Senin mesajlarını okurken aklıma gelen şey de tam bu oluyor ne güzel söyledin.Ve mantık koşarak uzaklaşır.
Senin mesajlarını okurken aklıma gelen şey de tam bu oluyor ne güzel söyledin.Ve mantık koşarak uzaklaşır.
Kırmızı Oda'yı geçerler yakındaKırmızı Oda'da Post-Alya (Alya sonrası) döneminden sonra Post-Boncuk dönemi de başarıyla atlatılmış.Mesela Meliha gittiğinde aynı ölçüde güçlü bir hikaye bulamadıkları (Garip beklenen etkiyi yaratamayınca sonraki hafta Melek'i getirip toparlayabildiler) için reytingler çok düşmüştü ama neyse ki ekip formülü çözmüş. Çok sevilen bir karakterin hikayesi tam bitecekken yeni bir sansasyonel vakayı (mesela şimdi de Sadi izleyicinin odağı olmuş) başlatıyorlar ve o hikayeyi merak edenler sonraki bölümleri de izliyor. AB'de en yakın işle arada 6 küsür reyting fark var tebrikler.
Son Yaz için sevindim zira o yükselince SÇK'nın en zayıf halka olduğu iyice anlaşıldı ve fanlar şimdiden tutuşmuştur.Tebrikler Funda Eryiğit.
Seni Çok Bekledim hala beklenti altı ama ABC'de 4.5 almış. Sol Yanım bile o reytinglerle 13 bölüm sürdüyse bu dizi hayli hayli devam eder.
Dün hava kötü olduğu için mi bilinmez ama tüm dizilerde yükseliş var kolay kolay bu manzarayı göremeyiz herhalde.Gerçi dizilerden ziyade Esra Erol ve Müge Anlı'nın hayvani reytingleri daha dikkat çekici 8 reyting ne. 😱
Arka Sokaklar'ın geçmesinden iyidir en azından en çok izlenen dizi olmayı sürdürür.Kırmızı Oda'yı geçerler yakındaEsra ve Müge yani
4.07 almış Total'de.Herkes her grupta yükselmiş maşallah,
içlerinde en zayıf ikili; 1 rtg yükselmesine rağmen Akıncı ve tabii ki özcan deniz.
Didem’de dün sahte gelin çetesinin baş gelini dahil herkes gözaltına alındı ben 4’ü geçer dedim ama olmamış
3,50 diye görmüştüm teşekkürler 🙏🏻4.07 almış Total'de.
Salı günü 38 oranın sadece 15 i tek programdan geliyor. Ve bu diziyi eleştiriyorlarZayıfların kapışmasının olduğu gün.Twitter'da bir sayfa şu verileri paylaşmıştı. Cuma, hafta içi toplam reytinglerin en düşük olduğu gün. Hele ABC grubunda pazartesi ve salıya göre 10 reytinglik boşluk var resmen.
https://twitter.com/x/status/1358704234011779073
Kırmızı Oda erken mi bitti dün kanal boş kalan saate ne koyduKırmızı Oda'da Post-Alya (Alya sonrası) döneminden sonra Post-Boncuk dönemi de başarıyla atlatılmış.Mesela Meliha gittiğinde aynı ölçüde güçlü bir hikaye bulamadıkları (Garip beklenen etkiyi yaratamayınca sonraki hafta Melek'i getirip toparlayabildiler) için reytingler çok düşmüştü ama neyse ki ekip formülü çözmüş. Çok sevilen bir karakterin hikayesi tam bitecekken yeni bir sansasyonel vakayı (mesela şimdi de Sadi izleyicinin odağı olmuş) başlatıyorlar ve o hikayeyi merak edenler sonraki bölümleri de izliyor. AB'de en yakın işle arada 6 küsür reyting fark var tebrikler.
Son Yaz için sevindim zira o yükselince SÇK'nın en zayıf halka olduğu iyice anlaşıldı ve fanlar şimdiden tutuşmuştur.Tebrikler Funda Eryiğit.
Seni Çok Bekledim hala beklenti altı ama ABC'de 4.5 almış. Sol Yanım bile o reytinglerle 13 bölüm sürdüyse bu dizi hayli hayli devam eder.
Dün hava kötü olduğu için mi bilinmez ama tüm dizilerde yükseliş var kolay kolay bu manzarayı göremeyiz herhalde.Gerçi dizilerden ziyade Esra Erol ve Müge Anlı'nın hayvani reytingleri daha dikkat çekici 8 reyting ne. 😱
Normalde pek eleştirilen bir dizi değil zaten. Forumdaki eleştirilerinin %90'ı 15 reyting aldığı için yapılan eleştiriler.Salı günü 38 oranın sadece 15 i tek programdan geliyor. Ve bu diziyi eleştiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?