Yavrum 4 kadının senin dizini 4 reytinglere düşürmesi baya zoruna gitmis anlaşılan. Bu gidişle Ocak sonu biter.Hadi sen gitsene sayılı gün çabuk geçermiş
Yavaş at, yok Kadın final yapacakmış yok EDHO'yu özetiyle geçecekmiş kendinle eğlen
EDHO final yapacak diye elini ovuşturacağına UTC'nin 13. bölümden sonraki düşüşüne kendini hazırla derim
Hahahaha hiç güleceğim yoktu, malum 18 gün kaldı başlamıyor mu Ocak'ta
Şimdilik cevaplarla idare edin detaylı yorumu eve geçince yapacağım
Seyircimiz aksiyonsuz fragmanın cezası vermiş haftaya sağlam fragmanla yine tüm gruplarda 10+ reytingi görürüz Asıl sizin dizide depresyona girmiş şişko Merve'nin entrikalarını çıkardığında o reytingin küsüratını alamazsınızYavrum 4 kadının senin dizini 4 reytinglere düşürmesi baya zoruna gitmis anlaşılan. Bu gidişle Ocak sonu biter.
Dizi çok normalleşmeye başladı. Akşam bölümü izlerken canım çok sıkıldı. Şu anda diziye sağlam bir ölüm şart. Yoksa total bile gidebilir.
Sağlam bir ölüm müDizi çok normalleşmeye başladı. Akşam bölümü izlerken canım çok sıkıldı. Şu anda diziye sağlam bir ölüm şart. Yoksa total bile gidebilir.
Kırgın Çiçekleri kötülersiniz ölümler var diye bu diziye ölümü reva görüyorsunuz ona güldümEvet. Niye güldün be bu kadar?
İlyas ölse üzülmem. Sezonun ilk bölümündeki Suzi rezaletinden sonra bir türlü eskisi gibi bir rol yazamadılar Yaşar ve Hızır görmek istiyoruzDizi çok normalleşmeye başladı. Akşam bölümü izlerken canım çok sıkıldı. Şu anda diziye sağlam bir ölüm şart. Yoksa total bile gidebilir.
Bizim dizide her 3-5 bölümde bir tane önemli karakter harcıyoruz İlk bölümden bu yana oynayan çok az oyuncu kaldı devamlılık böyle bir şey sizin ucuz dizinize benzemezKırgın Çiçekleri kötülersiniz ölümler var diye bu diziye ölümü reva görüyorsunuz ona güldüm
İlyas ölse üzülmem. Sezonun ilk bölümündeki Suzi rezaletinden sonra bir türlü eskisi gibi bir rol yazamadılar Yaşar ve Hızır görmek istiyoruz
Bizim dizide her 3-5 bölümde bir tane önemli karakter harcıyoruz İlk bölümden bu yana oynayan çok az oyuncu kaldı devamlılık böyle bir şey sizin ucuz dizinize benzemez
Ufak Tefek Cinayetler 4 Queen sayesinde harika gidiyor. 10+.
15 demeyeyim ama kesin 12 falan gelecek.Dizi haftaya uçar. Ben 15 bekliyorum Edip Merve Pelin düellosuna. Özellikle ilk sahne kesin 15 reyting