12 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rafet El Roman ‘Direniyorum’ şarkısına veliahtı Onur’la düet yapacak! Şimdi atv ekranlarında… #veliahtolsam

Bana da oluyor aynı şey.
O yüzden sürekli izlememek lazım. Arada başka şeylerle ilgileniyorum ben de.
Valla ben başka şeyleri de aşarak, o anki arka için açık olan tv nin üretim sistamatiğini kafamda tasarlıyon. Düşün uçuyom yani artık, o görüntüyşe benimde zihnim uçuşa geçiyor

Bu arada baktımda geçmişe, arka s aralığın sonunda hızlı bi yükseliş kazanmış nisanın ortasında hızlı bi düşüş yaşamış

üç adamın skeçleri kötü gözüküyor. daha ikinci bölümden çuvalladılar acununa takılırsanız olacagı bu

Arka Sokaklar reklamdan döndü 21:46

.
O değil de Kayıp'ın fragmanını gördüm şimdi günü yazıyor ama saati yazmıyordu.

bu arada şefkat tepe uzayınca yst'yi geçer,yst boşluktan izleniyo diye çok yorumlar yapıldı işte şimdi şt 21 gibi başladı ve 23 gibi bitecek eğer yarın resmi şirkette geçemezse acun boşluktan izlenmediğini kanıtlar

Aslında @pompy de haksız sayılmaz. Arka Sokaklar Çarşamba günü uçuşa geçebilir. Tek rakip My var sonuçta. Bugün zorlu bir gün.

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.44 2) SMNYL TV: 8.43 3) FOX: 5.63 4) KANALD: 3.35 5) ATV: 1.52

3 Adam Fragmanı Harika Yılmaz Vural skeci var 1 dakkası gösterdiler yerlere yattım muhteşem olacak

Acun ve Şefkat Tepe çok iyi gidiyorlar. Fatih Harbiye bugün düşüş yaşıyor gibi. Arka Sokaklar reklamda gayet iyi gitmiş.

Aslında @pompy de haksız sayılmaz. Arka Sokaklar Çarşamba günü uçuşa geçebilir. Tek rakip My var sonuçta. Bugün zorlu bir gün.
@xemrexxx yi zora sokarız öyle bi plan tasarlarsak
çünki iki dizide onun en gözde cariyeleri

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.44 2) SMNYL TV: 8.43 3) FOX: 5.63 4) KANALD: 3.35 5) ATV: 1.52
Şefkat tepe uçuyor adeta , velihat ise istikrarlı devam ediyor 5. Sıradan

as da bir bomba patladı reytingler arttı 2.si patlasa acunu geçer