12-18 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Öhöm öhöm
Son 1-2 yıl diyorsan burada kalitenin adresi var 😎
Son dönemde üye olanalr cnm sen geç aktif olmaya baslasanda 2012 kayıtlısın ben seni oyüzden çıkış yapan üyelere yazmıyorum seni kapsamıyor kayıt olarak yeni üyelerden bahsedyorum

Bu hafta ikimizde düşmüşüz aramızda belli bir mesaj sayısı farkı var hiç değişmiyor sen düşünce ben de düşüyorum ben artınca sen de artıyorsun

Yakında o ikinciliği alacağım hayırlısıyla, konu sayısı da mükemmel olmuş.
Bana meydan mı okuyorsun sen

Karşılıklı konuşmak en önemlisi burada birileri az yazınca diğerleri de az yazıyor yapacak bir şey yok ama ben bu hafta Survivor yüzünden de biraz düştüm internetten izlediğim için konuya mesaj yazamadım yazsaydım zirveyi alırdım gibi

Son dönemde üye olanalr cnm sen geç aktif olmaya baslasanda 2012 kayıtlısın ben seni oyüzden çıkış yapan üyelere yazmıyorum seni kapsamıyor kayıt olarak yeni üyelerden bahsedyorum
Ben de 2016'da geldim işte
Ama yıldönümü konularında da seni 5-6 yıllık üye olarak görmüyorum diyordun bir karar var sende

Ben de 2016'da geldim işte
Ama yıldönümü konularında da seni 5-6 yıllık üye olarak görmüyorum diyordun bir karar var sende
Ozaman son dönemde kayıt olanalr olarak düzelteyim laf yanlışlığı yapmıs oalbilirim kayıt açısından dedim yoksa seni unutmayız kütük bey

Ben her zaman 2.olanla 200 mesaj farkını koyarım
3 gün gündüzleri olamadım yoksa 1000 mesaj yine yazardım ama 800 ortalamayı sabit sayılarda aktif oslamda olmasamda yakalıyorum otomatik

Bu hafta özellikle ikimiz iyi götürmüşüz forumu @Yiğitt beyde öyle

Kendimi çok özel biri gibi hissetim.
Teşekkür ediyorum

Kuzenlerimi yönlendirirdim de türkçe bilmiyorlar
Burada doğdukları için
Bi türkçe bilen benim, mülteci diye dalga geçiyorlar benimle de
Türk sonuçta yanı onlarında Türkçeyi unutmaması lazım sen öğret bir şekilde

Son düzenleme:
Ben bu hafta zirveyi alabilirdim aslında ama Survivor yüzünden alamadım

Ben bu hafta zirveyi alabilirdim aslında ama Survivor yüzünden alamadım
Şunu öğrenmen lazım ayoll sen 800 yazsan ben 1000 yazardım her zaman 2.olarak mesaj sayına 200 mesaj ekle benim adıma

Oyüzden 2.ciye göre değişiyor benim sayılar sen 500 yazsan ben 700 yazardım

Şunu öğrenmen lazım ayoll sen 800 yazsan ben 1000 yazardım her zaman 2.olarak mesaj sayına 200 mesaj ekle benim adıma

Oyüzden 2.ciye göre değişiyor benim sayılar sen 500 yazsan ben 700 yazardım
Sen Survivor konusuna uğramıyorsun ki benim oraya yazdığım mesajlar ekstra olarak geliyor ama bu hafta yazamadım işte

Sen Survivor konusuna uğramıyorsun ki benim oraya yazdığım mesajlar ekstra olarak geliyor ama bu hafta yazamadım işte
Fark etmez ayoll ben 2.yazana bakıyorum kaç. yazmış kendime 200 ekliyorum yolluyorum

Keşke türkçe öğrenseler ama onlar çoktan asimile olmuş
Yabancı sayıyorum ben onları

2. ile 200 farkım olur benim

Ama @kerem senden yana umutlu bekliyor beni geçmeni cnm onunda niye öyle bir umut bağlamış oda tuhafya neyse forumda normal üye yok zaten

Kahkaha attım

Sebepsiz bir heves işte
Zirveden düşersen içimin yağları eriyecek gibi
şizofrenlik herkeste mevcut canım