12 Ağustos 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

BHUV çok guzel bölümdügizem karaca oyunculuğunu bir kez daha göstermiş oldudizi gttikçe guzelleşiyoryeni sezona kalır inşalah :)

Deli Yürek başladı. @takas
:X

- - - Ekleme - - -

Kızma Kazan iyimiş. Baya komik. Ama cast gibi duruyor.

Kızma Kazan kesin cast yüzde yüz.

Sunucular çok iyi Oldu Teşekkürler diye bir komedi ekibi var o kız oradaydı. @Forumdash

Kızma Kazan kesin cast yüzde yüz.

Sunucular çok iyi Oldu Teşekkürler diye bir komedi ekibi var o kız oradaydı. @Forumdash
Sanırım o kız Okan Bayulgen'de de vardi.O zamandan beridir beğenirim.Hatta geçen sene star'da yazın bi dizi başlamişti Mazhar Alansonlu o dizide de var:XTanıyorum o kızı ve bi karaktere burunen oyunculardan değilde canlı performansı çok iyi olan bi oyuncu.Bence CHGB falan gibi öyle bişeylerde oynamalı:X

Sanırım o kız Okan Bayulgen'de de vardi.O zamandan beridir beğenirim.Hatta geçen sene star'da yazın bi dizi başlamişti Mazhar Alansonlu o dizide de var:XTanıyorum o kızı ve bi karaktere burunen oyunculardan değilde canlı performansı çok iyi olan bi oyuncu.Bence CHGB falan gibi öyle bişeylerde oynamalı:X
TV8'de değilde Kanal D'de vardı sanki kız gözüm başka bi yerden ısırıyor ama....

Çok tatlı bence samimi bi kız umarım hep ekranda olur.

:D

- - - Ekleme - - -

Mahoni olsa söylerdi.
:(

TV8'de değilde Kanal D'de vardı sanki kız gözüm başka bi yerden ısırıyor ama....

Çok tatlı bence samimi bi kız umarım hep ekranda olur.

:D

- - - Ekleme - - -

Mahoni olsa söylerdi.
:(

Kanal D'deki zamanında değildi sanırım dediğin gibi TV8'deki Okan zamanından hatırlıyorum:X