xBUGRAx
Süper Emekli
22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) STAR: 6.21 2) SHOW: 2.1 3) KANALD: 1.85 4) SMNYL TV: 1.75 5) TRT1: 1.68
Sanırım o kız Okan Bayulgen'de de vardi.O zamandan beridir beğenirim.Hatta geçen sene star'da yazın bi dizi başlamişti Mazhar Alansonlu o dizide de varKızma Kazan kesin cast yüzde yüz.
Sunucular çok iyi Oldu Teşekkürler diye bir komedi ekibi var o kız oradaydı. @Forumdash
TV8'de değilde Kanal D'de vardı sanki kız gözüm başka bi yerden ısırıyor ama....
Sanırım o kız Okan Bayulgen'de de vardi.O zamandan beridir beğenirim.Hatta geçen sene star'da yazın bi dizi başlamişti Mazhar Alansonlu o dizide de varTanıyorum o kızı ve bi karaktere burunen oyunculardan değilde canlı performansı çok iyi olan bi oyuncu.Bence CHGB falan gibi öyle bişeylerde oynamalı
![]()
TV8'de değilde Kanal D'de vardı sanki kız gözüm başka bi yerden ısırıyor ama....
Çok tatlı bence samimi bi kız umarım hep ekranda olur.
- - - Ekleme - - -
Mahoni olsa söylerdi.
![]()
Eminmisin TV8'de Önder Açıkbaş ile şimdi Babam Sınıfta Kaldı'da oynayan adam vardı o kızı Kanal D'den hatırlıyorum.
Kanal D'deki zamanında değildi sanırım dediğin gibi TV8'deki Okan zamanından hatırlıyorum![]()
Sende olmasan
İşte tam hatırlayamıyorum çok az gördüm ama Okan'dan hatırlıyorum
Eminmisin TV8'de Önder Açıkbaş ile şimdi Babam Sınıfta Kaldı'da oynayan adam vardı o kızı Kanal D'den hatırlıyorum.
![]()
Emin misen?
![]()