12 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zamanda senaryo yavaş denilebilirdi tek çocuğun olayları sıkabilirdi sırayla işlenecek bence Seher'in olaylara çok zaman var Kadir de daha Zehra'ya açılacak da onu kurtaracak ona da çok var :)

Arada bazı karakterler sorunlu olmayıp kötü yola düşmeseydi keşke, böyle olunca samimiyet kalmıyor...

Ben "şehre geldik, özümüzü tümden kaybettik" konulu filmleri sevmiyorum, ilk 3 bölüm çok iyiydi, 4 de abarttı...

- - - Ekleme - - -

Bence girmez, neticesinde reklam gerileri var.

6-6 reklam almak ile 12 dakikalık toplu reklam almak aynı fiyata gelmiyor, zira reklam uzadıkça reklamın reytingi düşer ve fiyat azalır, o nedenle kanallar sık sık kısa reklamlara çıkıyor, en karlı reklamlar 1 dakikalık reklamlardır mesela...

Arada bazı karakterler sorunlu olmayıp kötü yola düşmeseydi keşke, böyle olunca samimiyet kalmıyor...

Ben "şehre geldik, özümüzü tümden kaybettik" konulu filmleri sevmiyorum, ilk 3 bölüm çok iyiydi, 4 de abarttı...

Yalniz maalesef birçok dizi melodrami iyi doldurmasi gerekiyor. Yani bazi olaylar daha abartiliyor, daha fazla olay oluyor bi sahnede.. Tabii bunun tretman yazmasi da var. Senaristler ellerinden geleni yapiyorlardir ama onlarin isleri de kolay degil.

Benim demek istediğim de buydu zaten, yayını bölmeyip reytingi yükseltmeye çalışıyor, yeni diziler de aynen böyle yapar, 12 dakikalık toplu reklam alınır...

12 dakikalık reklamda kanal zarara girer ama reyting yükselir...

Benim en sevdiğim şey toptan ver reklamı 1 saatde izleyelim ne izleyeceksek.12 dk 'da insan wc'yede gider çayda koyar sigara molasıda verir.Tüm kanallar böyle yapsa.

Benim en sevdiğim şey toptan ver reklamı 1 saatde izleyelim ne izleyeceksek.12 dk 'da insan wc'yede gider çayda koyar sigara molasıda verir.Tüm kanallar böyle yapsa.

Orası öyle, bu konuda çok haklısın ama kısa reklamlar daha çok gelir getirdiği için iddialı dizilerde bu uygulanmıyor...

Yalniz maalesef birçok dizi melodrami iyi doldurmasi gerekiyor. Yani bazi olaylar daha abartiliyor, daha fazla olay oluyor bi sahnede.. Tabii bunun tretman yazmasi da var. Senaristler ellerinden geleni yapiyorlardir ama onlarin isleri de kolay degil.

Bu arada senarist kadrosu daraldı geçen hafta, tek bayan senarist diziden ayrıldı...

- - - Ekleme - - -

Hangi karakter Sadık mı apaçi :D

Duyduğum kadarıyla o karakter aileye ileride büyük bir kazık atacakmış...

Bu arada senarist kadrosu daraldı geçen hafta, tek bayan senarist diziden ayrıldı...

- - - Ekleme - - -

Duyduğum kadarıyla o karakter aileye ileride büyük bir kazık atacakmış...

Neden ayrilmis acaba diziden.

Belki kendisi, senaryosunu tamamen kendisinin yazdigi bir dizi projesi yazacaktir.

Reyting 20 gelirse şaşirmayın abartmayında tüm kanallar reklamda :F:F:F atv kanal D show

Neden ayrilmis acaba diziden.

Belki kendisi, senaryosunu tamamen kendisinin yazdigi bir dizi projesi yazacaktir.

Bilemeyiz, sana ihtiyaç kalmadı diyip göndermiş de olabilirler, dizi 3 erkek senaristle yoluna devam ediyor...

Senarist değişikliği bir dizinin yaşayabileceği en kötü durumdur, bunu da belirteyim...