Hani komedi boşluğu vardı, patladın yine. Sana senin dünkü mesajınla cevap veriyorum.Boşluk mu. İyice saçmaladın. 😱 Kuruluş Osman, DEK, Benim Adım Melek, Zemheri ve Afili Aşk olmasına rağmen az daha AB'de ilk 10'a girecekmiş. Koskoca Ay Yapım dizisinin bile 3 alamadığı günde gayet iyi.![]()
Yeni bölümler de Total'de 2 küsür alıyordu zaten orada pek büyük bir beklentim yok. Ama önemli olan AB ve onun için bile 2 küsür yazan var insan utanır.![]()
Komedi boşluğu var dedim genel boşluk var demedim. Ama Afili Aşk da komedi sayılır aslında. Neyse onun gidişiyle gelecek hafta tek komedi dizisi olarak biz kalıyoruz 3 reytinge çıkarız.Hani komedi boşluğu vardı, patladın yine.👇 @Forumdash
Yıldız YılmazOlmaz, bu videoda YILDIZ ARGUN (gerçi soyadı değişmiş sanırım) yok.![]()
Eda'yı fark ettim Allah canını almasın senin
O*aEda'yı fark ettim Allah canını almasın senin![]()
![]()
O*a@Sherlock bari kafaya kırmızı çember falan birşey yapsaydin. Farketmedim bile
![]()
sen üstelik klip için Eda yok deyip belirtmişsin halbuki
işte kafamin alak bullak olduğu buradan beli![]()
Benim de aklımdan geçmişti. 😱 Salı kadın draması, çarşamba alternatif bir AB işi bekliyor bence de mantıklı. Gerçi salı günü 5-6 haftaya yine boşalır.Öğretmen Çarşamba, Baraj Salı olmalı.![]()
Benim de aklımdan geçmişti. 😱 Salı kadın draması, çarşamba alternatif bir AB işi bekliyor bence de mantıklı. Gerçi salı günü 5-6 haftaya yine boşalır.![]()
Bu osman, ertuğrul gibi tat vermedi sanki.Çarşambaya iyi bir dizi gelse Osman dibi görcek bacım @Çiğdem diye dalga geçmeyi çekti cnaım@Harunnn60
O dizide sonradan tuttu zatenBu osman, ertuğrul gibi tat vermedi sanki.![]()
![]()