- Reaksiyon puanı
- 58,954
- Puanı
- 1,060
Tabu meselesi değil de burada reytinglerin yorumlanması yorum konusunda dizinin içeriğinin yorumlanması daha doğru.Orayada yaparız hayatta Tabu'larım yoktur.
Tabu meselesi değil de burada reytinglerin yorumlanması yorum konusunda dizinin içeriğinin yorumlanması daha doğru.Orayada yaparız hayatta Tabu'larım yoktur.
haklısın.Tabu meselesi değil de burada reytinglerin yorumlanması yorum konusunda dizinin içeriğinin yorumlanması daha doğru.
Yanlış anlama beni sadece kuralları belirtiyorum yani abi.haklısın.
Allah Sevdaluk izleyicilerine kolaylık versin ne diyelim..22:17 Sevdaluk reklam böyle devam Show
Bitmiştir artık 2.30 saat dizi mi olur?22:17 Sevdaluk reklam böyle devam Show
Bitecek zaten hep reklamla iyi bitti dizi.Bitmiştir artık 2.30 saat dizi mi olur?
Şu diziyi Samanyolu alsa keşkeAllah Sevdaluk izleyicilerine kolaylık versin ne diyelim..
En az 90 dakika reklamsız gider ne güzel olurdu Sevdalukçular için.Bitecek zaten hep reklamla iyi bitti dizi.
Şu diziyi Samanyolu alsa keşke
Fatih Harbiye tekrarı 23.15`te yazıyorBitmiştir artık 2.30 saat dizi mi olur?
Aynen aslında Küçük Ağa gibi düzen yapsa keşke.En az 90 dakika reklamsız gider ne güzel olurdu Sevdalukçular için.
her gördüğün deliyi bana benzetme sendeinşallah derim anca
Ekli dosyayı görüntüle 32502 Ekli dosyayı görüntüle 32503 Ekli dosyayı görüntüle 32504
2.kişi @Çiğdem- olabilir isyan başlamış
Show pek kazanamadığı için reklam dayıyor işte sürekli.Aynen aslında Küçük Ağa gibi düzen yapsa keşke.