Züleyhayı izle sen de
Züleyhayı izle sen de
Gelirse dedim zaten ama sakal uzaması için bekle şubata doğrugelirEngin olmucakmıs oyüzden yeni oyuncudan beklentim çok yok
Engin gelse 30 alan ilk dizide oluruz yeni sistemdeGelirse dedim zaten ama sakal uzaması için bekle şubata doğrugelir
ZoooooorrrEngin gelse 30 alan ilk dizide oluruz yeni sistemde
Gelsin de kahrından geber
1 Yıl oldu sanırım gebereli bir mevlid okuturuz @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @ForumdashGelsin de kahrından geber
Ben helva yaptırır dağıttırırım benim adamlara1 Yıl oldu sanırım gebereli bir mevlid okuturuz @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Forumdash
Haram olur senin kiBen helva yaptırır dağıttırırım benim adamlara
Kazandığın para helal sayılmaz ölüye helva yapılırmıNıye kız 😱
Kazandığın para helal sayılmaz ölüye helva yapılırmı
Gelse de gelmese de o dizi 20'yi rüyasında göreceği için sıkıntı yok.Hırslı biçanına denk gelsin söyler
Niye öyle diyon adamlar boşa mı getirdi hadi sana da paye verim. Sen de Ertugrul Osman'a gelip 20 reyting alamazsa @Çiğdem le dalga geç
Dalga geçilecek tek şey var o da senin her hafta Osman için yükselip yükselip çakılman.
BZÇ genelde orta yaş kesime hitap etdiği için sosyal medyada güçlü değil. Bunu anlaman lazım.BZÇ 2 hafta daha 10+ almaya devam ederse şişirme olduğunu ispatlayacak Dün sosyal medya MD için yıkılıyordu kimse beni o dizinin 13 aldığına inandıramaz
Öyle zaten BZÇ şişiriliyor seneye patlıcak ama inşBZÇ 2 hafta daha 10+ almaya devam ederse şişirme olduğunu ispatlayacak Dün sosyal medya MD için yıkılıyordu kimse beni o dizinin 13 aldığına inandıramaz
Senin bu kıyaslamana göre 100K tweet atılan Hercai 25 filan almalıBZÇ 2 hafta daha 10+ almaya devam ederse şişirme olduğunu ispatlayacak Dün sosyal medya MD için yıkılıyordu kimse beni o dizinin 13 aldığına inandıramaz