12 Aralık 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 28.6%
  • Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 2 14.3%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Bir Ömür Yetmez (Star)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 4 28.6%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Leyla ile Mecnun'u izledim.

Birçok yorumda Pazartesi geceleri için güçlü bir dizi olmadığından bahsedilmiş. Bu tespit gerçekten çok doğru. Özellikle A/B'de büyük bir boşluk var.

ATV şu an ne düşünüyor bilmiyorum ama ben olsam "Son" dizisini kesinlikle Pazartesi akşamına koyardım. A/B'de bu dizi zirveyi alabilir.

Star da benzer bir hamleyi "Koyu Kırmızı" ile yapabilir.

Show TV ise "Hababam Uzay" ile şans arayabilir.

Şu an Pazartesi en zayıf gün gibi gözükse de ilerleyen haftalarda Pazartesi yarışı kızışacaktır :)

arka sokaklarin pazartesi rakibi yok iffet gibi iffet pazartesi pt1 yayınlansa 10 reytingi geçer bence at kosturmasının tek sebebi çok disli rakipleri yok arka sokakların

1-Yok Böyle Dans yayınlandığı ilk hafta Umutsuz Ev Kadınları ile yarıştı ama Pazartesi Ab'de büyük başarı gösterdiği grupta gösteremede ve Totalde iyi değil

2-Arka Sokaklar bir çok rakip geldi ve zirveyi korudu ne diziler geçti gitti senin cümlen doğru değil hemde çok yanlış Yer Gök Aşk iddialı yapım dediğin gibi İffet Pazartesi yayınlansa adım gibi Eminim Arka Sokakların yanına yaklaşamaz Cumartesi olduğuna dua etsin ve çok kalitesiz yapım

Kesinlikle cok zayif bir gun... dediginiz gibi Son yada Koyu Kirmiziyi bugune koyarlarsa cok yusek reytingler cikar. Arka sokaklarinda boyle guclu projeler geldiginde reytinglerinde cok fazla bir dusus olacagini dusunmuyorum, zaten nekadar dusecek ki, diger hafta ici gunlere baktigimizda, arka sokaklar diger gunlerin ikincileriyle yarisiyor, nekadar iddea'li olacak...

Televizyonu açmadigim bir gün tek gün o da Pazartesi günüdür.. Yani düsünün dizi hayrani Fks14 televizyon izlemiyor Pazartesi günlerde..

Artik daha da iddiaali diziler ekrana gelmeli Pazartesi günlerde..