12 - 18 Aralık 2016 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

İlk taşı sen attın, ben de bir şekilde saydırmalıydım sana yoksa içim rahat etmezdi.

Çözeriz kardeş sıkıntı yapma.
Çözeriz elbet gececi kardeşim için rahat olsun.
Konuşarak halledemeyeceğimiz hiç bir şey olmaz bizim.
Müthiş algı teknikleriyle altından girip üstünden çıkarız.

benim gülüşüm hala orda duruyor
bunu yapan kesinlikle @Bully dir codminler arası kıskançlık gırla
@mrt-06 e çok gülmüşler bana niye gülen yok diyip ordan iki gülüşü silmiş hain
)

Kesin olduğunu nerden biliyon destereciğim bir de kesin diyon
@Bully ben
bugüne kadar kimseye yamuk yaptığını görmedim kardeşimin

Geçen haftaki rekorun ardından sıfır çekmişiz bu sefer, sağlık olsun.

Listedeki çoğu mesaja ben de gülmüşüm.

Geçen haftaki rekorun ardından sıfır çekmişiz bu sefer, sağlık olsun.

Listedeki çoğu mesaja ben de gülmüşüm.
bu hafta candan gidici sanırım en çok kime güldülerse onun yarışmada tutunma ihtimali daha fazla @mrt-06 yaşadı
)

Cakal seni. yaziyi degistirmis

gercektende temizlik yapmissin.
gördunmu @Bully ?

Yarın burda merak etme bu mesajın hesabını verirsin artık kendisine.
Ölümlerden ölüm beğen şimdiden.
iyiki alinti yapmissin

Cakal seni. yaziyi degistirmis

gercektende temizlik yapmissin.
gördunmu @Bully ?

iyiki alinti yapmissin
Aynen alıntıda görünüyor arkandan nasıl saydırdığı
Bu taktiği Çiğdem'e de yapıyordu zamanında ama Çiğdem biraz safoz olduğu için kanıyordu hep buna, neyse ki sen cin gibisin.

Aynen alıntıda görünüyor arkandan nasıl saydırdığı
Bu taktiği Çiğdem'e de yapıyordu zamanında ama Çiğdem biraz safoz olduğu için kanıyordu hep buna, neyse ki sen cin gibisin.
bende nerdeyse kaniyordum 😛
2 gündur resmi yerlere sorup sorusturdum @destere yi nasil isvece getirebilirim diye ,cok istiyormuşta.
kalsin Malatyasinda artik

gönlumu alabilecegini saniyor ama artik cok gec

@dosimosi peki bu mesaja ne diyeceksin bana iftira atmaya gelince anında yetişiyorsun ama @Bully nin senin hakkındaki iftiralarını görmezden geliyorsun

ama iyiki ben varımda daha pis codmin mesajı silmeden alıntı yaptım artık delil karartması mümkün değil, bakalım bana saydırdığın gibi onada saydıracakmısın
eğer codmini anlayışla karşılayıp affedersen bundan sonra artniyetli olduğuna inanacağım
)

Stockholm yazman planini altust etmis

malesef yine basarisizsin

"
" yerine "
" kullansan aynı senin mesaj tarzı işte maalesef çok başarısız bir taklit olmuş.

Zaten @dosimosi de kanmamış o pis iftirana, ne yaparsan yap benim onun gözündeki değerimi düşüremezsin üzgünüm.

Stockholm yazman planini altust etmis

malesef yine basarisizsin

ben bilmem valla isveçi stockholm u falan filan ama bully ile konuştuysanız ayrıntıları ordan sana yüklenmiş olabilir ? hem @Bully i daha kendisini savunmadan niye aklamaya çalışıyorsunki? bana gelince en ufak bir savunma fırsatı vermeden saldırıya geçmiştin

sen serbestçe dosinin arkasından dedikodu yapabilirsin artık kız kafayı bana takmış beni suçlamak için bahane arıyor diğer kötüleri gözü görmüyor nasılolsa fırsattan istifade sende artık istediğin gibi dedikodu yaparsın nasıl olsa suç bize kalacak onu anladık

bu dünyada kimseye iyilik yapmamak lazım sonunda iylik yapayım derken ben kötü oluyorum ?