12 - 18 Aralık 2016 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

Mesajı gördüğümde gülmüştüm ama tepkimi yansıtmamışım aradan kaçmış. :A Ama benim açımdan makamın önemi olmadığını söylemiştim. Çok da mühim mesele değil @destere benim için yine desteredir. :A
helal olsun arkadaşlık dostluk ve sıva ruhu dediğin böyle günler içindir :))
artık şahidim olarak seni rahatlıkla yazarım her sıvadığım mesaja :))
Ya sen erkenden yaşlandın, hayal görmeye falan başladın ya da bazıları beğenilerini geri aldı olayın benle hiçbir alakası yok. :)
aa tamam emseleyi hemen çözdüm @destere haklıymıs @MEnes gülücğünü geri almıs çünkü o güldü görünmüyor şuan ama @mrt-06 eneside gözüne ekstirir artık bende :A

Yarın burda merak etme bu mesajın hesabını verirsin artık kendisine. :) Ölümlerden ölüm beğen şimdiden. :A
iki dakika girip mayıs böcüğünün yarışmasına oy atıp gideceğim dedi isveçin gülü, o yüzden rahatım :)) keyfim yerinde :)

Son düzenleme:
aa tamam emseleyi hemen çözdüm @destere haklıymıs @MEnes gülücğünü geri almıs çünkü o güldü görünmüyor şuan ama @mrt-06 eneside gözüne ekstirir artık bende :A
hayır güldüm ama orda belli etmedim güldüğümü diyor @MEnes yani smile a yansıtmamış gülüşünü onu anlatıyor sen nasıl okuyorsun mesajları anlamadım :) burdan giresuna mesajlar kıvranarakmı geliyor :))

ne güzel övmüşsün beni gözyaşlarımı tutamıyorum duygulandım şimdi :) bu kadar iltifatı hakedecek naptım hogatha, allah seni turşuya çevirir umarım öyle bakakalırsın evlenen kızların arkasından :))
Hhahaha aaa öyle ben çok güzel iltifat ederim kakılmış ne diyordu itlimiş ama kısaca it diyebilirsiniz diye bizimde onlart gibi farklı bir tarzımız var senle :A :A :A
@Bully :F

helal olsun arkadaşlık dostluk ve sıva ruhu dediğin böyle günler içindir :))
artık şahidim olarak seni rahatlıkla yazarım her sıvadığım mesaja :))
Her zaman arkadaşlık ve dostluk gibi kavramlara sahip çıkarız sayın yoldaşım. :A Eğer rastladığım bir durumsa elbette beni şait yazabilirsin. :)
Hayır hiç gülücük atmadım yazdım yukarıya da. Aradan kaçırmışım dediğim gibi ama gülücük geri alma falan yok yani ortada. :A Benim ikna olmam çok zordur biz yolumuzdan dönmeyiz. :A

@Çiğdem- in en sevdiğim huyu yalan söyleyememesidir baskılardan etkilenmez aha işte doğruyu söyledi yine yani senin orda sonuçlarla oynadığın ortaya çıktı :))
Her zaman arkadaşlık ve dostluk gibi kavramlara sahip çıkarız sayın yoldaşım. :A Eğer rastladığım bir durumsa elbette beni şait yazabilirsin. :)

Hayır hiç gülücük atmadım yazdım yukarıya da. Aradan kaçırmışım dediğim gibi ama gülücük geri alma falan yok yani ortada. :A Benim ikna olmam çok zordur biz yolumuzdan dönmeyiz. :A
Kız Allah kahretmesin seni nesi haklı, seninki resmen iftira attı bana. ss
hahahah ayy ben menesin gülüp geri aldığını sandım onda haklı dedim yanlıs anladığım için yoksa @Bully konusunda o sevdiklerine yamuk yapmaz demiştim zaten destereye nasıl yukarıda belirttim güveniyorum diye kaanada dostluk konusunda güvenim tam :A

o gün hatta bahsetmedikmi seninle @mrt-06 16 gülücüke rekor kırmış bir codmin olarak karizması yerlerde sürünüyor portakalın dedik öyle güldük geçtik yani dimi :) ama şimdi artniyetli sinsi arkadaşı @Bully (böyle arkadaş düşman başına ) o 16 glücükten ikisini silmiş bizede zaten 14 taneydi diyor? buna kim inanır karğalar bile güler :))

hahahah ayy ben menesin gülüp geri aldığını sandım onda haklı dedim yanlıs anladığım için yoksa @Bully konusunda o sevdiklerine yamuk yapmaz demiştim zaten destereye nasıl yukarıda belirttim güveniyorum diye kaanada dostluk konusunda güvenim tam :A
Saol cadıcım hislerimiz karşılıklı biliyorsun :bhr:

