var bugüne bugün

Son düzenleme:
forumda hemen hemen herkes urfalıyım ezelden kötü başlayıp gönül işinin tutucağını öngörüyordu ama sonuclardan gördüğüm kadarıyla
urfalıyım ezelden ilk hafta daha ön pilanda başlamıs 3 reytinge düşmesze tutabilir
ama gönül işi tutucağını sanmıyorum haftadan itibaren 2 reytinge düşer ve oralarda kalır🙂

Urfa'yı izliyince tutacağını anladım akşam izledinmi ?

Yaa Usfalıyım Ezelden ilk dakika reklamına rağmen çok izlendi şaka gibi.

Urfa'yı izliyince tutacağını anladım akşam izledinmi ?
2 diziyede baktım braz ama ben ikisinide takip etmem 🙂🙂
urfalıyım ezelden 3 reytinge düşmezse tutabilir ama gönül işleri çok boşş bir dizi olmuş 2.bölümden itibaren 2 reytingte kalıcaktır eminim yanı 🙂🙂

G.i total'de iş yapmaz ama ab'de bişey yapabilir bende fazla bakmadım göz gezdirdim az birşey

O HAYAT BENİM Tebrikler dizime Ab de azıcık düşmüşüz
Gönül işleri OHB özetinde izledim güzel dizi aslında haftaya yükselecektir.
kALP Hırsızı ve Hicran çökmüş tam anlamıyla

O Hayat Benim'e tebrikler.
Kucuk Gelin'de bu hafta iyi bir yukselis yasamis, sevindim.

Urfaliyam Ezelden yayin hayatina iyi ratingler ile baslamis bakalim haftaya ne yapacak
Gonul Isleri'de fena baslamamis umarim haftaya yukselir
YST Ab grubunda zirvede yer alarak gayet iyi gitmis.

Gönül İşleri süper başlamış.
Ama tekrarları beklediğimden kötü gitmiş. Ben 3 reyting beklerdim.

Urfalıyam Ezelden de 30 dakika reklam vermesine rağmen gayet iyi başlamış. Reklam vermese belki 5`e yakın alabilirdi.

Hayat Yolunda`nın bütün tekrarları ilginç şekilde iyi gidiyor ama Kanal D diziyi hemen PT2`ye iteledi. Acaba yükselebilirmiydi?

Niye öyle dedin.

Hayır en azından bu kadar olmaz o reklama rağmen beğenilmiş demekki.
Hay sen reklam'a taktın çok etkisi yoktur reklam'ın önce yada sonra verilmesi beğeniliyosa izlenir muazzam bir etki yapmamıştır reklam olması

O Hayat Benim'e büyük tebrikler.
Dizi 2 grupta da zirvede yer almış. Uzun zamandır izleyemiyorum diziyi ama çok başarılı gidiyor.

Yetenel Sizsiniz Türkiye ilk defa zirvede yer aldı. Tebrikler.

Küçük Gelin Total'de iyi sadece.

Urfalıyam Ezelden beklediğimden iyi gitmiş. Her ne kadar hikaye geç açılsa da dizinin ilk bölümünü beğendim. Umarım yükselir.

Gönül İşleri'ni de yarım yamalak izledim ama izlediğim kadarıyla gayet keyifli bir iş olmuş. Dizi özellikle AB'de gayet iyi başlamış. Tebrikler.

Bana Artık Hicran De, Kalp Hırsızı ve Ah Neriman kötü gitmişler...