12 - 18 Aralık 2016 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

helal olsun arkadaşlık dostluk ve sıva ruhu dediğin böyle günler içindir
)
artık şahidim olarak seni rahatlıkla yazarım her sıvadığım mesaja
)
Ya sen erkenden yaşlandın, hayal görmeye falan başladın ya da bazıları beğenilerini geri aldı olayın benle hiçbir alakası yok.
aa tamam emseleyi hemen çözdüm @destere haklıymıs @MEnes gülücğünü geri almıs çünkü o güldü görünmüyor şuan ama @mrt-06 eneside gözüne ekstirir artık bende

Yarın burda merak etme bu mesajın hesabını verirsin artık kendisine.
Ölümlerden ölüm beğen şimdiden.
iki dakika girip mayıs böcüğünün yarışmasına oy atıp gideceğim dedi isveçin gülü, o yüzden rahatım
) keyfim yerinde

Son düzenleme:
aa tamam emseleyi hemen çözdüm @destere haklıymıs @MEnes gülücğünü geri almıs çünkü o güldü görünmüyor şuan ama @mrt-06 eneside gözüne ekstirir artık bende
hayır güldüm ama orda belli etmedim güldüğümü diyor @MEnes yani smile a yansıtmamış gülüşünü onu anlatıyor sen nasıl okuyorsun mesajları anlamadım
burdan giresuna mesajlar kıvranarakmı geliyor
)

Hhahaha aaa öyle ben çok güzel iltifat ederim kakılmış ne diyordu itlimiş ama kısaca it diyebilirsiniz diye bizimde onlart gibi farklı bir tarzımız var senle

@Bully

helal olsun arkadaşlık dostluk ve sıva ruhu dediğin böyle günler içindir
)
artık şahidim olarak seni rahatlıkla yazarım her sıvadığım mesaja
)
Her zaman arkadaşlık ve dostluk gibi kavramlara sahip çıkarız sayın yoldaşım.
Eğer rastladığım bir durumsa elbette beni şait yazabilirsin.

Hayır hiç gülücük atmadım yazdım yukarıya da. Aradan kaçırmışım dediğim gibi ama gülücük geri alma falan yok yani ortada.
Benim ikna olmam çok zordur biz yolumuzdan dönmeyiz.

@Çiğdem- in en sevdiğim huyu yalan söyleyememesidir baskılardan etkilenmez aha işte doğruyu söyledi yine yani senin orda sonuçlarla oynadığın ortaya çıktı
)
Kız Allah kahretmesin seni nesi haklı, seninki resmen iftira attı bana. ss
hahahah ayy ben menesin gülüp geri aldığını sandım onda haklı dedim yanlıs anladığım için yoksa @Bully konusunda o sevdiklerine yamuk yapmaz demiştim zaten destereye nasıl yukarıda belirttim güveniyorum diye kaanada dostluk konusunda güvenim tam

o gün hatta bahsetmedikmi seninle @mrt-06 16 gülücüke rekor kırmış bir codmin olarak karizması yerlerde sürünüyor portakalın dedik öyle güldük geçtik yani dimi
ama şimdi artniyetli sinsi arkadaşı @Bully (böyle arkadaş düşman başına ) o 16 glücükten ikisini silmiş bizede zaten 14 taneydi diyor? buna kim inanır karğalar bile güler
)

Saol cadıcım hislerimiz karşılıklı biliyorsun

Ben simit satarım, kestane satarım ama dostumu satmam.
Survivor Hakan özlü sözü.

Yahu niye sileyim ki kardeşim zaten zirvede, benim elime ne geçecek 1-2 gülücük silmeyle.

Evet yanlış anlamışsın, olabilir arada insanlık hali.
Bunu tekrarlatmaman kaydıyla yok sayabiliriz öyle değil mi @destere'cim.

Evet o muhabbetler geçmişti o gün.
Heee bak o detayını bilmiyorum konunun ama @Bully bir şeyler karıştırdı mı diye sorarsan bilemem. Biraz derinlemesine inilmesi gerekir bunu aydınlatmak için.

Iyy bozacının şahidi şıracı pardon sıvacı MEnes de geldi. ss

Iyy bozacının şahidi şıracı pardon sıvacı MEnes de geldi. ss
hahah ayy hadi bully yaptı desek @destere 1.olsun diye yapması lazım senin tarafına enden geçsinki bu çocuk senden çok haz duyuyormuş gibi

hahah ayy hadi bully yaptı desek @destere 1.olsun diye yapması lazım senin tarafına enden geçsinki bu çocuk senden çok haz duyuyormuş gibi
Aynen konuş bee ona olan nefretim herkesin malumu.
Böyle mesnetsiz iddialarla itibarımı zedeleyeceğini sanıyorsa çok yanılıyor beni yıkmaya kimsenin gücü yetmez.

Neyse çok durdurdum filmi alakam olmayan bir duruma kattınız beni de.
Gideyim filmi bitireyim bari.
Sıvacılık ruhu bunu gerektirir.
İnşallah elektrikler gider de filmin sonunu yarın görmek durumunda kalırsın

aaaaaa sizi kinizde kıl olyuorsunuzya bu çocuğa sizin aranızı bozup birinizi kendi tarafına geçiricek @destere

Neyse çok durdurdum filmi alakam olmayan bir duruma kattınız beni de.
Gideyim filmi bitireyim bari.
hahah ayy ben kattım kusura bakma artık

aaaaaa sizi kinizde kıl olyuorsunuzya bu çocuğa sizin aranızı bozup birinizi kendi tarafına geçiricek @destere
Atacan'ım onun çirkin iftiralarına itibar etmez ki boşa çabalıyor işte ya tutarsa diye ama her zamanki gibi hüsrana uğrayacak.

Atacan'ım onun çirkin iftiralarına itibar etmez ki boşa çabalıyor işte ya tutarsa diye ama her zamanki gibi hüsrana uğrayacak.
Kaçmış zaten bu gece o oy verilicek @destere efendi

Kalolifer geceleri yanmıyor üşüdüm yatayım bari zaten tek dışarıda parmaklarım var şuan onlarda donmus durumda hisetmiyorum

İyi geceler sizlere

Biz ruhumuzu her daim koruruz da gider ayak elektriklere saydırman pek şık durmamış.
Neyse bunu daha sonra çözeceğiz aramızda.

hahah ayy ben kattım kusura bakma artık
Neyse hadi bu seferlik kıymayayım sana canın saolsun.

Biz ruhumuzu her daim koruruz da gider ayak elektriklere saydırman pek şık durmamış.
Neyse bunu daha sonra çözeceğiz aramızda.

Neyse hadi bu seferlik kıymayayım sana canın saolsun.
İlk taşı sen attın, ben de bir şekilde saydırmalıydım sana yoksa içim rahat etmezdi.

Çözeriz kardeş sıkıntı yapma.