12-18 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

O da biraz garip biz gittikten sonra gelip bizi arıyor burada
2-3 dakıkayla kaçırmışım ayoll benimde zamanlamalarım dengesizleşti ona derken biraz kendimede çeki düzen vermem lazım ama kış ayları gündüz olmak çok zor geceyede alıştık

2-3 dakıkayla kaçırmışım ayoll benimde zamanlamalarım dengesizleşti ona derken biraz kendimede çeki düzen vermem lazım ama kış ayları gündüz olmak çok zor geceyede alıştık
Sen önceden daha erken geliyordun sanki bu aralar gecikiyorsun

Sen önceden daha erken geliyordun sanki bu aralar gecikiyorsun
Kış ayları düzenim belli olmuyor zaman bulmakta biraz sıkıntı çekiyorum

Ama mesaj sayımıza yansımıyor çok şükür yanı foruma aktifsizliğimizi yansıtmıyoruz bir ziyaretçi mesaj sayımı görse 24 saat forumda bu kız der ama zar zor giriyoruz

Geceler yetiyor zaten 1 gecede bazı kişilerin 1 haftada yazdığı mesajı yazıyorsun

Geceler yetiyor zaten 1 gecede bazı kişilerin 1 haftada yazdığı mesajı yazıyorsun
Hahahah 1 dakıkada 10 mesaj yazma çene gücüne sahibiz
Millet 1 yazıyorsa biz 10 yazıyoruz
Zaten İstanbul trafiği gibi benim sohbet trafiğim bazen hangi konudayız bilmiyorum

Hahahah 1 dakıkada 10 mesaj yazma çene gücüne sahibiz
Millet 1 yazıyorsa biz 10 yazıyoruz
Zaten İstanbul trafiği gibi benim sohbet trafiğim bazen hangi konudayız bilmiyorum
Bazı bildirimleri kaçırıyorsun bazen sonradan dönüp bakıyorsun fark ediyorum ama bana da oluyor o çok bildirim olunca sıkıntı

Bazı bildirimleri kaçırıyorsun bazen sonradan dönüp bakıyorsun fark ediyorum ama bana da oluyor o çok bildirim olunca sıkıntı
Bazılarını tesadüfen görüyorum bana ulaşmamız oluyor o sıkıntı hala düzelmedi

Etiket sıkıntısı bayadır var zaten düzelmiyor
Ben foruma gelince tüm etiketleri diziyorum adres çubuğuna sırasıyla bakıyorum tabi oan birisi aktifse yeni konuşma baslıyor benim burası biraz karışıyor

Ama hepsine tek tek dönüş ediyorum mutlaka , yinede bana ulaşmayanda bir çok bildirim oluyor gönül koyuyorlar , bende benim imzam gülücüktür mesajınızda yoksa görmemişimdir diyorum ordan anlayın diye

İyi bir taktik yapmışsın