HHhahaha aa sen sus beee senin iftiralarına kanıyorlar dedğin herşey yalankız bu çikinella iflah olmaz en iyisi bunu eve kapatmak
HHhahaha aa sen sus beee senin iftiralarına kanıyorlar dedğin herşey yalankız bu çikinella iflah olmaz en iyisi bunu eve kapatmak
ayl ben hep gerçekleri söylerim iftira atmaHHhahaha aa sen sus beee senin iftiralarına kanıyorlar dedğin herşey yalan
@destere totoşmu çıktı aaa 😱😱😱ayl ben hep gerçekleri söylerim iftira atma@Forumdash faruktur dedim faruk çıktı @destere totoş dedim totoş çıktı senin oğlanlarda gözü varmış@vadikızı teyzedir dedim artık herkese teyzem söyle diye hitap ediyor@denizz19 marul kafa dedim detone dedim koyduğu videolarla dediğim gibi çıktı@mrt-06 sahte biz dedim o da doğru çıktısırada @dosimosi var
kız dedi ya senin beğenmediğin finn i (the 100 deki) keser budar kullanırım ben diye
Senin dünyadan haberin yok
Senin dünyadan haberin yok
Tam olarak ne manada diyorsunuz bunu yanı ne demek istiyorsunuz @destere yekız dedi ya senin beğenmediğin finn i (the 100 deki) keser budar kullanırım ben diye
aha uğursuz baykuş anında yetişmiş mesajaSenin dünyadan haberin yok
ben açıkladım ya yukarda sende tam olarak tam olarak diye diye kötülerin ekmeğine yağ sürüyorsun bırak ne halleri varsa görsünlerTam olarak ne manada diyorsunuz bunu yanı ne demek istiyorsunuz @destere ye
e hadi benide cok bekletmeayl ben hep gerçekleri söylerim iftira atma@Forumdash faruktur dedim faruk çıktı @destere totoş dedim totoş çıktı senin oğlanlarda gözü varmış@vadikızı teyzedir dedim artık herkese teyzem söyle diye hitap ediyor@denizz19 marul kafa dedim detone dedim koyduğu videolarla dediğim gibi çıktı@mrt-06 sahte biz dedim o da doğru çıktısırada @dosimosi var
ben açıkladım ya yukarda sende tam olarak tam olarak diye diye kötülerin ekmeğine yağ sürüyorsun bırak ne halleri varsa görsünler
Açarsam ayıp olur
Hhahaha aa evet benden önce davranıp açıklamıssın ayoll demek sana karizmatik demeye çalısıyor efe ile @xemrexxx seni bana övmüşler cnmtotoş derken yani karizmatik ve yakışıklı çıktı demek istiyortosbağanın cümlelerini ben türkçeye çevireyim yoksa yanlış anlaşımlara müsait şeyler pırtlıyor
yok kız şöyle demek istiyorumHhahaha aa evet benden önce davranıp açıklamıssın ayoll demek sana karizmatik demeye çalısıyor efe ile @xemrexxx seni bana övmüşler cnm
yok kız şöyle demek istiyorum
aynen bana demeye çalıştıkları şeyi bir türlü söyleyemiyorlar o yüzden kıvranıp duruyorlar başka başka kelimelerle cümlehi çip etmeye çalışıyorlar oysa ne demek istediklerini ben biliyorumHhahaha aa evet benden önce davranıp açıklamıssın ayoll demek sana karizmatik demeye çalısıyor efe ile @xemrexxx seni bana övmüşler cnm
hhhaha keremden daha sempatiksin dedimya @EFE UYSAL ile @xemrexxx e yeter çatlamalarına ayollyumurta gibi oğlanmış la buna bir peruk taktıkmı olurmu olur yani
aynen bana demeye çalıştıkları şeyi bir türlü söyleyemiyorlar o yüzden kıvranıp duruyorlar başka başka kelimelerle cümlehi çip etmeye çalışıyorlar oysa ne demek istediklerini ben biliyorum
yumurta gibi oğlanmış la buna bir peruk taktıkmı olurmu olur yani
aynen bana demeye çalıştıkları şeyi bir türlü söyleyemiyorlar o yüzden kıvranıp duruyorlar başka başka kelimelerle cümlehi çip etmeye çalışıyorlar oysa ne demek istediklerini ben biliyorum
kız sen kereme bakmıyorum destere o resimdekine bile bakıyorhhhaha keremden daha sempatiksin dedimya @EFE UYSAL ile @xemrexxx e yeter çatlamalarına ayoll
ama sen kıymet bilmezsin yine
Daha dizide aksiyon bile yok beErtuğruluğumuz süper haftaya ab tekrar 17 civarına çıkar @EFE UYSAL
bu şehir arkandan gelecek resmen çökmüş ayoll ben sana demiştim benim beğenmediğim aksiyon dizisinden bir halt olmaz diye @Forumdashsene sonuna bu dizi biter ay yapımın belkide en zayıf kadrolu dizisi gürkan ve kara para aşktakı hüseyin dısında 1 tane iyi oyuncu yok başroller zaten çaylak ve beceriksiz yan kadrodan alternatif hiç yok ben ay yapımdan bunu beklemezdim paralarımı bitti acaba dizide oyuncu yok@xemrexxx
ayl ben hep gerçekleri söylerim iftira atma@Forumdash faruktur dedim faruk çıktı @destere totoş dedim totoş çıktı senin oğlanlarda gözü varmış@vadikızı teyzedir dedim artık herkese teyzem söyle diye hitap ediyor@denizz19 marul kafa dedim detone dedim koyduğu videolarla dediğim gibi çıktı@mrt-06 sahte biz dedim o da doğru çıktısırada @dosimosi var
Ertugrul mu çökmüs abcde degisen birsey yok abde normal bir düşüş varDaha dizide aksiyon bile yok beboşlukta 6 reyting almiş rakipleri gelince 4te kalmiş...Hiç kötu degil. Ben sana ne demiştim? Senin ertugrulun 17leri göremicek sizden 1-2reyting calsak bize yeter demiştimasıl çöküş ertugrulda
Benim adımın faruk oldugunu nasıl kanıtladığını savunuyorsun ben hala ona şaşiyorum? Forumdaki en anlaştıgım @sürgünüm bile geçenlerde bana faruk dıyınce artık pes ettim senin algıların karsında. Sen yinede yalan yanlış algına devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?