İzlemediğim dizisi, programı yoktur. Benim de çok sevdiğim bir isim.Evrim Akın çok samimi bir kadın![]()
İzlemediğim dizisi, programı yoktur. Benim de çok sevdiğim bir isim.Evrim Akın çok samimi bir kadın![]()
Avrupa Yakası tamamı değil ama izlemiştim. Bez Bebek ve Alemin Kıralı da süperdiİzlemediğim dizisi, programı yoktur. Benim de çok sevdiğim bir isim.![]()
Zaten Avrupa Yakası'nın tamamında oynamadı ilk sezonlarındaydı.Avrupa Yakası tamamı değil ama izlemiştim. Bez Bebek ve Alemin Kıralı da süperdi![]()
O zamanlar izlemişim demek .ssZaten Avrupa Yakası'nın tamamında oynamadı ilk sezonlarındaydı.![]()
Burhan ile Makbule? 😱 Gaffur sevilmez mi ya fenomen bir karakterdi.En sevmediğim karakter Gaffurdu![]()
Makbule CandırBurhan ile Makbule? 😱 Gaffur sevilmez mi ya fenomen bir karakterdi.![]()
Malamattan kastın tam olarak ne![]()
Dizideki en TOTAL karakteri bulmuşsun.Makbule Candır![]()
Burhan ile Makbule? 😱 Gaffur sevilmez mi ya fenomen bir karakterdi.![]()
DeniZ marulunun yasi sen ve dilber hala ka olmadigi icin anlayamamişti teyzeciğimrezil demek istiyor sana deniz
![]()
Ben Hasibe Eren'i çok severim yarattığı Sıdıka karakterinden beri çok samimi buluyorumDizideki en TOTAL karakteri bulmuşsun.![]()
Yok o armut benim ne demek istediğimi anladı dimi @xemrexxx![]()
DeniZ marulunun yasi sen ve dilber hala ka olmadigi icin anlayamamişti teyzeciğim![]()
Armut evetarmutmuu
yaa deniz bilmez malamat kelimesini
![]()
Aile İşi'ni seçerek hata yaptı.Ben Hasibe Eren'i çok severim yarattığı Sıdıka karakterinden beri çok samimi buluyorum![]()