ben izlersem tabi ab olacak +2 ab puanım var bugüne bugün@xemrexxx seninki ağır ab olmus
@denizz19 seninkide beklendigi gibi total
O hayat benim yine super@destere izlediklerinden tek tutani 😉
Kalp hırsızı berbat @Harunnn60 olmadi bu dizi
bana artik hicran de @Harunnn60 in dedigi gibi bana artik reyting de olmus @yakup09 geçmiş olsun![]()
Urfa'yı izliyince tutacağını anladım akşam izledinmi ?forumda hemen hemen herkes urfalıyım ezelden kötü başlayıp gönül işinin tutucağını öngörüyordu ama sonuclardan gördüğüm kadarıyla
urfalıyım ezelden ilk hafta daha ön pilanda başlamıs 3 reytinge düşmesze tutabilir
ama gönül işi tutucağını sanmıyorum haftadan itibaren 2 reytinge düşer ve oralarda kalır🙂
Reklama bakmaz o işler güzelse izlenirYaa Usfalıyım Ezelden ilk dakika reklamına rağmen çok izlendi şaka gibi.![]()
2 diziyede baktım braz ama ben ikisinide takip etmem 🙂🙂Urfa'yı izliyince tutacağını anladım akşam izledinmi ?
G.i total'de iş yapmaz ama ab'de bişey yapabilir bende fazla bakmadım göz gezdirdim az birşey2 diziyede baktım braz ama ben ikisinide takip etmem 🙂🙂
urfalıyım ezelden 3 reytinge düşmezse tutabilir ama gönül işleri çok boşş bir dizi olmuş 2.bölümden itibaren 2 reytingte kalıcaktır eminim yanı 🙂🙂
@sokak sanati üzülerek söylüyorum ki Hicranın bitmesi doğru karar![]()
Reklama bakmaz o işler güzelse izlenir
Yani kanal d de bitmesi iyi oldu diğer kanallarlara transfer olabilirNiye öyle dedin.
Hayır en azından bu kadar olmaz o reklama rağmen beğenilmiş demekki.![]()
Hay sen reklam'a taktın çok etkisi yoktur reklam'ın önce yada sonra verilmesi beğeniliyosa izlenir muazzam bir etki yapmamıştır reklam olmasıNiye öyle dedin.
Hayır en azından bu kadar olmaz o reklama rağmen beğenilmiş demekki.![]()
Hay sen reklam'a taktın çok etkisi yoktur reklam'ın önce yada sonra verilmesi beğeniliyosa izlenir muazzam bir etki yapmamıştır reklam olması
Yani kanal d de bitmesi iyi oldu diğer kanallarlara transfer olabilir![]()