Züleyhayı izle sen de
Züleyhayı izle sen de
Gelirse dedim zaten ama sakal uzaması için bekleEngin olmucakmıs oyüzden yeni oyuncudan beklentim çok yok![]()
![]()
![]()
Engin gelse 30 alan ilk dizide oluruz yeni sistemdeGelirse dedim zaten ama sakal uzaması için bekleşubata doğrugelir
![]()
ZoooooorrrEngin gelse 30 alan ilk dizide oluruz yeni sistemde![]()
![]()
![]()
Gelsin de kahrından geber
1 Yıl oldu sanırım gebereli bir mevlid okuturuzGelsin de kahrından geber![]()
Ben helva yaptırır dağıttırırım benim adamlara1 Yıl oldu sanırım gebereli bir mevlid okuturuz![]()
![]()
@Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @xemrexxx @Forumdash
Haram olur senin kiBen helva yaptırır dağıttırırım benim adamlara![]()
Kazandığın para helal sayılmaz ölüye helva yapılırmıNıye kız 😱
Kazandığın para helal sayılmaz ölüye helva yapılırmı![]()
![]()
![]()
Gelse de gelmese de o dizi 20'yi rüyasında göreceği için sıkıntı yok.Hırslı biçanına denk gelsin söyler
Niye öyle diyon adamlar boşa mı getirdihadi sana da paye verim. Sen de Ertugrul Osman'a gelip 20 reyting alamazsa @Çiğdem le dalga geç
![]()
Dalga geçilecek tek şey var o da senin her hafta Osman için yükselip yükselip çakılman.
BZÇ genelde orta yaş kesime hitap etdiği için sosyal medyada güçlü değil. Bunu anlaman lazım.BZÇ 2 hafta daha 10+ almaya devam ederse şişirme olduğunu ispatlayacak![]()
Dün sosyal medya MD için yıkılıyordu kimse beni o dizinin 13 aldığına inandıramaz
![]()
Öyle zaten BZÇ şişiriliyor seneye patlıcak ama inşBZÇ 2 hafta daha 10+ almaya devam ederse şişirme olduğunu ispatlayacak![]()
Dün sosyal medya MD için yıkılıyordu kimse beni o dizinin 13 aldığına inandıramaz
![]()
Senin bu kıyaslamana göre 100K tweet atılan Hercai 25 filan almalıBZÇ 2 hafta daha 10+ almaya devam ederse şişirme olduğunu ispatlayacak![]()
![]()