Benim olayım çok karışık Maraşlı'yı beğenirsem ona bakarım, beğenmezsem Yasak Elma'ya geçerim ondan sıkılmam da iyice sıkılırsam bir şey izlemem.
Zaten Sefirin Kızı ile Çukur un etkileneceğini çok belliydi ben dedim mi hatırlamıyorum.Survivor biraz daha sonra yayınlanmalıydı AB'de aşırı fena çakılmış.
Uyanış tahmin ettiğim gibi kendi oranlarıyla devam etmiş.
Ben en çok Çukur etkilenir diyordum Çukur etkilenmiş de Sefirin Kızı daha fena çakılmış.
Maraşlı da bence böyle bir günde çok iyi başlamış.
Yasak Elma düşmüş ama oranları hala çok iyi.
Aynen Çukur için çok sert düşer demiştim ben gerçi düşmüş de Sefirin Kızı'ndan beklemiyprdum bu kadar ABC'de 2.53 mü 2.59 reyting mi ne birden düşmüş.Zaten Sefirin Kızı ile Çukur un etkileneceğini çok belliydi ben dedim mi hatırlamıyorum.
Valla ben bekliyordum yorumlarda insanlar senaryo sıkıcı falan diyorlardı. 2.57 düşmüş Total grubunda 1.91 ab grubunda 1.86 düşmüş ve 4 ün altına inmiş ab de.Aynen Çukur için çok sert düşer demiştim ben gerçi düşmüş de Sefirin Kızı'ndan beklemiyprdum bu kadar ABC'de 2.53 mü 2.59 reyting mi ne birden düşmüş.
Total ve AB'de de fena düşmüş valla.Valla ben bekliyordum yorumlarda insanlar senaryo sıkıcı falan diyorlardı. 2.57 düşmüş Total grubunda 1.91 ab grubunda 1.86 düşmüş ve 4 ün altına inmiş ab de.
Evet feci düşmüş. Maraşlı Çukuru haftaya geçer Total'de geçemese bile ab de net geçer.Total ve AB'de de fena düşmüş valla.
Total ve AB de zor ilk 10 a girmiş Abc1 de ilk 10 da yok 12. OlmuşTotal ve AB'de de fena düşmüş valla.
Onu pek sanmıyorum Total'de kesin geçemez de AB bir ihtimal.Evet feci düşmüş. Maraşlı Çukuru haftaya geçer Total'de geçemese bile ab de net geçer.
Aşırı feci batmış.Evet feci düşmüş. Maraşlı Çukuru haftaya geçer Total'de geçemese bile ab de net geçer.
------
Total ve AB de zor ilk 10 a girmiş Abc1 de ilk 10 da yok 12. Olmuş
Ab de net geçer aralarında çok az fark var Çukur la Maraşlı nın.Onu pek sanmıyorum Total'de kesin geçemez de AB bir ihtimal.
Ama ya Çukur yükselirse veya Maraşlı düşerse, bunları da göz önünde bulundurduğum için hiç sanmıyorum.Ab de net geçer aralarında çok az fark var Çukur laMaraşlı nın.
Hımm.Ama ya Çukur yükselirse veya Maraşlı düşerse, bunları da göz önünde bulundurduğum için hiç sanmıyorum.
Baya battı. Ama şu var Menajerimi Ara ve Akrep final yapmazOnu pek sanmıyorum Total'de kesin geçemez de AB bir ihtimal.
------
Aşırı feci batmış.
Poyraz Karayel pazartesi yayınlandı mı 😱Görüldüğü gibi Survivor bırak dizileri etkilemeyi ateş olsa cürmü kadar bile yer yakamayacak keyfim yerine geldi. Acun şu an programı kurtarmak için ne yapsam diye kara kara düşünüyordur kesin.
Sefilin Kızı denilen rezilliğin çöküşü de yine çok güzel bir gelişme. Tüm dizileri düşerken Menajerimi Ara AB'de reytingini arttırdı Star değerini bilsin de sezon ortasında bitirmeye kalkmasın.
Maraşlı ilk bölüm için güzel başlamış. Tahmin ettiğim gibi izleyici yeni bir alternatife açtı ve şimdilik o beklentiyi karşılamış gibi görünüyor. Poyraz Karayel ve Söz'deki gibi zor günde kendine yer edinmeyi başarmış demek ki Ethem Özışık gerçekten uğurlu geliyor.
Hayır genel olarak konuşuyorum.Baya battı. Ama şu var Menajerimi Ara ve Akrep final yapmaz
------
Poyraz Karayel pazartesi yayınlandı mı 😱