12 Ağustos 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Dün Gece Ne İzlediniz ?

• Memleket Meselesi ( Kanal D )

Oy: 0 0.0%
  • Kanıt ( Kanal D )

• Sen Hak Ediyorsun ( ATV )

• Canım Babam - FİNAL ( Show )

• Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrabas ( FOX )

• Yıldızım Sensin ( TRT 1 )

• Ve İnsan Aldandı ( STV )

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,730
Puanı
1,060

Program sıralamaları da belli oldu.

FOX Ana Haber ilginç bir şekilde zirvede.
Doktorlar'ın tekrarı mükemmel giderek Totalde 2. olmayı başarmış.
Canım Babam Final bölümüyle A/B'de 1. olmayı başarmış.
Kanıt her iki grupta da ilk 5'e girmeyi başarmış.
Son 2 bölümü kalan Küçük Sırlar düşüş yaşamış.
İstanbul'un Altınları yarışı çok gerilerden takip etmiş. Dizi uzun ömürlü olmayacağa benziyor.
Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas gerilerde kalmış.
Dinle Sevgili Totalde 4. olmayı başarmış.
ATV'de yeni başlayan Sen Hak Ediyorsun kötü bir başlangıç yapmış.

Moderatörün son düzenlenenleri:
show tv aartık bitti karakol gibi bir dizi baslıyor bitiriyorsunuz ardından canım babamı bitirionuz m[sm=s20.gif]uhtesem yuzyılla ferihaylımı gelir kazanacaklar

Sonuçlar eklenmiştir. Gerçekten ilginç sonuçlar var.

Sonuçlar çok ilginç.

Bu ülke kaliteli komediyi hak etmiyor. İstanbul'un Altınları gibi hem oyunculuk hem de senaryo yönünden harika olan dizi bu kadar gerilerde kalmış... Üsküdar'a Giderken bitti. Leyla ile Mecnun TRT'de olmasa çoktan bitmişti. Geniş Aile, geçen sene az daha düşse bitecekti.

Doktorlar'ı eski kadroyla yeniden başlatsalar reyting rekorları kırar bence.

Aşırı derecede ilginç bir tablo ile karşı karşıyayız. Resmen Fox ana haber bülteni 1. sıraya almış ve Doktorlar'da zirvelerde birde tekrarı oynatılıyor. İşte çok ilginç sonuçlar resmen. Bu sonuçların böyle geleceğini tahmin etmek zor olurdu. Şüphelenmeye başladım acaba reytinglerde oynama yapılıyormu yoksa gerçek reytingler bunlarmı.

ozan hakkı bu ülke kaliteli komediyi haketmiyor. Istanbulum altınlarını ilk önce beğenmemiştim ama sonradan fahri karakteri için izlenilebilir bir dizi olduğunu anladım. Doktorlar tekrar reytingleri iyi ama bence tekrarlarla idare ederler çünkü bir kez denediler yeniden başlatmayı reyting yüzünden bitti. Yine başlatırlarsa saçma olur

Reytingler cok ilginc. Fox Ana Haber zirvede, Doktorlarin tekrari pesinde hatta 20 share ile. Benim anlamadigim Istanbulun Altinlari neden bu kadar düstü gecen hafta Totalde 3. AB de 1. olan dizi bu hafta Total de ilk 10 da yok.....