Medcezir falan olsa yükselir de bu dizide niye yükselsin? Hedef kitlesine ters böyle şeyler.Ben yükselir diye tahmin etmiştim.Hatta Buğra'ya da dedim.
Medcezir falan olsa yükselir de bu dizide niye yükselsin? Hedef kitlesine ters böyle şeyler.Ben yükselir diye tahmin etmiştim.Hatta Buğra'ya da dedim.
Hedef kitlesinin tam olarak muhafazakar kesim olduğunu düşünmüyorum.Medcezir falan olsa yükselir de bu dizide niye yükselsin? Hedef kitlesine ters böyle şeyler.
21 | KIRAZ MEVSIMI (TKR-GECE) | FOX TV | 11.07.2014 | 02:00:00 | 02:59:39 | 1,70 | 11,28 | 15,09 |
11 | KIRAZ MEVSIMI (TKR-GECE) | FOX TV | 11.07.2014 | 02:00:00 | 02:59:39 | 2,28 | 16,41 | 13,89 |
17 | KIRAZ MEVSIMI (TKR-GECE) | FOX TV | 02:00:00 | 02:59:39 | 1.64 | 10.45 |
Evet ben de izliyorum diziyi ama muhafazakar kesime de hitap ediyor tam olarak demiyorum zaten.Hedef kitlesinin tam olarak muhafazakar kesim olduğunu düşünmüyorum.
Yok canım)) o haberi kaç kişi olmuştur ya da görmüştür. Yukarda yazdım muhafazakar kesim dizinin içeriğindeki yanlislardan bırakmıştır. Çok basit dini hatalar yapıyorlar. Hafif dini kesimi tiye alır havaları var. Dindar kesim bunu farketti. Yukarda yazdım anne İslami olarak başını ortmuyor ama kız bone bile kulaniyor . esma ayrıca bone kullanıyor ama daracık kot giyiyor. Senaristler ve sanat ekibi sınıfta kaldı . onun etkisi
Yükselsin bence de ama Kiraz Mevsimi'ni geçmesin.Evet ben de izliyorum diziyi ama muhafazakar kesime de hitap ediyor tam olarak demiyorum zaten.
Neyse umarım haftaya yükselir o ikizleri oynayan kız ve Nevra Serezli (@pompy) çok başarılı dizide. 🙄
Denekler takip ediyordur herhalde, izledikleri dizileri.Yok canım)) o haberi kaç kişi olmuştur ya da görmüştür. Yukarda yazdım muhafazakar kesim dizinin içeriğindeki yanlislardan bırakmıştır. Çok basit dini hatalar yapıyorlar. Hafif dini kesimi tiye alır havaları var. Dindar kesim bunu farketti. Yukarda yazdım anne İslami olarak başını ortmuyor ama kız bone bile kulaniyor . esma ayrıca bone kullanıyor ama daracık kot giyiyor. Senaristler ve sanat ekibi sınıfta kaldı . onun etkisi
Yukselmesi yaz ile alakali yazin yukselmeyen diziyi dovuyorlar ))) muhafazar seyirci disinda seyirciler izlemis buyuk ihtimal . zatem muhafazakar seyirci ramazanla mesgul tv mi izleyecekler ))) Birden pat diye kopamazsin diziden muhafazakar kesim izlemek istemiş ama sukutu hayala uğradi tabi senaryonun bitmesi de düşüşte etkili yazlık dizi hikâye buraya kadar simdi top cevirecekler . Ayrıca annenin tam başörtülü olmaması bu bölüme kadar pek önemli değildi esma açılınca anne büyük tepki verdi. Madem bu kadar tepki vereceğine sen düzgün kapan derler adama.Denekler takip ediyordur herhalde, izledikleri dizileri.Ama bunların etkisi olsa 2. 3. bölümlerde neden yükselsin aksine düşmesi lazım?
Hiçte bile. Dün Kiraz Mevsimi erken bitti.Fox'un saatleri değişmesinden ve dizilerin geç saate kadar yayınlamalarından dolayı yükselmesi çok normal. Boşlukta uçuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?