reklamsız gittiği bölümelrde de düştüYa var ya yemin ediyorum dizi harcamakta Show TV üstüne yok. Firuze gibi bir diziye sans vermedi zaten, yetmemis akla zarar bir reklam politikasi uygulaniyor. Diger kanallara alin reyting sizin olsun der gibi.
reklamsız gittiği bölümelrde de düştüYa var ya yemin ediyorum dizi harcamakta Show TV üstüne yok. Firuze gibi bir diziye sans vermedi zaten, yetmemis akla zarar bir reklam politikasi uygulaniyor. Diger kanallara alin reyting sizin olsun der gibi.
@sürgünüm ab de mi 14 reyting diyorsun sen
Sevdaluk haftaya PT 2'ye alınsın 22.15'e.. Daha iyi gidiyor geç saatte..
nerede kaldı şimdi my reklama girmeden bulamamO linki bulsana?
Şehzade Mustafa'nın ölümü kaç reyting alır,orada yazmıştım.
hadi hayırlısıMuhteşem SBT`de daha düşük çıkıyor. TNS`de yüksek geliyor oranlar. Bunu varsayarsak daha yüksek rakamlar bekleyin derim. Bu hafta A/B`yi Küçük Ağa`dan alır gibi.
Aynen ben de hep diyorumSevdaluk haftaya PT 2'ye alınsın 22.15'e.. Daha iyi gidiyor geç saatte..
Orada yazmıştım ab'si için 14-15 reyting alır diye.nerede kaldı şimdi my reklama girmeden bulamam
ab de 14 görebilirr bence de ama totalde en fazla 11.5 görüyorum şu anlıkOrada yazmıştım ab'si için 14-15 reyting alır diye.
Muhteşem Yüzyıl ile aynı aralıklarda giriyor Muhteşem Yüzyıl'ın bölüm başı maliyeti 1.4 Milyon aldığı 10 reyting. Sevdaluk bölüm maliyeti 1 Milyon küsür aldığı reyting 3 e mecbur reklama sık girecek.Durmadan reklam arasi. Dizi cok bölünüyor.
nerede yazıyı la bölüm başı 1 milyon diye karadayı bile o ka değilMuhteşem Yüzyıl ile aynı aralıklarda giriyor Muhteşem Yüzyıl'ın bölüm başı maliyeti 1.4 Milyon aldığı 10 reyting. Sevdaluk bölüm maliyeti 1 Milyon küsür aldığı reyting 3 e mecbur reklama sık girecek.Devam etmesi için.
Ben öğrenirim kaynağım var.nerede yazıyı la bölüm başı 1 milyon diye karadayı bile o ka değil
Muhteşem Yüzyıl ile aynı aralıklarda giriyor Muhteşem Yüzyıl'ın bölüm başı maliyeti 1.4 Milyon aldığı 10 reyting. Sevdaluk bölüm maliyeti 1 Milyon küsür aldığı reyting 3 e mecbur reklama sık girecek.Devam etmesi için.
Sevdaluk'un bölüm maliyeti 1 milyon tl yoktur asparagas haber oMuhteşem Yüzyıl ile aynı aralıklarda giriyor Muhteşem Yüzyıl'ın bölüm başı maliyeti 1.4 Milyon aldığı 10 reyting. Sevdaluk bölüm maliyeti 1 Milyon küsür aldığı reyting 3 e mecbur reklama sık girecek.Devam etmesi için.
Neye harcıyorlar o 1 milyonu?Muhteşem Yüzyıl ile aynı aralıklarda giriyor Muhteşem Yüzyıl'ın bölüm başı maliyeti 1.4 Milyon aldığı 10 reyting. Sevdaluk bölüm maliyeti 1 Milyon küsür aldığı reyting 3 e mecbur reklama sık girecek.Devam etmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?