Çözeriz elbet gececi kardeşim için rahat olsun.İlk taşı sen attın, ben de bir şekilde saydırmalıydım sana yoksa içim rahat etmezdi.
Çözeriz kardeş sıkıntı yapma.
Çözeriz elbet gececi kardeşim için rahat olsun.İlk taşı sen attın, ben de bir şekilde saydırmalıydım sana yoksa içim rahat etmezdi.
Çözeriz kardeş sıkıntı yapma.
Kesin olduğunu nerden biliyon destereciğim bir de kesin diyon@Bully ben
bugüne kadar kimseye yamuk yaptığını görmedim kardeşimin
oylarımı hala kullanmadım o yüzden ayağınızı denk alın@destere sapığın haklı çıkıyor her hafta.
oylarımı hala kullanmadım o yüzden ayağınızı denk alın)
her ikinizede 1 puan vereceğimay ne yapacan öldürcenmi bizi
oylarımı hala kullanmadım o yüzden ayağınızı denk alın)
senin yediğin hurnalar bu gidişle arianayı tırmalayacak gibiArianaya kıyma.
senin yediğin hurnalar bu gidişle arianayı tırmalayacak gibi)
bu hafta candan gidici sanırım en çok kime güldülerse onun yarışmada tutunma ihtimali daha fazla @mrt-06 yaşadıGeçen haftaki rekorun ardından sıfır çekmişiz bu sefer, sağlık olsun.
Listedeki çoğu mesaja ben de gülmüşüm.
Geçen hafta çok gülmüşlerdi sonlardaydım. Bu kez birinci olurum inşallah.bu hafta candan gidici sanırım en çok kime güldülerse onun yarışmada tutunma ihtimali daha fazla @mrt-06 yaşadı)
güzel şarkıları ilk hafta harcadın berbat şarkıları sona saklamışsın bu durumda gülücükler kabahatli olamazGeçen hafta çok gülmüşlerdi sonlardaydım. Bu kez birinci olurum inşallah.
Cakal seni. yaziyi degistirmisbizim ekipten zaten kimse gülmemiştir özellikle sıva ekibini tembihledim @mrt-06 e gülüp geçmeyin moralini kırmayın kurbağanın onlarda beni kırmamış zaten gülmemişlerdi onun pis mesajına.. bende elimden olmadan gülmüştüm geride alamadım neyse yani zaten dost kazığı yemiş birde ben arkasından konuşmayayım şimdi kötüde olsa o da bir insan nihayetinde)
@dosimosi nerde kaldı özledik kendisini
iyiki alinti yapmissinYarın burda merak etme bu mesajın hesabını verirsin artık kendisine.Ölümlerden ölüm beğen şimdiden.
Aynen alıntıda görünüyor arkandan nasıl saydırdığıCakal seni. yaziyi degistirmis
gercektende temizlik yapmissin.
gördunmu @Bully ?
iyiki alinti yapmissin
bende nerdeyse kaniyordum 😛Aynen alıntıda görünüyor arkandan nasıl saydırdığıBu taktiği Çiğdem'e de yapıyordu zamanında ama Çiğdem biraz safoz olduğu için kanıyordu hep buna, neyse ki sen cin gibisin.
kuzey ülkelerinin kızlarıda coğrafyası kadar soğuk nevale çok şirret oluyorlar, onlarla sohbet etmektense parlak bir erkekle sohbet ederim daha iyi
nerden çattık şu isveçliye allah kahretsin onu... resmen sakız gibi yapıştı bana, bırakmıyor? keşke stockholm e atom bombası atsalarda kurtulsak
Stockholm yazman planini altust etmis@dosimosi peki bu mesaja ne diyeceksin bana iftira atmaya gelince anında yetişiyorsun ama @Bully nin senin hakkındaki iftiralarını görmezden geliyorsun
ama iyiki ben varımda daha pis codmin mesajı silmeden alıntı yaptım artık delil karartması mümkün değil, bakalım bana saydırdığın gibi onada saydıracakmısıneğer codmini anlayışla karşılayıp affedersen bundan sonra artniyetli olduğuna inanacağım)
"@dosimosi peki bu mesaja ne diyeceksin bana iftira atmaya gelince anında yetişiyorsun ama @Bully nin senin hakkındaki iftiralarını görmezden geliyorsun
ama iyiki ben varımda daha pis codmin mesajı silmeden alıntı yaptım artık delil karartması mümkün değil, bakalım bana saydırdığın gibi onada saydıracakmısıneğer codmini anlayışla karşılayıp affedersen bundan sonra artniyetli olduğuna inanacağım)
Stockholm yazman planini altust etmis
malesef yine basarisizsin
"" yerine "" kullansan aynı senin mesaj tarzı işte maalesef çok başarısız bir taklit olmuş.
Zaten @dosimosi de kanmamış o pis iftirana, ne yaparsan yap benim onun gözündeki değerimi düşüremezsin üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?