İzlemediğim dizisi, programı yoktur. Benim de çok sevdiğim bir isim.Evrim Akın çok samimi bir kadın
İzlemediğim dizisi, programı yoktur. Benim de çok sevdiğim bir isim.Evrim Akın çok samimi bir kadın
Avrupa Yakası tamamı değil ama izlemiştim. Bez Bebek ve Alemin Kıralı da süperdiİzlemediğim dizisi, programı yoktur. Benim de çok sevdiğim bir isim.
Zaten Avrupa Yakası'nın tamamında oynamadı ilk sezonlarındaydı.Avrupa Yakası tamamı değil ama izlemiştim. Bez Bebek ve Alemin Kıralı da süperdi
O zamanlar izlemişim demek .ssZaten Avrupa Yakası'nın tamamında oynamadı ilk sezonlarındaydı.
Burhan ile Makbule? 😱 Gaffur sevilmez mi ya fenomen bir karakterdi.En sevmediğim karakter Gaffurdu
Makbule CandırBurhan ile Makbule? 😱 Gaffur sevilmez mi ya fenomen bir karakterdi.
Malamattan kastın tam olarak ne
Dizideki en TOTAL karakteri bulmuşsun.Makbule Candır
Burhan ile Makbule? 😱 Gaffur sevilmez mi ya fenomen bir karakterdi.
DeniZ marulunun yasi sen ve dilber hala ka olmadigi icin anlayamamişti teyzeciğimrezil demek istiyor sana deniz
Ben Hasibe Eren'i çok severim yarattığı Sıdıka karakterinden beri çok samimi buluyorumDizideki en TOTAL karakteri bulmuşsun.
Yok o armut benim ne demek istediğimi anladı dimi @xemrexxx
DeniZ marulunun yasi sen ve dilber hala ka olmadigi icin anlayamamişti teyzeciğim
Armut evetarmutmuu
yaa deniz bilmez malamat kelimesini
Aile İşi'ni seçerek hata yaptı.Ben Hasibe Eren'i çok severim yarattığı Sıdıka karakterinden beri çok samimi buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?