12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

ha ha ha kendi konuna bak da konuş :) neyse my başliyi seninle uğraşamam :F
Kacma yöntemini takdir ediyorum :F ...
Vadi konusunda en cok izlenen dizi diye geciyor dedin haber 2012 nin dedin link at bakayim ....
Ayrica senden mynin bölüm basi en yüksek fiyati sahip dizi haberi linkini de bekliyorum ki bunuda sen iddia ettin :) dikkat et haber m.ö 3000 olmasin :F hadi sen cok övdügün dizini bakmaya devam et ....

Zeytin Tepesi o kadar heyecan a rağmen ağlamaya rağmen çok kötü gidiyor
Tns de daha yüksek bekliyorum:)

Zeytin tepesi nasıl final yapıcak normalde pazar 23.15 e atılırdı orası da dolu ee napcak acaba bu dizinin tutmayacağı baştan belliydi falaca total geldi bana :)

Kacma yöntemini takdir ediyorum :F ...
Vadi konusunda en cok izlenen dizi diye geciyor dedin haber 2012 nin dedin link at bakayim ....
Ayrica senden mynin bölüm basi en yüksek fiyati sahip dizi haberi linkini de bekliyorum ki bunuda sen iddia ettin :) dikkat et haber m.ö 3000 olmasin :F hadi sen cok övdügün dizini bakmaya devam et ....
http://www.haber50.com/en-cok-izlenen-dizi-kurtlar-vadisi-pusu-oldu-627438h.htm

vadinin en çok izlenen olduğu haberi 13 ocak 2012 :) o konudaki kanıt diye sunulanların yüzde 80-85 i eski böyle o yüzden forumda kalıyor o konu hiçbir haber sitesi haber değeri verip de almıyor :) neyse uğralamam şimdi boş bir zamanda araştırım seni de etiketlerim

Maç 20 de mi başladı öyleyse my iyi başlamış erken başlamakla yarı devrede arasında izleyici toplayacak vaybe stara da bakın:D

Kanal d her güne çözüm buldu bir çarşamba bulamadı 4 senedir my geçme planları ama özetini bile geçemiyorlar farkı my:oley:

kamera arkaları bile vardı çok etkilendim ölüm sahnesi için 15 gün deneme çekmişler 😱
izlemem lazımdı ya off neyse yeni bölüm 15 dk reklamda izlerim star ana haber sondamı verdi my nin haberini