xBUGRAx
Süper Emekli
22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) STAR: 6.21 2) SHOW: 2.1 3) KANALD: 1.85 4) SMNYL TV: 1.75 5) TRT1: 1.68
Sanırım o kız Okan Bayulgen'de de vardi.O zamandan beridir beğenirim.Hatta geçen sene star'da yazın bi dizi başlamişti Mazhar Alansonlu o dizide de varTanıyorum o kızı ve bi karaktere burunen oyunculardan değilde canlı performansı çok iyi olan bi oyuncu.Bence CHGB falan gibi öyle bişeylerde oynamalıKızma Kazan kesin cast yüzde yüz.
Sunucular çok iyi Oldu Teşekkürler diye bir komedi ekibi var o kız oradaydı. @Forumdash
TV8'de değilde Kanal D'de vardı sanki kız gözüm başka bi yerden ısırıyor ama....
Sanırım o kız Okan Bayulgen'de de vardi.O zamandan beridir beğenirim.Hatta geçen sene star'da yazın bi dizi başlamişti Mazhar Alansonlu o dizide de varTanıyorum o kızı ve bi karaktere burunen oyunculardan değilde canlı performansı çok iyi olan bi oyuncu.Bence CHGB falan gibi öyle bişeylerde oynamalı
TV8'de değilde Kanal D'de vardı sanki kız gözüm başka bi yerden ısırıyor ama....
Çok tatlı bence samimi bi kız umarım hep ekranda olur.
- - - Ekleme - - -
Mahoni olsa söylerdi.
Eminmisin TV8'de Önder Açıkbaş ile şimdi Babam Sınıfta Kaldı'da oynayan adam vardı o kızı Kanal D'den hatırlıyorum.
Kanal D'deki zamanında değildi sanırım dediğin gibi TV8'deki Okan zamanından hatırlıyorum
Sende olmasan
İşte tam hatırlayamıyorum çok az gördüm ama Okan'dan hatırlıyorum
Eminmisin TV8'de Önder Açıkbaş ile şimdi Babam Sınıfta Kaldı'da oynayan adam vardı o kızı Kanal D'den hatırlıyorum.
Emin misen?