11 Temmuz 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21KIRAZ MEVSIMI (TKR-GECE)FOX TV11.07.201402:00:0002:59:391,7011,2815,09

11KIRAZ MEVSIMI (TKR-GECE)FOX TV11.07.201402:00:0002:59:392,2816,4113,89

17KIRAZ MEVSIMI (TKR-GECE)FOX TV02:00:0002:59:391.6410.45

Bu dün gece yayınlanan 2. bölümün tekrarıysa yükseliş devam edecek gibi. :Z

@xBUGRAx'in dediği gibi "sex" şeyinden sonra muhafazakar kesim diziyi bırakmış olabilir. :A Sen ne düşünüyorsun bu konuda @beyazsoy ? :)
Yok canım)) o haberi kaç kişi olmuştur ya da görmüştür. Yukarda yazdım muhafazakar kesim dizinin içeriğindeki yanlislardan bırakmıştır. Çok basit dini hatalar yapıyorlar. Hafif dini kesimi tiye alır havaları var. Dindar kesim bunu farketti. Yukarda yazdım anne İslami olarak başını ortmuyor ama kız bone bile kulaniyor . esma ayrıca bone kullanıyor ama daracık kot giyiyor. Senaristler ve sanat ekibi sınıfta kaldı . onun etkisi

Yok canım)) o haberi kaç kişi olmuştur ya da görmüştür. Yukarda yazdım muhafazakar kesim dizinin içeriğindeki yanlislardan bırakmıştır. Çok basit dini hatalar yapıyorlar. Hafif dini kesimi tiye alır havaları var. Dindar kesim bunu farketti. Yukarda yazdım anne İslami olarak başını ortmuyor ama kız bone bile kulaniyor . esma ayrıca bone kullanıyor ama daracık kot giyiyor. Senaristler ve sanat ekibi sınıfta kaldı . onun etkisi
Denekler takip ediyordur herhalde, izledikleri dizileri. :D Ama bunların etkisi olsa 2. 3. bölümlerde neden yükselsin aksine düşmesi lazım?

Denekler takip ediyordur herhalde, izledikleri dizileri. :D Ama bunların etkisi olsa 2. 3. bölümlerde neden yükselsin aksine düşmesi lazım?
Yukselmesi yaz ile alakali yazin yukselmeyen diziyi dovuyorlar ))) muhafazar seyirci disinda seyirciler izlemis buyuk ihtimal . zatem muhafazakar seyirci ramazanla mesgul tv mi izleyecekler ))) Birden pat diye kopamazsin diziden muhafazakar kesim izlemek istemiş ama sukutu hayala uğradi tabi senaryonun bitmesi de düşüşte etkili yazlık dizi hikâye buraya kadar simdi top cevirecekler . Ayrıca annenin tam başörtülü olmaması bu bölüme kadar pek önemli değildi esma açılınca anne büyük tepki verdi. Madem bu kadar tepki vereceğine sen düzgün kapan derler adama.

Aynen
Benden başka bu forumda izleyen biliyon mu??​
@eros ben izliyorum cok iyi bi dizi 10 bölum izleme sonra 1 bölum izleyince anliyosun konuyu @mrt-06

Kiraz Mevsimi'nin ilk bölümünü internetden izlemiştim.Yaz sezonu için çok güzel bir dizi. 2. bölümü ile yükseliş yaşamasına sevindim.

Eyvah Düşüyorum ve Hababam Sınıfı çok iyi gitmiş.

Hababam Sınıfı ve Kaçak Gelinler'in tekrarı iyi gitmiş

Eyvah Düşüyorum yükselmiş

Diğer Yarım düşüş yaşamış

Karınca Z çok düşük gitmiş daha yüksek beklerdim

Fox'un saatleri değişmesinden ve dizilerin geç saate kadar yayınlamalarından dolayı yükselmesi çok normal. Boşlukta uçuyorlar. :A