Ben simit satarım, kestane satarım ama dostumu satmam. :A Survivor Hakan özlü sözü. :F

o gün hatta bahsetmedikmi seninle @mrt-06 16 gülücüke rekor kırmış bir codmin olarak karizması yerlerde sürünüyor portakalın dedik öyle güldük geçtik yani dimi :) ama şimdi artniyetli sinsi arkadaşı @Bully (böyle arkadaş düşman başına ) o 16 glücükten ikisini silmiş bizede zaten 14 taneydi diyor? buna kim inanır karğalar bile güler :))
Yahu niye sileyim ki kardeşim zaten zirvede, benim elime ne geçecek 1-2 gülücük silmeyle. :A

Evet yanlış anlamışsın, olabilir arada insanlık hali. :A Bunu tekrarlatmaman kaydıyla yok sayabiliriz öyle değil mi @destere'cim. :A :A
Evet o muhabbetler geçmişti o gün. :A Heee bak o detayını bilmiyorum konunun ama @Bully bir şeyler karıştırdı mı diye sorarsan bilemem. Biraz derinlemesine inilmesi gerekir bunu aydınlatmak için. :A

Evet yanlış anlamışsın, olabilir arada insanlık hali. :A Bunu tekrarlatmaman kaydıyla yok sayabiliriz öyle değil mi @destere'cim. :A :A

Evet o muhabbetler geçmişti o gün. :A Heee bak o detayını bilmiyorum konunun ama @Bully bir şeyler karıştırdı mı diye sorarsan bilemem. Biraz derinlemesine inilmesi gerekir bunu aydınlatmak için. :A
Iyy bozacının şahidi şıracı pardon sıvacı MEnes de geldi. ss

Iyy bozacının şahidi şıracı pardon sıvacı MEnes de geldi. ss

Saol cadıcım hislerimiz karşılıklı biliyorsun :bhr:

Ben simit satarım, kestane satarım ama dostumu satmam. :A Survivor Hakan özlü sözü. :F

Yahu niye sileyim ki kardeşim zaten zirvede, benim elime ne geçecek 1-2 gülücük silmeyle. :A
hahah ayy hadi bully yaptı desek @destere 1.olsun diye yapması lazım senin tarafına enden geçsinki bu çocuk senden çok haz duyuyormuş gibi :A :A :A

hahah ayy hadi bully yaptı desek @destere 1.olsun diye yapması lazım senin tarafına enden geçsinki bu çocuk senden çok haz duyuyormuş gibi :A :A :A
Aynen konuş bee ona olan nefretim herkesin malumu. :A Böyle mesnetsiz iddialarla itibarımı zedeleyeceğini sanıyorsa çok yanılıyor beni yıkmaya kimsenin gücü yetmez. :A

Neyse çok durdurdum filmi alakam olmayan bir duruma kattınız beni de. :A Gideyim filmi bitireyim bari. :A :A
Sıvacılık ruhu bunu gerektirir. :A İnşallah elektrikler gider de filmin sonunu yarın görmek durumunda kalırsın :A

Aynen konuş bee ona olan nefretim herkesin malumu. :A Böyle mesnetsiz iddialarla itibarımı zedeleyeceğini sanıyorsa çok yanılıyor beni yıkmaya kimsenin gücü yetmez. :A

Sıvacılık ruhu bunu gerektirir. :A İnşallah elektrikler gider de filmin sonunu yarın görmek durumunda kalırsın :A
aaaaaa sizi kinizde kıl olyuorsunuzya bu çocuğa sizin aranızı bozup birinizi kendi tarafına geçiricek @destere :A :A :A

Neyse çok durdurdum filmi alakam olmayan bir duruma kattınız beni de. :A Gideyim filmi bitireyim bari. :A :A
hahah ayy ben kattım kusura bakma artık :A :A :A

aaaaaa sizi kinizde kıl olyuorsunuzya bu çocuğa sizin aranızı bozup birinizi kendi tarafına geçiricek @destere :A :A :A
Atacan'ım onun çirkin iftiralarına itibar etmez ki boşa çabalıyor işte ya tutarsa diye ama her zamanki gibi hüsrana uğrayacak. :A

Atacan'ım onun çirkin iftiralarına itibar etmez ki boşa çabalıyor işte ya tutarsa diye ama her zamanki gibi hüsrana uğrayacak. :A
Kaçmış zaten bu gece o oy verilicek @destere efendi :A :A :A

Kalolifer geceleri yanmıyor üşüdüm yatayım bari zaten tek dışarıda parmaklarım var şuan onlarda donmus durumda hisetmiyorum :A :A :A

İyi geceler sizlere :F

Biz ruhumuzu her daim koruruz da gider ayak elektriklere saydırman pek şık durmamış. :A Neyse bunu daha sonra çözeceğiz aramızda. :A

hahah ayy ben kattım kusura bakma artık :A :A :A
Neyse hadi bu seferlik kıymayayım sana canın saolsun. :A :A :A

Biz ruhumuzu her daim koruruz da gider ayak elektriklere saydırman pek şık durmamış. :A Neyse bunu daha sonra çözeceğiz aramızda. :A

Neyse hadi bu seferlik kıymayayım sana canın saolsun. :A :A :A
İlk taşı sen attın, ben de bir şekilde saydırmalıydım sana yoksa içim rahat etmezdi. :A

Çözeriz kardeş sıkıntı yapma. :F