12 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Geçen hafta ile bu haftayı mukayese ettim yani takas.Dizi düşüş yaşadı demiştiniz ya ondan belge niteliğinde sundum :)

ben düşüş yaşadı mı dedim :d
reytingler bizim işimiz nerde demişim dur bakim :D

- - - Ekleme - - -

evet baktım yorumları ben öyle bişey dememişişm denizz uykunu mu alamadın kardeş ne diyon :d

neyse uzatmaya gerek yok my beklediğimden iyi giderek 11 i geçmiş yarım reyting artmış ab de de biraz yükselerek 15 almış :D

Takas seninle dizi polemiğine girmek eğlenceli olduğu için takılıyorum sana ya benim yorumlarıma çok takılma arada böyle sinir etmek için yaparım bir şeyler :D Yoksa banane kim kimi geçmiş çok umurumda sanki :)

yalnız sizde takdir edersiniz ki my totalde belli bir sınırı aşamıyo bunu aşması lazım

- - - Ekleme - - -

denizz kusura bakma abarttıysam bende takılıyom he alınma falan olmasın :D

ab si kuvvetli de tüm kesimlere hitap edip totalini kuvvetlendimesi lazım

Muhtesem totelde 11 , ab'de 15 almis tebrikler 2 gruptada yukselmis. Takas yok biu carsamba olsaydi 1. Olurdu falan diyosunda , biu kimmis?? Onu nereye koyarson koy ezilir :d :d
pis yedili totelde kuzeyi gecmis hayret.. :)
mac'in ilk devre orta gitmis ikinci devre cokmus :d tabi 4-0 yenince fb :d :d

benim biü 1.olur dediğim mesajı ko yakup hadi :D
her gün ezilir belki ama salı ezer :d

benim biü 1.olur dediğim mesajı ko yakup hadi :D
her gün ezilir belki ama salı ezer :d

ne rakibi be pis yedili kg rakip mi
biü olsaydı my totalde 8 falan alıyo olurdu mahsun verir odunu işi götürür

dedigim hayal cumlesi dedigime cikiyo, sali gunu 1. Oldugunu gorduk :d :d biu 17 alarak kvp'yu da tokatlamis... Su hayal dunyanin o kadar toz pembe yaparsan tabi cikmak istemezssin ordan :d

hani ben 1.olur dediğim mesaj nerde :d
büi öbgzk yi tokatlıyo işte maç olunca geç başlıyo 2.oluyo maç olmayınca eziyo :d

hani ben 1.olur dediğim mesaj nerde :d
büi öbgzk yi tokatlıyo işte maç olunca geç başlıyo 2.oluyo maç olmayınca eziyo :d

Tokatmamismissss.. :d :d mahsun tokatlamaya ac susuz kalinca cemilede iyi tokatladi.. :d :d hadi takas ben derse girer, sende biraz ders calis yoksa finallerden iyi cakacan :d :d zaten tarih okuyon uyuyarakta gecilebilecek bi bolum :d :d :d

nerden biliyon tarih kolay değil hocalar çok zorluyo ama bana sökmez ezecem ezecem :d