Daha geç olmadan hazır boştayken açayım dedim.@Sherlock çık hesaptan.
Hani komedi boşluğu vardı, patladın yine. Sana senin dünkü mesajınla cevap veriyorum. 👇 @ForumdashBoşluk mu. İyice saçmaladın. 😱 Kuruluş Osman, DEK, Benim Adım Melek, Zemheri ve Afili Aşk olmasına rağmen az daha AB'de ilk 10'a girecekmiş. Koskoca Ay Yapım dizisinin bile 3 alamadığı günde gayet iyi.
Yeni bölümler de Total'de 2 küsür alıyordu zaten orada pek büyük bir beklentim yok. Ama önemli olan AB ve onun için bile 2 küsür yazan var insan utanır.
Komedi boşluğu var dedim genel boşluk var demedim. Ama Afili Aşk da komedi sayılır aslında. Neyse onun gidişiyle gelecek hafta tek komedi dizisi olarak biz kalıyoruz 3 reytinge çıkarız.Hani komedi boşluğu vardı, patladın yine. 👇 @Forumdash
Yıldız YılmazOlmaz, bu videoda YILDIZ ARGUN (gerçi soyadı değişmiş sanırım) yok.
Eda'yı fark ettim Allah canını almasın senin
O*a @Sherlock bari kafaya kırmızı çember falan birşey yapsaydin. Farketmedim bileEda'yı fark ettim Allah canını almasın senin
O*a @Sherlock bari kafaya kırmızı çember falan birşey yapsaydin. Farketmedim bile
sen üstelik klip için Eda yok deyip belirtmişsin halbuki
işte kafamin alak bullak olduğu buradan beli
Benim de aklımdan geçmişti. 😱 Salı kadın draması, çarşamba alternatif bir AB işi bekliyor bence de mantıklı. Gerçi salı günü 5-6 haftaya yine boşalır.Öğretmen Çarşamba, Baraj Salı olmalı.
Benim de aklımdan geçmişti. 😱 Salı kadın draması, çarşamba alternatif bir AB işi bekliyor bence de mantıklı. Gerçi salı günü 5-6 haftaya yine boşalır.
Bu osman, ertuğrul gibi tat vermedi sanki.Çarşambaya iyi bir dizi gelse Osman dibi görcek bacım @Çiğdem diye dalga geçmeyi çekti cnaım @Harunnn60
O dizide sonradan tuttu zatenBu osman, ertuğrul gibi tat vermedi sanki.