2-3 dakıkayla kaçırmışım ayoll benimde zamanlamalarım dengesizleşti ona derken biraz kendimede çeki düzen vermem lazım ama kış ayları gündüz olmak çok zor geceyede alıştıkO da biraz garip biz gittikten sonra gelip bizi arıyor burada![]()
![]()
2-3 dakıkayla kaçırmışım ayoll benimde zamanlamalarım dengesizleşti ona derken biraz kendimede çeki düzen vermem lazım ama kış ayları gündüz olmak çok zor geceyede alıştıkO da biraz garip biz gittikten sonra gelip bizi arıyor burada![]()
![]()
Sen önceden daha erken geliyordun sanki bu aralar gecikiyorsun2-3 dakıkayla kaçırmışım ayoll benimde zamanlamalarım dengesizleşti ona derken biraz kendimede çeki düzen vermem lazım ama kış ayları gündüz olmak çok zor geceyede alıştık![]()
![]()
![]()
Kış ayları düzenim belli olmuyor zaman bulmakta biraz sıkıntı çekiyorumSen önceden daha erken geliyordun sanki bu aralar gecikiyorsun![]()
Geceler yetiyor zaten 1 gecede bazı kişilerin 1 haftada yazdığı mesajı yazıyorsunKış ayları düzenim belli olmuyor zaman bulmakta biraz sıkıntı çekiyorum![]()
![]()
Ama mesaj sayımıza yansımıyor çok şükür yanı foruma aktifsizliğimizi yansıtmıyoruz bir ziyaretçi mesaj sayımı görse 24 saat forumda bu kız der ama zar zor giriyoruz![]()
![]()
![]()
Hahahah 1 dakıkada 10 mesaj yazma çene gücüne sahibizGeceler yetiyor zaten 1 gecede bazı kişilerin 1 haftada yazdığı mesajı yazıyorsun![]()
![]()
Bazı bildirimleri kaçırıyorsun bazen sonradan dönüp bakıyorsun fark ediyorum ama bana da oluyor o çok bildirim olunca sıkıntıHahahah 1 dakıkada 10 mesaj yazma çene gücüne sahibizMillet 1 yazıyorsa biz 10 yazıyoruz
Zaten İstanbul trafiği gibi benim sohbet trafiğim bazen hangi konudayız bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
Bazılarını tesadüfen görüyorum bana ulaşmamız oluyor o sıkıntı hala düzelmediBazı bildirimleri kaçırıyorsun bazen sonradan dönüp bakıyorsun fark ediyorum ama bana da oluyor o çok bildirim olunca sıkıntı![]()
![]()
Etiket sıkıntısı bayadır var zaten düzelmiyorBazılarını tesadüfen görüyorum bana ulaşmamız oluyor o sıkıntı hala düzelmedi![]()
![]()
![]()
Ben foruma gelince tüm etiketleri diziyorum adres çubuğuna sırasıyla bakıyorum tabi oan birisi aktifse yeni konuşma baslıyor benim burası biraz karışıyorEtiket sıkıntısı bayadır var zaten düzelmiyor![]()
![]()
İyi bir taktik yapmışsınBen foruma gelince tüm etiketleri diziyorum adres çubuğuna sırasıyla bakıyorum tabi oan birisi aktifse yeni konuşma baslıyor benim burası biraz karışıyor
Ama hepsine tek tek dönüş ediyorum mutlaka , yinede bana ulaşmayanda bir çok bildirim oluyor gönül koyuyorlar , bende benim imzam gülücüktür mesajınızda yoksa görmemişimdir diyorum ordan anlayın diye![]()
![]()
![]()