Rafet El Roman ‘Direniyorum’ şarkısına veliahtı Onur’la düet yapacak! Şimdi atv ekranlarında… #veliahtolsam
Valla ben başka şeyleri de aşarak, o anki arka için açık olan tv nin üretim sistamatiğini kafamda tasarlıyon. Düşün uçuyom yani artık, o görüntüyşe benimde zihnim uçuşa geçiyorBana da oluyor aynı şey.O yüzden sürekli izlememek lazım. Arada başka şeylerle ilgileniyorum ben de.
![]()
.Valla ben başka şeyleri de aşarak, o anki arka için açık olan tv nin üretim sistamatiğini kafamda tasarlıyon. Düşün uçuyom yani artık, o görüntüyşe benimde zihnim uçuşa geçiyor
Bu arada baktımda geçmişe, arka s aralığın sonunda hızlı bi yükseliş kazanmış nisanın ortasında hızlı bi düşüş yaşamış![]()
Kanal d'nin fiyaskoları bitmiyor. Saatide konsepte uyup kayboldu anlaşılan.O değil de Kayıp'ın fragmanını gördüm şimdi günü yazıyor ama saati yazmıyordu.
![]()
Var olan heycanı kurutur o çekim80 li yılların disko çekim taktiğiydi o, bi ileri bi geri hızlı ni şekilde
![]()
Hahaha.Kanal d'nin fiyaskoları bitmiyor. Saatide konsepte uyup kayboldu anlaşılan![]()
İşte bu arkaya yarıyacak, bu reklam stratejileri üzerine bi plan yapsan @pompyyst reklamlar 21:45
Aa lütfen haksızlık etmeyelim şimdi, arkanın da kendine has bi tarzı var, bi ekol oluşturdu güzelim diziSeksenler dizisine daha uygunmus o zaman![]()
@xemrexxx yi zora sokarız öyle bi plan tasarlarsakAslında @pompy de haksız sayılmaz. Arka Sokaklar Çarşamba günü uçuşa geçebilir. Tek rakip My var sonuçta. Bugün zorlu bir gün.
Şefkat tepe uçuyor adeta , velihat ise istikrarlı devam ediyor 5. Sıradan