Son dönemde üye olanalr cnm sen geç aktif olmaya baslasanda 2012 kayıtlısın ben seni oyüzden çıkış yapan üyelere yazmıyorum seni kapsamıyor kayıt olarak yeni üyelerden bahsedyorumÖhöm öhömSon 1-2 yıl diyorsan burada kalitenin adresi var 😎
Son dönemde üye olanalr cnm sen geç aktif olmaya baslasanda 2012 kayıtlısın ben seni oyüzden çıkış yapan üyelere yazmıyorum seni kapsamıyor kayıt olarak yeni üyelerden bahsedyorumÖhöm öhömSon 1-2 yıl diyorsan burada kalitenin adresi var 😎
Zaten başka yeni üye yok.
Bu hafta ikimizde düşmüşüz aramızda belli bir mesaj sayısı farkı var hiç değişmiyor sen düşünce ben de düşüyorum ben artınca sen de artıyorsun
Bana meydan mı okuyorsun senYakında o ikinciliği alacağım hayırlısıyla, konu sayısı da mükemmel olmuş.
Karşılıklı konuşmak en önemlisi burada birileri az yazınca diğerleri de az yazıyor yapacak bir şey yok ama ben bu hafta Survivor yüzünden de biraz düştüm internetten izlediğim için konuya mesaj yazamadım yazsaydım zirveyi alırdım gibi
Ben de 2016'da geldim işteSon dönemde üye olanalr cnm sen geç aktif olmaya baslasanda 2012 kayıtlısın ben seni oyüzden çıkış yapan üyelere yazmıyorum seni kapsamıyor kayıt olarak yeni üyelerden bahsedyorum
Ozaman son dönemde kayıt olanalr olarak düzelteyim laf yanlışlığı yapmıs oalbilirim kayıt açısından dedim yoksa seni unutmayız kütük beyBen de 2016'da geldim işteAma yıldönümü konularında da seni 5-6 yıllık üye olarak görmüyorum diyordun bir karar var sende
Ben her zaman 2.olanla 200 mesaj farkını koyarımBu hafta ikimizde düşmüşüz aramızda belli bir mesaj sayısı farkı var hiç değişmiyor sen düşünce ben de düşüyorum ben artınca sen de artıyorsun
Bana meydan mı okuyorsun sen
Karşılıklı konuşmak en önemlisi burada birileri az yazınca diğerleri de az yazıyor yapacak bir şey yok ama ben bu hafta Survivor yüzünden de biraz düştüm internetten izlediğim için konuya mesaj yazamadım yazsaydım zirveyi alırdım gibi
Türk sonuçta yanı onlarında Türkçeyi unutmaması lazım sen öğret bir şekildeKendimi çok özel biri gibi hissetim.Teşekkür ediyorum
Kuzenlerimi yönlendirirdim de türkçe bilmiyorlarBurada doğdukları içinBi türkçe bilen benim, mülteci diye dalga geçiyorlar benimle de
Ben bu hafta zirveyi alabilirdim aslında ama Survivor yüzünden alamadımOzaman son dönemde kayıt olanalr olarak düzelteyim laf yanlışlığı yapmıs oalbilirim kayıt açısından dedim yoksa seni unutmayız kütük bey
Ben her zaman 2.olanla 200 mesaj farkını koyarım3 gün gündüzleri olamadım yoksa 1000 mesaj yine yazardım ama 800 ortalamayı sabit sayılarda aktif oslamda olmasamda yakalıyorum otomatik
Bu hafta özellikle ikimiz iyi götürmüşüz forumu @Yiğitt beyde öyle
Türk sonuçta yanı onlarında Türkçeyi unutmaması lazım sen öğret bir şekilde
Şunu öğrenmen lazım ayoll sen 800 yazsan ben 1000 yazardım her zaman 2.olarak mesaj sayına 200 mesaj ekle benim adımaBen bu hafta zirveyi alabilirdim aslında ama Survivor yüzünden alamadım
