12 Aralık 2017 Salı Reyting Sonuçları

UTC tebrik ediyorum akşam bölüme nasıl baktım bilemedim ama oranlar güzel Kızlarım içinde iyi gidiyor sevindim onada:Dedho ab lerde düşmüş sanırım toparlar diye düşünüyorum

Hadi sen gitsene sayılı gün çabuk geçermiş :A

Yavaş at, yok Kadın final yapacakmış yok EDHO'yu özetiyle geçecekmiş kendinle eğlen :D

EDHO final yapacak diye elini ovuşturacağına UTC'nin 13. bölümden sonraki düşüşüne kendini hazırla derim :A

Hahahaha hiç güleceğim yoktu, malum 18 gün kaldı başlamıyor mu Ocak'ta :D

Şimdilik cevaplarla idare edin detaylı yorumu eve geçince yapacağım :A
Yavrum 4 kadının senin dizini 4 reytinglere düşürmesi baya zoruna gitmis anlaşılan. :F Bu gidişle Ocak sonu biter. :A

Yavrum 4 kadının senin dizini 4 reytinglere düşürmesi baya zoruna gitmis anlaşılan. :F Bu gidişle Ocak sonu biter. :A
Seyircimiz aksiyonsuz fragmanın cezası vermiş haftaya sağlam fragmanla yine tüm gruplarda 10+ reytingi görürüz :A Asıl sizin dizide depresyona girmiş şişko Merve'nin entrikalarını çıkardığında o reytingin küsüratını alamazsınız :D

Dizi çok normalleşmeye başladı. Akşam bölümü izlerken canım çok sıkıldı. Şu anda diziye sağlam bir ölüm şart. Yoksa total bile gidebilir.

EDHO'nun bu düşüşünü normal karşılıyorum. Hem fragman, hem bölüm oldukça temposuzdu. Ancak bölümün sonu çok güzel bir noktada bitti. Son sahnenin etkisiyle bile yükselecektir reytingler önümüzdeki hafta. Tabii fragmanın güzel hazırlanması şart.

UTC harika gidiyor. Böyle gitmeye de devam edecektir. Senaryosu, kurgusu, çekim teknikleri, müzikleri vb. hepsi yabancı dizi havasında dizinin. Sonuna kadar hak edilmiş reytingler. Tebrik ederim. Ayrıca benim diziye başlamamın, bölüm konusunu benim açmamın etkisiyle iki grupta birden zirvedeki yerini aldı dizi. :A @Aserat

Kadın günün en çok izlenen üçüncü dizisi olmayı başarmış. Karşısında iki tane çok iddialı rakip var. Oranları iyi. Tebrikler.

Fatih Portakal yüksek reytingler almaya devam ediyor. Bakalım reisimiz ne zaman yayından kaldıracak? :A

Dizi çok normalleşmeye başladı. Akşam bölümü izlerken canım çok sıkıldı. Şu anda diziye sağlam bir ölüm şart. Yoksa total bile gidebilir.

Total'in kaybedileceğini sanmıyorum. ABC1 haftaya geri alınabilir ama AB grubunda zirveyi bir süre bırakmaz UTC.

Eşkiya düşüşte gibi total abc1 iyi 9 almış avc1 asla Talip’e geçilse bile 9,5+ alırdı nerdeyse 8 almış total de 8 gibi ab 7,6 almış düşüşte 3. Olmuş ilk defa ilk 2 bölüm dışında

Kadın çok iyi gidiyor total 6-7 barajında ab 5-6 ab17+ total de 2. Olmuş hep 2. Oluyor zamanla sarp geldiğinde gelirse eğer totalde 7,5-8 altına düşmez

UTC Harika oranlar almış ab ve abc1 i bırakmaz Ve totalde 3. Olur hep kadını hiç geçemez

İlyas ölse üzülmem. Sezonun ilk bölümündeki Suzi rezaletinden sonra bir türlü eskisi gibi bir rol yazamadılar Yaşar ve Hızır görmek istiyoruz :A

Kırgın Çiçekleri kötülersiniz ölümler var diye bu diziye ölümü reva görüyorsunuz ona güldüm :A
Bizim dizide her 3-5 bölümde bir tane önemli karakter harcıyoruz :A İlk bölümden bu yana oynayan çok az oyuncu kaldı devamlılık böyle bir şey sizin ucuz dizinize benzemez :D

İlyas ölse üzülmem. Sezonun ilk bölümündeki Suzi rezaletinden sonra bir türlü eskisi gibi bir rol yazamadılar Yaşar ve Hızır görmek istiyoruz :A

Bizim dizide her 3-5 bölümde bir tane önemli karakter harcıyoruz :A İlk bölümden bu yana oynayan çok az oyuncu kaldı devamlılık böyle bir şey sizin ucuz dizinize benzemez :D

Ayy bizde Kemalimizi harcadık önemli bir karakterdi o:F

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi