Rafet El Roman ‘Direniyorum’ şarkısına veliahtı Onur’la düet yapacak! Şimdi atv ekranlarında… #veliahtolsam
Valla ben başka şeyleri de aşarak, o anki arka için açık olan tv nin üretim sistamatiğini kafamda tasarlıyon. Düşün uçuyom yani artık, o görüntüyşe benimde zihnim uçuşa geçiyorBana da oluyor aynı şey.O yüzden sürekli izlememek lazım. Arada başka şeylerle ilgileniyorum ben de.
.Valla ben başka şeyleri de aşarak, o anki arka için açık olan tv nin üretim sistamatiğini kafamda tasarlıyon. Düşün uçuyom yani artık, o görüntüyşe benimde zihnim uçuşa geçiyor
Bu arada baktımda geçmişe, arka s aralığın sonunda hızlı bi yükseliş kazanmış nisanın ortasında hızlı bi düşüş yaşamış
Kanal d'nin fiyaskoları bitmiyor. Saatide konsepte uyup kayboldu anlaşılan.O değil de Kayıp'ın fragmanını gördüm şimdi günü yazıyor ama saati yazmıyordu.
Var olan heycanı kurutur o çekim80 li yılların disko çekim taktiğiydi o, bi ileri bi geri hızlı ni şekilde
Hahaha.Kanal d'nin fiyaskoları bitmiyor. Saatide konsepte uyup kayboldu anlaşılan
İşte bu arkaya yarıyacak, bu reklam stratejileri üzerine bi plan yapsan @pompyyst reklamlar 21:45
Aa lütfen haksızlık etmeyelim şimdi, arkanın da kendine has bi tarzı var, bi ekol oluşturdu güzelim diziSeksenler dizisine daha uygunmus o zaman
@xemrexxx yi zora sokarız öyle bi plan tasarlarsakAslında @pompy de haksız sayılmaz. Arka Sokaklar Çarşamba günü uçuşa geçebilir. Tek rakip My var sonuçta. Bugün zorlu bir gün.
Şefkat tepe uçuyor adeta , velihat ise istikrarlı devam ediyor 5. Sıradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?