Sen Survivor konusuna uğramıyorsun ki benim oraya yazdığım mesajlar ekstra olarak geliyor ama bu hafta yazamadım işteŞunu öğrenmen lazım ayoll sen 800 yazsan ben 1000 yazardım her zaman 2.olarak mesaj sayına 200 mesaj ekle benim adıma
Oyüzden 2.ciye göre değişiyor benim sayılar sen 500 yazsan ben 700 yazardım
Fark etmez ayoll ben 2.yazana bakıyorum kaç. yazmış kendime 200 ekliyorum yolluyorumSen Survivor konusuna uğramıyorsun ki benim oraya yazdığım mesajlar ekstra olarak geliyor ama bu hafta yazamadım işte
Oha hile mi yapıyorsun yoksaFark etmez ayoll ben 2.yazana bakıyorum kaç. yazmış kendime 200 ekliyorum yolluyorum
Keşke türkçe öğrenseler ama onlar çoktan asimile olmuşOzaman son dönemde kayıt olanalr olarak düzelteyim laf yanlışlığı yapmıs oalbilirim kayıt açısından dedim yoksa seni unutmayız kütük bey
Ben her zaman 2.olanla 200 mesaj farkını koyarım3 gün gündüzleri olamadım yoksa 1000 mesaj yine yazardım ama 800 ortalamayı sabit sayılarda aktif oslamda olmasamda yakalıyorum otomatik
Bu hafta özellikle ikimiz iyi götürmüşüz forumu @Yiğitt beyde öyle
Türk sonuçta yanı onlarında Türkçeyi unutmaması lazım sen öğret bir şekilde
2. ile 200 farkım olur benimOha hile mi yapıyorsun yoksa
2. ile 200 farkım olur benim
Ama @kerem senden yana umutlu bekliyor beni geçmeni cnm onunda niye öyle bir umut bağlamış oda tuhafya neyse forumda normal üye yok zaten
Adam nerden bilsin senin hile yaptığını2. ile 200 farkım olur benim
Ama @kerem senden yana umutlu bekliyor beni geçmeni cnm onunda niye öyle bir umut bağlamış oda tuhafya neyse forumda normal üye yok zaten
Hile yapıyormuş reyiz hile yapmasa geçerdimKahkaha attım
Sebepsiz bir heves işteZirveden düşersen içimin yağları eriyecek gibişizofrenlik herkeste mevcut canım
Kahkaha attım
Sebepsiz bir heves işteZirveden düşersen içimin yağları eriyecek gibişizofrenlik herkeste mevcut canım
Hhahah Sizz naparsanız yapın ayoll fark değişmezAdam nerden bilsin senin hile yaptığını
Hile yapıyormuş reyiz hile yapmasa geçerdim
Bu konuları onun açmasından belliydi zaten. Neymiş, 1000 mesaj atmışmışAdam nerden bilsin senin hile yaptığını
Hile yapıyormuş reyiz hile yapmasa geçerdim
O değilde fok selim bu hafta napıyordu acaba? Ramak kala geçememişim sapığıHhahah Sizz naparsanız yapın ayoll fark değişmez
Haksızlığa dur deriz forumcaHhahah Sizz naparsanız yapın ayoll fark değişmez
Çiğdem'den beklenir böyle şeyler reyiz alıştık artıkBu konuları onun açmasından belliydi zaten. Neymiş, 1000 mesaj atmışmışGerçek birinci sensin reyiz
O değilde fok selim bu hafta napıyordu acaba? Ramak kala geçememişim sapığı
Haksızlığa dur deriz forumca
Çiğdem'den beklenir böyle şeyler reyiz alıştık artık
Aaa taploda ne yazıyorsaBu konuları onun açmasından belliydi zaten. Neymiş, 1000 mesaj atmışmışGerçek birinci sensin reyiz
O değilde fok selim bu hafta napıyordu acaba? Ramak kala geçememişim sapığı
Edirne'den Malatya'ya gidiyordur o
Taplo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?