12 Şubat 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Akıncı | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Son Yaz güzel bir yükseliş yaşamış. Şu civarda takılmaya devam ederse Fox diziye dokunmak gibi bir hata yapmaz.

• Beğendim
Reactions: The Barberson
Akıncı çok güzel bir yükseliş yaşamış. Bu oranları koruduğu sürece yaza kadar rahat sürer. Ab grubunda 1 reyting artmış ve tüm Gruplarda aynı oranlarda almış. 2 haftadır izlemiyorum ama uzun süre sürsün isterim

Genel olarak tüm dizilerde yükseliş var.

Kırmızı Oda'da Post-Alya (Alya sonrası) döneminden sonra Post-Boncuk dönemi de başarıyla atlatılmış. :Z Mesela Meliha gittiğinde aynı ölçüde güçlü bir hikaye bulamadıkları (Garip beklenen etkiyi yaratamayınca sonraki hafta Melek'i getirip toparlayabildiler) için reytingler çok düşmüştü ama neyse ki ekip formülü çözmüş. Çok sevilen bir karakterin hikayesi tam bitecekken yeni bir sansasyonel vakayı (mesela şimdi de Sadi izleyicinin odağı olmuş) başlatıyorlar ve o hikayeyi merak edenler sonraki bölümleri de izliyor. AB'de en yakın işle arada 6 küsür reyting fark var tebrikler. :Z

Son Yaz için sevindim zira o yükselince SÇK'nın en zayıf halka olduğu iyice anlaşıldı ve fanlar şimdiden tutuşmuştur. :A Tebrikler Funda Eryiğit. :bhr:

Seni Çok Bekledim hala beklenti altı ama ABC'de 4.5 almış. Sol Yanım bile o reytinglerle 13 bölüm sürdüyse bu dizi hayli hayli devam eder.

Dün hava kötü olduğu için mi bilinmez ama tüm dizilerde yükseliş var kolay kolay bu manzarayı göremeyiz herhalde. :A Gerçi dizilerden ziyade Esra Erol ve Müge Anlı'nın hayvani reytingleri daha dikkat çekici 8 reyting ne. 😱

Kırmızı Oda'da Post-Alya (Alya sonrası) döneminden sonra Post-Boncuk dönemi de başarıyla atlatılmış. :Z Mesela Meliha gittiğinde aynı ölçüde güçlü bir hikaye bulamadıkları (Garip beklenen etkiyi yaratamayınca sonraki hafta Melek'i getirip toparlayabildiler) için reytingler çok düşmüştü ama neyse ki ekip formülü çözmüş. Çok sevilen bir karakterin hikayesi tam bitecekken yeni bir sansasyonel vakayı (mesela şimdi de Sadi izleyicinin odağı olmuş) başlatıyorlar ve o hikayeyi merak edenler sonraki bölümleri de izliyor. AB'de en yakın işle arada 6 küsür reyting fark var tebrikler. :Z

Son Yaz için sevindim zira o yükselince SÇK'nın en zayıf halka olduğu iyice anlaşıldı ve fanlar şimdiden tutuşmuştur. :A Tebrikler Funda Eryiğit. :bhr:

Seni Çok Bekledim hala beklenti altı ama ABC'de 4.5 almış. Sol Yanım bile o reytinglerle 13 bölüm sürdüyse bu dizi hayli hayli devam eder.

Dün hava kötü olduğu için mi bilinmez ama tüm dizilerde yükseliş var kolay kolay bu manzarayı göremeyiz herhalde. :A Gerçi dizilerden ziyade Esra Erol ve Müge Anlı'nın hayvani reytingleri daha dikkat çekici 8 reyting ne. 😱
Kırmızı Oda'yı geçerler yakında :A :A Esra ve Müge yani

• Güldürdün
Reactions: Doğan and Aserat
Akıncı düştü dedik dedik muhteşem bir çıkış yaşamış.

SÇB yine hafiften yükselmiş.

Son Yaz'da çok güzel yükselmiş.

Ramo'da çok kıpurdanma olmamış.

Kırmızı Oda da AB'de çok güzel yükselmiş diğer gruplarda da hafiften yükseliş yaşamış.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Herkes her grupta yükselmiş maşallah,

içlerinde en zayıf ikili; 1 rtg yükselmesine rağmen Akıncı ve tabii ki özcan deniz.

Didem’de dün sahte gelin çetesinin baş gelini dahil herkes gözaltına alındı ben 4’ü geçer dedim ama olmamış

Herkes her grupta yükselmiş maşallah,

içlerinde en zayıf ikili; 1 rtg yükselmesine rağmen Akıncı ve tabii ki özcan deniz.

Didem’de dün sahte gelin çetesinin baş gelini dahil herkes gözaltına alındı ben 4’ü geçer dedim ama olmamış
4.07 almış Total'de.

Bütün diziler için güzel bir gece olmuş hepsi yükselmiş.
Esra ve Müge muhteşem reytingler almaya devam ediyor ikisine de tebrikler,gündüz kuşağında o kadar program geldi geçti onlar hala özellikle bu sezon yüksek reytinglerle devam ediyor.

Seni Çok Bekledim yükselmiş. Kanal arkasında durur gibi bu oranlardan sonra.

Kırmızı Oda dün geç başlamasına ve geçen bölüme kıyasla 35 dakika daha kısa sürmesine rağmen yükselmiş. :Z

Esra Erol'da neredeyse 9 reyting alacakmış. Müge Anlı keza öyle neler oluyor böyle. 😱

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgecme beklediğim gibi yükselmiş, dün bende izledim 4+ alması gayet iyi.

Kırmızı Oda erken mi bitti dün kanal boş kalan saate ne koydu :D @Aserat cevap verirsen sevinirim :D