12 - 18 Aralık 2016 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

İlk taşı sen attın, ben de bir şekilde saydırmalıydım sana yoksa içim rahat etmezdi. :A

Çözeriz kardeş sıkıntı yapma. :F
Çözeriz elbet gececi kardeşim için rahat olsun. :A Konuşarak halledemeyeceğimiz hiç bir şey olmaz bizim. :A Müthiş algı teknikleriyle altından girip üstünden çıkarız. :A :A

benim gülüşüm hala orda duruyor:) bunu yapan kesinlikle @Bully dir codminler arası kıskançlık gırla :) @mrt-06 e çok gülmüşler bana niye gülen yok diyip ordan iki gülüşü silmiş hain :))

Kesin olduğunu nerden biliyon destereciğim bir de kesin diyon :F@Bully ben
bugüne kadar kimseye yamuk yaptığını görmedim kardeşimin :bhr::bhr:

bizim ekipten zaten kimse gülmemiştir özellikle sıva ekibini tembihledim @mrt-06 e gülüp geçmeyin moralini kırmayın kurbağanın onlarda beni kırmamış zaten gülmemişlerdi onun pis mesajına.. bende elimden olmadan gülmüştüm geride alamadım neyse yani zaten dost kazığı yemiş birde ben arkasından konuşmayayım şimdi kötüde olsa o da bir insan nihayetinde :))

@dosimosi nerde kaldı özledik kendisini :)
Cakal seni. yaziyi degistirmis :A
gercektende temizlik yapmissin.
gördunmu @Bully ?

Yarın burda merak etme bu mesajın hesabını verirsin artık kendisine. :) Ölümlerden ölüm beğen şimdiden. :A
iyiki alinti yapmissin :A

Cakal seni. yaziyi degistirmis :A
gercektende temizlik yapmissin.
gördunmu @Bully ?

iyiki alinti yapmissin :A
Aynen alıntıda görünüyor arkandan nasıl saydırdığı :A Bu taktiği Çiğdem'e de yapıyordu zamanında ama Çiğdem biraz safoz olduğu için kanıyordu hep buna, neyse ki sen cin gibisin. :A

Aynen alıntıda görünüyor arkandan nasıl saydırdığı :A Bu taktiği Çiğdem'e de yapıyordu zamanında ama Çiğdem biraz safoz olduğu için kanıyordu hep buna, neyse ki sen cin gibisin. :A
bende nerdeyse kaniyordum 😛
2 gündur resmi yerlere sorup sorusturdum @destere yi nasil isvece getirebilirim diye ,cok istiyormuşta.
kalsin Malatyasinda artik :ppp:
gönlumu alabilecegini saniyor ama artik cok gec :A

kuzey ülkelerinin kızlarıda coğrafyası kadar soğuk nevale çok şirret oluyorlar, onlarla sohbet etmektense parlak bir erkekle sohbet ederim daha iyi :A
nerden çattık şu isveçliye allah kahretsin onu... resmen sakız gibi yapıştı bana, bırakmıyor? keşke stockholm e atom bombası atsalarda kurtulsak:A

@dosimosi peki bu mesaja ne diyeceksin bana iftira atmaya gelince anında yetişiyorsun ama @Bully nin senin hakkındaki iftiralarını görmezden geliyorsun :)
ama iyiki ben varımda daha pis codmin mesajı silmeden alıntı yaptım artık delil karartması mümkün değil, bakalım bana saydırdığın gibi onada saydıracakmısın :) eğer codmini anlayışla karşılayıp affedersen bundan sonra artniyetli olduğuna inanacağım :))

@dosimosi peki bu mesaja ne diyeceksin bana iftira atmaya gelince anında yetişiyorsun ama @Bully nin senin hakkındaki iftiralarını görmezden geliyorsun :)
ama iyiki ben varımda daha pis codmin mesajı silmeden alıntı yaptım artık delil karartması mümkün değil, bakalım bana saydırdığın gibi onada saydıracakmısın :) eğer codmini anlayışla karşılayıp affedersen bundan sonra artniyetli olduğuna inanacağım :))
Stockholm yazman planini altust etmis :A
malesef yine basarisizsin :)

":A" yerine ":)" kullansan aynı senin mesaj tarzı işte maalesef çok başarısız bir taklit olmuş. :A

Zaten @dosimosi de kanmamış o pis iftirana, ne yaparsan yap benim onun gözündeki değerimi düşüremezsin üzgünüm. :A

Stockholm yazman planini altust etmis :A
malesef yine basarisizsin :)

ben bilmem valla isveçi stockholm u falan filan ama bully ile konuştuysanız ayrıntıları ordan sana yüklenmiş olabilir ? hem @Bully i daha kendisini savunmadan niye aklamaya çalışıyorsunki? bana gelince en ufak bir savunma fırsatı vermeden saldırıya geçmiştin :)

":A" yerine ":)" kullansan aynı senin mesaj tarzı işte maalesef çok başarısız bir taklit olmuş. :A

Zaten @dosimosi de kanmamış o pis iftirana, ne yaparsan yap benim onun gözündeki değerimi düşüremezsin üzgünüm. :A

sen serbestçe dosinin arkasından dedikodu yapabilirsin artık kız kafayı bana takmış beni suçlamak için bahane arıyor diğer kötüleri gözü görmüyor nasılolsa fırsattan istifade sende artık istediğin gibi dedikodu yaparsın nasıl olsa suç bize kalacak onu anladık :)

bu dünyada kimseye iyilik yapmamak lazım sonunda iylik yapayım derken ben kötü oluyorum ?

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan