@Tolstoyevski 🤦🏻♀️Ettim halbuki seni savundum. 😱
Ben şimdi çıkacağım. Geldiğimde umarım nedemek istediğimi anlamış olursun
@Tolstoyevski 🤦🏻♀️Ettim halbuki seni savundum. 😱
Çooooook Teşekkür Ederim.Hediyelerinin her biri ayrı bir muhteşem.Anlamış mıyım?
Hayır...Çooooook Teşekkür Ederim.Hediyelerinin her biri ayrı bir muhteşem.Anlamış mıyım?
Neymiş peki?Hayır...
Her neyse tekrardan tebrik ederim 😊
Açılan konuyu diyo laaa konuyuNeymiş peki?Vallahi düşündüm ama aklıma birşey gelmedi.
Hayır.Açılan konuyu diyo laaa konuyuKonu açtığın için thx de
![]()
Konu benim için mi açıldı niye tepki bırakayım kiHayır.
Sen kendine bak cimri.
Sen anca sinir bozucuda bonkör ol 😡
Senin için Haziran 2021 için geçerli oldu galibaKonu benim için mi açıldı niye tepki bırakayım kiBu tür kutlama konularında kutlama sahibi atsa yeter bence...
Ben alındığım bir şey varsa tak tak söylerim sen de bana karşı öyle yapSenin için Haziran 2021 için geçerli oldu galiba
Her neyse, ben sana başka bir nedenden dolayı alındım ama sen onun bile farkında değilsin![]()
1000 tilkini 1001 yapmaya gerek yok ozaman.Ben alındığım bir şey varsa tak tak söylerim sen de bana karşı öyle yap
Benim kafamın içinde 1000 tane tilki var şu aralar birisini kırsam bile niye kırdığımı anlamayacak düzeydeyim.
Onun yerine neye alındığını da yazabilirsin...1000 tilkini 1001 yapmaya gerek yok ozaman.
Tamamdır 😊
Ben boşverme yöntemimi kullanayım herzamanki gibi![]()
Hiç bir şeyin farkında olmayan birine söylemeye gerek yokOnun yerine neye alındığını da yazabilirsin...
Konumu açtığım için teşekkürler. 😊Hiç bir şeyin farkında olmayan birine söylemeye gerek yok
Öyle büyük bir alınganlık değil, yoksa goygoyunu etmem![]()
Sertab'ımızın hangi parçası kötü ki...10.000'ler kulübün kutlu olsun @12.Adam. Umarım her şey böyle gider de daha çok kulüplerimizi görürüz.
Sertab'ımızın şu anlık en çok sevdiğim şarkısını armağan ediyorum:
Canım arkadaşım çok teşekkürler 😊 Hediyen Mu-az-zam.Hep birlikte daha nicelerine inşallah.10.000'ler kulübün kutlu olsun @12.Adam. Umarım her şey böyle gider de daha çok kulüplerimizi görürüz.
Sertab'ımızın şu anlık en çok sevdiğim şarkısını armağan ediyorum:
Teşekkürler 😊.Sen de sıkı bir Rok fanı mısın?
Teşekkürler, Celal'im.
Yok değilimTeşekkürler 😊.Sen de sıkı bir Rok fanı mısın?